PDA

View Full Version: Kuidas branding vaba valik toimib?

nlpconnections
11-04-10, 13:55
Toetasin seda, kui oli vaba mod, kuid sa ütlesid, et ei saanud oma annetuse - ja siis ka siis, kui ma sulle andsin Paypay tehingu id sa ikka ei vastanud.

Nüüd olen maksnud kogu versiooni ja branding vaba valik kui ka - ja mul on veel kõik oma branding sivustoni ja mingeid üksikasju, kuidas seda eemaldada.

Kas te saate vastata sellele? Minu arust on see ebaõiglane, et ma olen maksta kaks korda ja ma ikka ei ole, mida ma selle eest makstakse. :)

Kuidas ma eemaldan branding? :):)

vBET
11-04-10, 14:37
Tere:)

Ma ei olnud kontrollida oma annetuse, sest sa kirjutas ka, et te ei kavatse osta tasulise versiooni niikuinii. Nii et ei olnud mõtet lahti aega. Ma kontrollisin seda annetusi just nüüd ja näen, et ma sain annetuse NLP Connections jaanuaris (erineva tehingu id) - sa kirjutasid sellest aprillis ... Nii et see on põhjus, miks ma arvasin, et see ei tulnud - ma kontrollisin alles eelmisel annetustest tehtud paar kuud tagasi.

Kui teil on branding tasuta litsents siis vaikimisi see eemaldatakse krediidi link. Teil on samuti lubatud siis eemaldada infot vBET versioon üldse. Saadame juhiseid, kuidas seda teha PM või e-posti, kui keegi küsib.

Sa said mida sa maksta - võite olla kindel see:) Ma saadan PM sulle moment:)

nlpconnections
11-04-10, 16:40
Tänu selle eest!

Octavius
23-06-11, 05:47
Tere:)

Ma ei olnud kontrollida oma annetuse, sest sa kirjutas ka, et te ei kavatse osta tasulise versiooni niikuinii. Nii et ei olnud mõtet lahti aega. Ma kontrollisin seda annetusi just nüüd ja näen, et ma sain annetuse NLP Connections jaanuaris (erineva tehingu id) - sa kirjutasid sellest aprillis ... Nii et see on põhjus, miks ma arvasin, et see ei tulnud - ma kontrollisin alles eelmisel annetustest tehtud paar kuud tagasi.

Kui teil on branding tasuta litsents siis vaikimisi see eemaldatakse krediidi link. Teil on samuti lubatud siis eemaldada infot vBET versioon üldse. Saadame juhiseid, kuidas seda teha PM või e-posti, kui keegi küsib.

Sa said mida sa maksta - võite olla kindel see:) Ma saadan PM sulle moment:) Kui ma ostan branding tasuta versioon on kõik see värk juba eemaldatud?

kamilkurczak
23-06-11, 13:07
Kui teil on branding tasuta litsents siis vaikimisi see eemaldatakse krediidi link. Teil on samuti lubatud siis eemaldada infot vBET versioon üldse.

Automatic Translations (Powered by Google, Microsoft®, Yandex, SDL Language Cloud, IBM Watson and Apertium):
AfrikaansAlbanianArabicBelarusianBulgarianCatalanChineseCroatianCzechDanishDutchEnglishEstonianFilipinoFinnishFrenchGalicianGermanGreekHaitian CreoleHebrewHindiHungarianIcelandicIndonesianIrishItalianJapaneseKoreanLatvianLithuanianMacedonianMalayMalteseNorwegianPersianPolishPortugueseRomanianRussianSerbianSlovakSlovenianSpanishSwahiliSwedishTaiwaneseThaiTurkishUkrainianVietnameseWelshYiddish
Thanks to vBET 4.10.1 enjoy automatic translations