PDA

Επιστροφή στο Forum: Solved Google συνεχίζει να αναπροσαρμόσετε τις μεταφρασμένες σελίδες μετά την απεγκατάσταση

Wulf
13-02-12, 19:43
Κατάργηση vBET πριν από πολλούς μήνες και Google εξακολουθεί να προσπαθεί να αναπροσαρμόσετε τις σελίδες.

Ήμουν ανάγνωση αυτό το νήμα http://www.vbenterprisetranslator.com/forum/vbet4-troubleshooting/2489-uninstall-results-2.html αλλά προσθήκη 2 οι κανόνες αυτοί σε αρχείο μου .htaccess ότι δεν φαίνεται να λειτουργεί.

RewriteRule ^/?(af|sq|ar|hy|az|eu|be|bg|ca|zh-CN|hr|cs|da|nl|en|et|tl|fi|fr|gl|ka|de|el|ht|iw|hi|hu|is|id|ga|it|ja|ko|lv|lt|mk|ms|mt|no|fa|pl|pt|ro|ru|sr|sk|sl|es|sw|sv|zh-TW|th|tr|uk|ur|vi|cy|yi)/$ / [L,QSA]
RewriteRule ^/?(af|sq|ar|hy|az|eu|be|bg|ca|zh-CN|hr|cs|da|nl|en|et|tl|fi|fr|gl|ka|de|el|ht|iw|hi|hu|is|id|ga|it|ja|ko|lv|lt|mk|ms|mt|no|fa|pl|pt|ro|ru|sr|sk|sl|es|sw|sv|zh-TW|th|tr|uk|ur|vi|cy|yi)/(.*)?$ /$2 [L,QSA]

Επιπλέον, φαίνεται προτιμότερο να δείξει το Google αυτές οι σελίδες δεν υπάρχουν πια αντί της να αναπροσανατολίσει τους. Ήμουν ανάγνωση αυτό το post Webmasterworld και κωδικό απάντησης 410 HTTP_GONE φαίνεται σαν το δρόμο να διανύσουμε.

http://www.webmasterworld.com/forum30/29823.htm

Τι θα πρέπει να προσθέσετε μου htaccess αρχείου για να το πραγματοποιήσετε αυτό; Θα χρειαστεί καθώς και ένα αρχείο robots.txt;

r.dziadusz
14-02-12, 23:08
Θα μπορούσε να σας παρακαλώ Δείξτε μου το αρχείο σας ολόκληρο .htaccess;

Wulf
15-02-12, 04:41
Βρήκα το πρόβλημα. [L, QSA] θα πρέπει να είναι [L, R = 301]

Προτίθεμαι επίσης να προσθέσετε ένα αρχείο robots.txt για να μην επιτρέπει όλους εκείνους τους καταλόγους τη δεικτοδότηση από τις μηχανές αναζήτησης. Σε περίπτωση που κάποιος άλλος χρειάζεται, εγώ το Αντιγραφή εδώ. Αυτό ο σωστός τρόπος χειρισμού, δικαίωμα;

User-agent: *
Allow: /
Disallow: /zh-TW/
Disallow: /cs/
Disallow: /fi/
Disallow: /et/
Disallow: /ru/
Disallow: /hu/
Disallow: /ca/
Disallow: /sl/
Disallow: /tl/
Disallow: /de/
Disallow: /it/
Disallow: /hy/
Disallow: /ms/
Disallow: /mk/
Disallow: /yi/
Disallow: /ar/
Disallow: /lv/
Disallow: /th/
Disallow: /eu/
Disallow: /ja/
Disallow: /ur/
Disallow: /ht/
Disallow: /pl/
Disallow: /af/
Disallow: /hi/
Disallow: /gl/
Disallow: /bg/
Disallow: /nl/
Disallow: /el/
Disallow: /vi/
Disallow: /ka/
Disallow: /ro/
Disallow: /sk/
Disallow: /zh-CN/
Disallow: /sr/
Disallow: /en/
Disallow: /az/
Disallow: /id/
Disallow: /iw/
Disallow: /hr/
Disallow: /cy/
Disallow: /tr/
Disallow: /sw/
Disallow: /pt/
Disallow: /fr/
Disallow: /sq/
Disallow: /ga/
Disallow: /fa/
Disallow: /no/
Disallow: /be/
Disallow: /es/
Disallow: /lt/
Disallow: /uk/
Disallow: /ko/
Disallow: /da/
Disallow: /sv/
Disallow: /mt/
Disallow: /is/

r.dziadusz
15-02-12, 20:40
Ναι (Yes) φαίνονται ωραία σας φόρουμ. Έχουν έχεις περαιτέρω ερώτηση σχετικά με αυτό το θέμα;

Wulf
15-02-12, 21:11
Ευχαριστώ για τη βοήθεια, αυτό μπορεί να κλείσει.

raymond
05-05-12, 05:21
Αυτό είναι μια καλή υπόδειξη wulf.
Δεδομένου ότι οι σελίδες δεν είναι πλέον εκεί, εμείς θα πρέπει να εμποδίζει την bots από την επίσκεψη αυτή τη σελίδα.
Ακόμη, μια 301 permanent redirect είναι απαραίτητη ώστε να επισκέπτονται το παλιό συνδέσεις θα εναρμονισθεί με τη νέα σύνδεση αντί αυτού.

Automatic Translations (Powered by Google, Microsoft®, Yandex, SDL Language Cloud, IBM Watson and Apertium):
AfrikaansAlbanianArabicBelarusianBulgarianCatalanChineseCroatianCzechDanishDutchEnglishEstonianFilipinoFinnishFrenchGalicianGermanGreekHaitian CreoleHebrewHindiHungarianIcelandicIndonesianIrishItalianJapaneseKoreanLatvianLithuanianMacedonianMalayMalteseNorwegianPersianPolishPortugueseRomanianRussianSerbianSlovakSlovenianSpanishSwahiliSwedishTaiwaneseThaiTurkishUkrainianVietnameseWelshYiddish
Translations made by vBET 4.10.1