Tähtis: See lehekülg kasutab küpsiseid (cookies). Kasutades seda veebilehte ilma välja lülitamata küpsised brauseri, tähendab, et te nõustute selle kasutamisel.
Buy Now! Omadused Downloads

Teeni koos meiega!

Kui soovid teenida raha koos vBET liituda Affiliate Program.
Tulemused 1 kuni 4 kohta 4

Thread: liiga palju ühendusi db viga ajal vahemälu uuendada

Liige

Default liiga palju ühendusi db viga ajal vahemälu uuendada

Muud õhtul juhtus olema ärkvel veidi pärast 4 hommikul, kui see foorum äkki oli maas nagu 20 min:

Database viga vBulletin:

mysqli_real_connect () [<a href='function.mysqli-real-connect'> function.mysqli-real-connect </ a>]: (08004/1040): Liiga palju samaaegseid ühendusi
    / Var / www / vhosts / ... / httpdocs / includes / class_core.php on line 1138

MySQL Error:
    Error Number:
    Taotlus Kuupäev: teisipäev, 15. detsember, 2009 @ 4:28:00
    Error Date: teisipäev 15 detsember, 2009 @ 4:28:00
    Stsenarist: http://.../
    Referrer:
    IP aadress:
    Kasutajanimi:
    ClassName: vB_Database_MySQLi
    MySQL Version:
    ->
    Nüüd ma ei ole kunagi kogenud seda enne ja ma ei tea, kas see oli juhus, et see oli umbes vb cache värskenduse kavandatud ülesanded.

Ma kontrollisin täna hommikul ja kõik oli ok, nii et see ei korranud täna.

Server ei paistnud tuleb rõhutada, kuna mul oli teine foorum samasse serverisse ilma vbet, et jooksis trahvi ajal seisakuid minu vbet foorum.

Vaadates serverlog, seal ei tundu olevat mõned bot aktiivsus, kuid mitte palju kasutaja tegevust. Bots tundus saada OK 200 -, kuid tavaline kasutajad said dberror. Samuti kummaliselt kirjed serveri logifaili ei paista olema sorditud kronoloogiliselt ...

Natuke puzzele ... ehk saate mulle öelda, kui includes / class_core.php on line 1138 on kaasatud selle ajakohastamisse vahemälu? Või ehk mõned teist on idee tõrkeotsingu see on?

Michał Podbielski (vBET Staff) vBET's Avatar

vBET ei loo uusi ühendusi - see võib taastada ühendus, kuid see on ainult juhul, kui tegelik üks on kaotanud (juhul kui tõlkeid tuleb liiga hilja Google). Ja see ühendus on tehtud by $ vBulletin-> db-> ühendada nii vBulletin teinud kõik vajalikud kliiring lõpus.

Nii et praegu me arvame, et probleem on kusagil mujal.

class_core.php ei ole meie fail ja ta ei kasuta otse vBET cache - aga kui see fail on täitmise eest vastutavate ajastatud, siis see ka ellu vahemälu puhastamine.
    Viimati muutis vBET; 17-12-09 juures 01:55.

Michał Podbielski (vBET Staff) vBET's Avatar

Üks asi veel. Kui te olete kirjalikult vBET cache puhastamine, siis palun kuradit kui palju andmeid sul cache. Kui see on tõesti suur summa, siis palun muutke oma vahemälu puhastamine strateegia.
    vBET ei kaasne täiendavaid ühendusi, kuid kui arveldus võtab liiga kaua aega, siis teised kliendid ootavad ja uusi ühendusi on loodud vB uusi kliente, kes haige ootama. Sellepärast me lisada mitu kliiring strateegia. Sest tõesti suur andmemaht palun kasutage viimast strateegiat.

Pange tähele, et see küsimus viiakse miinimumini 3.3.0 kuna me split cache tabeleid iga keele jaoks, nii et teie indeksid on 52 korda väiksem ja arveldus on palju kiirem - jätta välja andmed on kiire, kuid ajakohastamine suured indeksid ei ole vajalik. Nii et praegusel hetkel palun kaaluda kasutamine muus arveldussüsteemis strateegia, mis on parem suurte indeksid

Liige

Happend jälle 04-05 - kõik domeenid maha liiga palju ühendusi. Ma arvan, et teil on õigus. Foorum on hõivatud Vahemälu tühjendamine ja otsida eest on omavoliline üks taotlus sekundis. Ma ei näe serverload oli väga kõrge. Nüüd on väga madal uuesti. vbet db ca 1,1 GB

Olen lülitatakse "Kustuta kõik vahemälu kord cache TTL intervall".

Kõlab tõesti väga head 330 aadressid see probleem!

Antud teema sildid

Postitamise reeglid

• Te ei pruugi postitada uusi teemasid
  • Te ei pruugi postitada vastuseid
  • Te ei pruugi postitada manuseid
  • Te ei pruugi muuta oma postitusi
  •