PDA

View Full Version: Lahendatud Google jätkab indeks tõlkelehekülgi pärast desinstallimine

Wulf
13-02-12, 19:43
I uninstalled vBET mitu kuud tagasi ja Google üritab endiselt indeksoimaan lehekülgedele.

Ma oli lugemine see lõim http://www.vbenterprisetranslator.com/forum/vbet4-troubleshooting/2489-uninstall-results-2.html kuid 2 kodukorras lisada .htaccess fail, mida ei tundu töötavat.

RewriteRule ^/?(af|sq|ar|hy|az|eu|be|bg|ca|zh-CN|hr|cs|da|nl|en|et|tl|fi|fr|gl|ka|de|el|ht|iw|hi|hu|is|id|ga|it|ja|ko|lv|lt|mk|ms|mt|no|fa|pl|pt|ro|ru|sr|sk|sl|es|sw|sv|zh-TW|th|tr|uk|ur|vi|cy|yi)/$ / [L,QSA]
RewriteRule ^/?(af|sq|ar|hy|az|eu|be|bg|ca|zh-CN|hr|cs|da|nl|en|et|tl|fi|fr|gl|ka|de|el|ht|iw|hi|hu|is|id|ga|it|ja|ko|lv|lt|mk|ms|mt|no|fa|pl|pt|ro|ru|sr|sk|sl|es|sw|sv|zh-TW|th|tr|uk|ur|vi|cy|yi)/(.*)?$ /$2 [L,QSA]

Lisaks sellele tundub parem Google öelda, need lehed ei ole enam asemel ümbersuunamine. Olin lugemine sellele ametikohale Webmasterworld ja 410 HTTP_GONE tundub tee minna vastust koodiga.

http://www.webmasterworld.com/forum30/29823.htm

Mida oleks vaja selleks htaccess faili lisada? On vaja ka faili robots.txt?

r.dziadusz
14-02-12, 23:08
Võiks teile Palun näidake mulle oma kogu .htaccess faili?

Wulf
15-02-12, 04:41
Ma leidsin selle probleemi. Tuleks [L, QSA] [L, R = 301]

Ma kavatsen ka lisage faili robots.txt puudutavaid kõiki indekseeritud otsingumootorite need kataloogid. Ma olen kopeerimist siia juhuks, kui keegi teine seda vajab. See õige viis käitlemine, õigus?

User-agent: *
Allow: /
Disallow: /zh-TW/
Disallow: /cs/
Disallow: /fi/
Disallow: /et/
Disallow: /ru/
Disallow: /hu/
Disallow: /ca/
Disallow: /sl/
Disallow: /tl/
Disallow: /de/
Disallow: /it/
Disallow: /hy/
Disallow: /ms/
Disallow: /mk/
Disallow: /yi/
Disallow: /ar/
Disallow: /lv/
Disallow: /th/
Disallow: /eu/
Disallow: /ja/
Disallow: /ur/
Disallow: /ht/
Disallow: /pl/
Disallow: /af/
Disallow: /hi/
Disallow: /gl/
Disallow: /bg/
Disallow: /nl/
Disallow: /el/
Disallow: /vi/
Disallow: /ka/
Disallow: /ro/
Disallow: /sk/
Disallow: /zh-CN/
Disallow: /sr/
Disallow: /en/
Disallow: /az/
Disallow: /id/
Disallow: /iw/
Disallow: /hr/
Disallow: /cy/
Disallow: /tr/
Disallow: /sw/
Disallow: /pt/
Disallow: /fr/
Disallow: /sq/
Disallow: /ga/
Disallow: /fa/
Disallow: /no/
Disallow: /be/
Disallow: /es/
Disallow: /lt/
Disallow: /uk/
Disallow: /ko/
Disallow: /da/
Disallow: /sv/
Disallow: /mt/
Disallow: /is/

r.dziadusz
15-02-12, 20:40
Jah vaadata teie kogule trahvi. Teil on vaja täiendavaid küsimusi selle probleemi kohta?

Wulf
15-02-12, 21:11
Täname abi, see sulgeda.

raymond
05-05-12, 05:21
See on hea ettepanek wulf.
Kuna leheküljed ei ole enam olemas, me tuleks takistada on bots seda lehte külastavad.
Veel, 301 alalised suunamine on vajalik selleks, et vana lingid külastavate inimeste tehakse teatavaks uue lingi asemel.

Automatic Translations (Powered by Google, Microsoft®, Yandex, SDL Language Cloud, IBM Watson and Apertium):
AfrikaansAlbanianArabicBelarusianBulgarianCatalanChineseCroatianCzechDanishDutchEnglishEstonianFilipinoFinnishFrenchGalicianGermanGreekHaitian CreoleHebrewHindiHungarianIcelandicIndonesianIrishItalianJapaneseKoreanLatvianLithuanianMacedonianMalayMalteseNorwegianPersianPolishPortugueseRomanianRussianSerbianSlovakSlovenianSpanishSwahiliSwedishTaiwaneseThaiTurkishUkrainianVietnameseWelshYiddish
vBET 4.10.1 gives automatic translations