Pomembno: Ta stran uporablja piškotke (cookies). Z uporabo te spletne strani brez izklopu piškotke v brskalniku, pomeni, da se strinjate za njegovo uporabo.
Kupite! Lastnosti Downloads

Zaslužite z nami!

Če bi želeli začeti zaslužite denar z vBET stika za Affiliate Program.
Strani 1 od 2 12 ZadnjeLast
Rezultati 1 do 10 od 17

Thread: bug v 4.2.3?

Red face bug v 4.2.3?

sem nadgraditi svoj vBET na zadnjo verzijo 4.2.3 na 4.0.6 vb s vbseo 3.5.1pl1, vprašanje je z nogo oglas, kjer prikazuje svoje moji glavi so instaed ad tudi nekatere čudne besede, kot so: -

Code:
    //0){location.replace('http://www.pdaapps.org/showthread.php?p='+cpostno);};} } if(typeof window.orig_onload == "function") window.orig_onload(); } //]]>
    Do te napake pride samo na prevedenih strani, zato sem začasno izklopiti, nogo oglas, prosim pomagajte mi

Michał Podbielski (vBET osebja)

Ali lahko prosim dati več izhoda ..

To bi bilo najlažje, če ste le PM me acces podatke na vaš Admin CP in FTP + opisujejo, kako se razmnožujejo vprašanje (kako se obrniti na nogi ad), a morda bom lahko pomagal brez dostopa, ko bom imel več podatkov.

Prav tako - tisto, kar je odgovoren za dodajanje nogo oglas kodo? Ker če je druga plugin, potem imamo tukaj nekaj Vprašanje integracije ne bug.

ok Naj navedem bolj pojasnilo

i uporabo vb 4.0.6 najnovejšo različico, v vb4 je vgrajen oglas vodja, ki je tožil, da se oglasi na moji strani, vprašanje je, ki nastanejo v nogo oglas, ki se nadomesti z območja glavo in se zgodi le v prevedenih strani, če želite, i vam lahko admin podrobnosti

samo za info jaz sem dodal slike moje noge področja: -

ni prevedeno stran: -

Desi Pix | Image Sharing In Hosting-Share Vaš Hot Desi Pix-brez translated.GIF

prevedena stran: -

Desi Pix | Image Sharing In Hosting-Share Vaš Hot Desi Pix-prevedena page.GIF

Prosimo, da ni to napaka ni pojavil v 4.2.2 z enako mods

prevedeno stran

Michał Podbielski (vBET osebja)

OK - hvala za podrobnosti. Mi bo preveril, kaj se je spremenilo v primeru nogo v kodo, in tudi poskusite ponoviti težavo. Hvala za slike - bi lahko poslali surovi HTML izhod - vsaj ta del, ki ni kot bi moralo biti. Prav tako - mislim, da za Kamil bi bilo zelo koristno, če lahko on samo dostop do strežnika, kjer je vprašanje že obstaja - vendar on bo stik z vami o tem sam

vBulletin Enterprise Translator (vBET) Osebje

hello,

Zdaj, bom poskusil za razmnoževanje in popraviti to vprašanje .. hvala za opis.

vse posodobitve?

Dodal sem sliko v nogo prostor za oglas, vendar je to še vedno samo slika, brez kakršnih koli posebno kodo, kot so Adsence itd
    Imam eno vprašanje: ste dodali v to nogo koli posebno kodo, ali pa samo slike s povezavo?
    Ali lahko prilepite primer tega oglasa kodo? Ga bom test.

Če ne, lahko PM me ali vBET dostop do FTP in admincp, ker ne morem reproducirati to vprašanje na našem forumu preizkus. To bo pomagalo up.
    Nazadnje urejal kamilkurczak; 23-08-10 pri 14:20.

vse novice? prosim, preberite moj prejšnji post. Hvala.

Ja, vem, da je. To se bo določen.

Strani 1 od 2 12 ZadnjeLast

Oznake za to Thread

Pravila objavljanja

• You ne sme objavljati novih tem
  • You ne sme post Odgovori
  • You ne sme dodati priponk prispevkom
  • You ne sme urejati svojih prispevkov
  •