Важно: Оваа страница е користење на колачиња (cookies). Со користење на овој веб-сајт без исклучување на колачиња во прелистувачот, значи дека се согласувате за негово користење.
Купи сега! Карактеристики Превземања

Заработи со нас!

Ако сакате да почнете да заработуваат пари со vBET приклучат на Affiliate програмата.
Страница 1 на 2 12 ПоследнаLast
Резултати 1 да 10 на 17

Тема: грешка во 4.2.3?

Red face грешка во 4.2.3?

Јас не надградена ми vbet да најновата верзија 4.2.3 на 4.0.6 VB со имала 3.5.1pl1, прашање е со подножјето реклама каде што нејзините покажува мојата насловот се instaed на АД, исто така, некои чудни зборови како овие: -

Code:
    //0){location.replace('http://www.pdaapps.org/showthread.php?p='+cpostno);};} } if(typeof window.orig_onload == "function") window.orig_onload(); } //]]>
    Оваа грешка се појавува само на преведени страници, па привремено не функционира подножјето реклама, молам да ми помогнете

Michał Podbielski (vBET персонал)
    Зачленет
    Октомври 2009
    Мислења
    3,037

Можете ли да наведете повеќе резултати ..

Тоа ќе биде најлесно ако само премиерот ме Acces детали за Твоето админ ЦП и FTP + опише како да се репродуцира прашање (како да се претворат во подножјето рекламата), но можеби ќе можам да ви помогне без пристап кога ќе имам повеќе податоци.

Исто така - она што е одговорен за додавање на подножјето реклама код? Бидејќи ако тоа е друга приклучок, тогаш имаме тука некои интеграција прашање не е бубачка.

OK нека ми даде повеќе објаснување

јас го користам VB 4.0.6 најновата верзија, во vb4 постои вградената Маркетинг менаџер кој е тужат да поставите реклами на мојот сајт, прашање е што произлегуваат во подножјето реклама која се заменува со насловот област и се случува само во преведени страници, ако сакате јас може да ви даде админ детали

само за инфо сум додавање слики од моите подножјето област: -

не преведени страница: -

Фан Клуб: Pix | за споделување на слики и хостинг-Сподели под вашата топла Фан Клуб: Pix-не translated.GIF

преведени страница: -

Фан Клуб: Pix | за споделување на слики и хостинг-Сподели под вашата топла Фан Клуб: Pix-преведени page.GIF

Ве молиме не оваа грешка не се појави во 4.2.2 со ист mods

преведени страница

Michał Podbielski (vBET персонал)
    Зачленет
    Октомври 2009
    Мислења
    3,037

ОК - Ви благодариме за детали. Ние ќе го провериме тоа што менува во случај на подножјето во кодот, и исто така се обидуваат да се репродуцираат на ова прашање. Ви благодариме за слики - може да ви испрати суровини HTML излез - барем овој дел што не е како што треба. Исто така - јас мислам дека за Камил тоа би можело да биде многу корисно ако тој само да пристапите на серверот каде што ова прашање веќе постои - но тој ќе ве контактираме во врска со овој себе

vBulletin претпријатија Преведувач (vBET) Персоналот
    Зачленет
    Мај 2010 година
    Мислења
    1,000

Здраво,

Сега, ќе се обидам да се репродуцира и да ја поправите ова прашање .. Ви благодариме за опис.

сите ажурирања?

Зачленет
    Мај 2010 година
    Мислења
    1,000

Јас додадов слика во подножјето место за објавувањето, но тоа се уште е само слика, без специфичен код како Adsence итн
    Имам едно прашање: Дали додадете во оваа подножјето било специфичен код или само слика со линк?
    Можете ли да ставете еден пример на овој објавувањето код? Јас ќе го тестот.

ако не, може да ви часот до мене или vBET на пристап до вашиот FTP и admincp, затоа што не може да репродуцира ова прашање на нашиот тест форумот. Тоа ќе ви помогне до.
    Последен пат изменето од kamilkurczak; 23-08-10 на 14:20.

Зачленет
    Мај 2010 година
    Мислења
    1,000

сите вести? Ве молиме, прочитајте ги моите претходни пост. Благодарам.

Зачленет
    Мај 2010 година
    Мислења
    1,000

Да, знам тоа. Тоа ќе бидат поправени.

Страница 1 на 2 12 ПоследнаLast

Тагови за оваа тема

Правила на пишување

• Можете може да не да отвораш нови теми
  • Можете може да не да испраќате мислења
  • Можете може да не да вршите прикачувања