PDA

View Full Version: Nuppu!

Taurus
29-07-10, 15:20
Tere, ma kasutan nuppu pildid minu üks stiile kõik mu lingid navriba. Kuidas ma saan koht "Translator" link (link koos lipu rippmenüüst) peale nupp? Tänu!

vBET
30-07-10, 12:37
Palun kontrollige, kuidas oma stiili töötavad teiste rippmenüüst menüüsid ja seejärel vastu koodi funktsiooni vbet_global_start in / inclides / vbenterprisetranslator_functions_hooks.php luua sarnast koodi. Kood teeniva rippmenüüst sisaldub sees seda, kui klausel:

if (!VBET_IS_ACTUAL_IGNORED && $vbulletin->options['vbenterprisetranslator_translationsDropdownMenu_position']) {

Automatic Translations (Powered by Google, Microsoft®, Yandex, SDL Language Cloud, IBM Watson and Apertium):
AfrikaansAlbanianArabicBelarusianBulgarianCatalanChineseCroatianCzechDanishDutchEnglishEstonianFilipinoFinnishFrenchGalicianGermanGreekHaitian CreoleHebrewHindiHungarianIcelandicIndonesianIrishItalianJapaneseKoreanLatvianLithuanianMacedonianMalayMalteseNorwegianPersianPolishPortugueseRomanianRussianSerbianSlovakSlovenianSpanishSwahiliSwedishTaiwaneseThaiTurkishUkrainianVietnameseWelshYiddish
Integration with translations by vB Enterprise Translator 4.10.1