Tähtis: See lehekülg kasutab küpsiseid (cookies). Kasutades seda veebilehte ilma välja lülitamata küpsised brauseri, tähendab, et te nõustute selle kasutamisel.
Buy Now! Omadused Downloads

Teeni koos meiega!

Kui soovid teenida raha koos vBET liituda Affiliate Program.
Leht 1 kohta 2 12 ViimaneLast
Tulemused 1 kuni 10 kohta 17

Thread: viga 4.2.3?

Red face viga 4.2.3?

ma tegin ümberehitatud minu vbet et uusim versioon 4.2.3 on vb 4.0.6 koos vbseo 3.5.1pl1, probleem on jalus reklaami, kus tema näitab mu päise on instaed reklaami ka mõned imelik sõnadega: -

Code:
    //0){location.replace('http://www.pdaapps.org/showthread.php?p='+cpostno);};} } if(typeof window.orig_onload == "function") window.orig_onload(); } //]]>
    See tõrge ilmneb ainult tõlkelehekülge, et ma ajutiselt keelatud footer reklaami, palun aidake mind

Michał Podbielski (vBET Staff)

Kas te saaksite anda rohkem toodangut ..

Oleks lihtsam, kui sa lihtsalt PM mulle acces üksikasjad teie Admin CP ja FTP + kirjeldada, kuidas paljunevad küsimus (kuidas lülitada footer ad), aga võibolla ma saaks aidata kellel puudub juurdepääs, kui mul on rohkem andmeid.

Samuti - mida vastutab lisades footer reklaam koodi? Sest kui see on muu plugin, siis on meil siin mõned integratsiooni küsimus ei ole viga.

ok annan rohkem selgitusi

Ma kasutan vb 4.0.6 viimane versioon, mis VB4 on sisseehitatud reklaami manager, mis on sue panna reklaame oma saidil, küsimus on tekkinud footer reklaami, mis asendatakse päises ja juhtub vaid tõlkelehekülge, kui soovite i ei saa anda teile admin details

lihtsalt info i am lisada pilte mu jalus piirkond: -

mitte tõlgitud lehekülje: -

Desi Pix | Piltide jagamine ja hosting-Share oma sooja Desi Pix-mitte translated.GIF

tõlgitud lehekülje: -

Desi Pix | Piltide jagamine ja hosting-Share oma sooja Desi Pix tõlgitud page.GIF

palun ei see viga ei näidanud üles 4.2.2 samade Modifikatsioonid

tõlgitud lehekülje

Michał Podbielski (vBET Staff)

OK - tänu üksikasjad. Me kontrollime mida on muutunud puhul footer kood, ja proovida ka uuesti esile kutsuda. Täname pildid - sa võisid saata toores HTML väljund - vähemalt see osa, mis ei ole nii see peaks olema. Ka - ma arvan, et Kamil võiks see olla väga kasulik, kui ta lihtsalt pääseb server, kus teema on juba olemas - kuid ta teiega sellest ise

vBulletin Enterprise Tõlkija (vBET) Personal

tere,

Nüüd püüan reprodutseerida ja see probleem .. tänu kirjeldus.

kõik uuendused?

Lisasin pildi footer koht kuulutuse, kuid see on alles pilt, ilma konkreetse koodi näeb Adsence jne
    Mul on üks küsimus: kas lisate sellesse footer ühtegi konkreetset koodi või ainult pildi link?
    Kas sa kleebi näide selle kohta reklaam koodi? Ma seda testida.

kui ei, Kas te PM mulle või vBET ligipääsu oma FTP ja admincp, sest ma ei saa taasesitada selle küsimuse meie test foorum. See aitab üles.
    Viimati muutis kamilkurczak; 23-08-10 juures 14:20.

mõni uudis? Palun loe mu eelmine postitus. Aitäh.

Jah, ma tean seda. See on fikseeritud.

Leht 1 kohta 2 12 ViimaneLast

Antud teema sildid

Postitamise reeglid

• Te ei pruugi postitada uusi teemasid
  • Te ei pruugi postitada vastuseid
  • Te ei pruugi postitada manuseid
  • Te ei pruugi muuta oma postitusi
  •