PDA

View Full Version: eri stiilis

Damas
25-11-09, 04:40
Tere,

Kas on olemas võimalus kasutada eri stiilis lihtsalt tõlgitud (keele) lehtedel?

Aitäh

vBET
25-11-09, 06:41
See kehtib putka vBET 2.x (tasuta) ja vBET 3.x (äri) versioonid.

Kui teil on tõlgitud lehekülje see tähendab, et olete $ _GET ['keel'].

See tähendab, et teil on võimalik teha mis tahes kohandamine, mis töötab ainult tõlkelehekülge. Kõik, mida pead tegema, on muudatuse, mis kontrollib, kas keel on enne muudatuste tegemist.

if ($_GET['language']) {
DO SOMESTHING SPECIAL ONLY FOR TRANSLTED PAGES
}

Seda koodi saab lisada plugin.

Võite teinud erilisi muutusi sees malle:

<if condition="$_GET['language']">
DO SOMESTHING SPECIAL ONLY FOR TRANSLTED PAGES
</if>

Hea näide malli - käepide tõlkimine jälgimise java script + kasutamine rahvusvaheliseks RSS kanal (ainult vBET 3.x):

<script type="text/javascript" src="<if condition="$_GET['language']">/$_GET[language]/</if>external.php?type=js"></script>
<table class="tborder" cellpadding="6" cellspacing="1" border="0" width="100%" align="center">
<tr>
<td class="tcat">
Last Posts
</td>
</tr>
<tr>
<td class="alt1 bulletlinks">
<script type="text/javascript">

</script>
</td>
</tr>
</table>
<br/>

Damas
25-11-09, 13:44
Suur, töötab hästi minu jaoks.

Viimane asi, mida ma vajan, kuidas panna lipud päise ainult tõlgitud (keele) lehekülgedel palun?

Ma olen tõesti väga hindame teie kannatlikkust ja koostöö.

Damas
25-11-09, 13:57
Thats it: D

$ Vbenterprisetranslatorflags

Aitäh

vBET
25-11-09, 14:00
Suur, töötab hästi minu jaoks.

Viimane asi, mida ma vajan, kuidas panna lipud päise ainult tõlgitud (keele) lehekülgedel palun?

Ma olen tõesti väga hindame teie kannatlikkust ja koostöö.

Kasutada kohandatud koht lipud ja panna see, kui sa tahad tõlkelehekülge, ja kui soovite mitte tõlkelehekülge kasutades vastupidine tingimustes.

Automatic Translations (Powered by Google, Microsoft®, Yandex, SDL Language Cloud, IBM Watson and Apertium):
AfrikaansAlbanianArabicBelarusianBulgarianCatalanChineseCroatianCzechDanishDutchEnglishEstonianFilipinoFinnishFrenchGalicianGermanGreekHaitian CreoleHebrewHindiHungarianIcelandicIndonesianIrishItalianJapaneseKoreanLatvianLithuanianMacedonianMalayMalteseNorwegianPersianPolishPortugueseRomanianRussianSerbianSlovakSlovenianSpanishSwahiliSwedishTaiwaneseThaiTurkishUkrainianVietnameseWelshYiddish
Languages translations made by vBET Translator 4.10.1