Σημαντικό: Αυτή η σελίδα χρησιμοποιεί cookies (cookies). Χρησιμοποιώντας αυτή την ιστοσελίδα χωρίς να απενεργοποιήσετε τα cookies στον browser, που σημαίνει ότι συμφωνείτε για τη χρήση του.
Αγοράστε τώρα! Χαρακτηριστικά Λήψεις

Κερδίστε μαζί μας!

Αν θα θέλατε να ξεκινήσετε κερδίζουν χρήματα με το vBET σύνδεσμος για Γίνετε μέλος.
Σελίδα 2 του 5 FirstΠρώτα 1234 ... ΤελευταίαLast
Αποτελέσματα 11 να 20 του 48

Θέμα: Απάντηση με Qoute σταμάτησε εργασίας

Τα λόγια σας

Και μόλις agian την - δεν πρέπει να αλλάξετε τον κώδικά σας όλα plugins. Αυτό ήταν ήδη πει πολλές φορές - έτσι παρακαλώ stop - ποτέ δεν έχεις τέτοιες πληροφορίες και δεν είναι αλήθεια. SP σταματήστε γραπτώς το ψευδείς προτάσεις.

Αλλά σας μου ζητάτε να χειριστείτε τον κώδικα VBSEO, τι είναι αυτό, μπορώ να κάνω δεν πρέπει να κάνετε αλλαγές στον κώδικα του plugin;

Πείτε μου όπου Im ψέματα όταν ΣΑΣ λέω μου είπε να χειριστείτε τον κώδικα και δεν μου να πείτε: P

Θα επιθυμούσαν να δουν αυτό το έργο, αλλά τον άνθρωπο σας είναι τρόπος να είναι δύσκολο να αντιμετωπιστεί, δεν θέλετε να ασχοληθεί με μια εταιρεία που έχει η στάση που έχετε

Αφαιρούνται τα πάντα που βρήκα στο πλαίσιο zip και αφανίζονται όλα τα περιλαμβάνει

Έχω κάθε λόγο και το δικαίωμα επιστροφής

1.) Ως ένα πελάτη youve προσβεβλημένος μου καμία διακοπή, έχω αρκετό plugins που δεν μου προκαλούν ζητήματα
    2.) Told μου να κάνουμε κάτι, τότε να αρνηθεί το λέμε και;
    3.) Απλώς dont θέλετε για να σας αντιμετωπίζει τώρα, περίοδος

Υπάρχουν νόμοι προστασίας των πελατών από πράγματα όπως αυτό ζητώντας Im και έχω το δικαίωμα να ζητήσει, επίσης, ΑΠΟΓΟΉΤΕΥΣΗ είναι ένα φίλο λόγος
    Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη techanalyst? 12-10-11 στο 15:55.

Michał Podbielski (vBET Προσωπικό) vBET's Avatar

Quote Αρχικό μήνυμα από techanalyst View Post
    Τα λόγια σας

Και μόλις agian την - δεν πρέπει να αλλάξετε τον κώδικά σας όλα plugins. Αυτό ήταν ήδη πει πολλές φορές - έτσι παρακαλώ stop - ποτέ δεν έχεις τέτοιες πληροφορίες και δεν είναι αλήθεια. SP σταματήστε γραπτώς το ψευδείς προτάσεις.

Αλλά σας μου ζητάτε να χειριστείτε τον κώδικα VBSEO, τι είναι αυτό, μπορώ να κάνω δεν πρέπει να κάνετε αλλαγές στον κώδικα του plugin;
    Έχετε + 20 plugins. Σας ζητήθηκε να αλλάξει ο κωδικός στο 1. Για το λόγο αυτό σας ζητήθηκε να αλλάξει ο κωδικός vbseo. Και Ναι - δεν είναι αλήθεια ότι θα πρέπει να αλλάξετε κώδικα σε όλους σας plugins - γράψατε ψευδής δήλωση.

Πείτε μου όπου Im ψέματα όταν ΣΑΣ λέω μου είπε να χειριστείτε τον κώδικα και δεν μου να πείτε: P
    Κανένα πρόβλημα πρώτα σας έγραψε:
    Δεν μπορώ ούτε θα κάνω όλες αυτές τις αλλαγές, με τη χρήση wiki φύλαξης (Vault) που δεν πρόκειται να τροποποιήσετε τον κώδικα, thats μόνο ενοχλητικό, όταν φέρνουν μια ενημερωμένη έκδοση που κακώς πρέπει επίσης να συνεχίσει να κάνει το ίδιο, με 20 + plugins απλώς δεν μπορούμε να καθόμαστε και διακόψουν την τοποθεσία, για να ελέγξετε αν λειτουργεί ή όχι
    Στη συνέχεια τότε σας είχα πει ότι δεν είναι απαραίτητο να αλλάξει ο κωδικός σε όλα plugins και περισσότεροι από plugins δεν απαιτούν κάθε κωδικό που αλλάζει onr οποιαδήποτε άλλα ολοκλήρωσης. Έτσι γνωρίζαμε ήδη ότι θα δεν χρειάζεται να αλλάξετε όλα plugins, ακόμη γράψατε ψευδής δήλωση (πιθανώς να κάνουν θόρυβο θέλατε να adk για refound withour των οποιοδήποτε λόγο):
    έχοντας να απαιτεί να αλλάξετε κωδικό σε μια app που εργάζεται, δεν θα πρέπει να δεν πρέπει να χειριστείτε τον κώδικα, τι συμβαίνει όταν έχω κάποιον αναβάθμιση ή να εφαρμόσετε μια ενημερωμένη έκδοση κώδικα για αυτό το λογισμικό; Πρέπει να επιστρέψετε και να εκτελέσετε αυτά τα βήματα, με όλες τις τρέχουσες plugins μου να μην χρειάζεται να κάνετε κάτι από αυτό.
    Σας το είχαμε πει και πάλι ότι δεν είναι απαραίτητη για να αλλάξετε όλες plugins, αλλά σας έγραψε ξανά και το κάνατε με τρόπο πολύ σκοτεινό και χυδαία (που είναι ο λόγος που καταργήθηκε το μήνυμά σας):
    ΓΙΑ ΌΛΕΣ ΤΡΈΧΟΝ PLUGINS ΠΡΈΠΕΙ ΑΚΌΜΗ ΝΑ ΧΕΙΡΙΣΤΕΊΤΕ ΤΟΝ ΚΏΔΙΚΑ ΑΠΌ ΆΛΛΕΣ PLUGINS ΓΙΑ ΝΑ ΛΆΒΕΤΕ ΤΟΥΣ ΕΡΓΑΣΊΑΣ
    Έτσι έχουμε-δεν διαγράφηκε μετά βίας. Και εσείς γνωρίζετε απόλυτα τι κάνατε έτσι παρακαλώ να μην προσπαθήσουμε να κάνει κάθε παγίδες με Γελαστά πρόσωπα μόνο επειδή εμείς καταργηθεί χυδαία το μήνυμά σας. Έχουμε το περιεχόμενο (μου να σας το αποστείλει στο PM ώστε να μπορείτε να το γράψετε ξανά με τον συνήθη τρόπο - θυμηθείτε...).

Είναι που έκανε δηλώσεις χωρίς κάλυψη και προσπαθήστε να καταστούν καταιγίδα σε ένα ποτήρι νερό για να επιβάλετε χρησιμοποιούν για επιστροφή όταν δεν υπάρχει κάθε λόγος για επιστροφή. Σταματήστε. Θα καταργηθούν όλες οι μελλοντικές ψευδείς δηλώσεις - δεν υπάρχει πια χρόνος για την αναπαραγωγή στο να επιδιώξει και να αποκρύψετε. Βρισκόμαστε εδώ για να υποστηρίζει υπολογιστές-πελάτες τώρα - πείτε χρειάζεστε κάθε περισσότερη βοήθεια σε αυτό το ζήτημα;

Quote Αρχικό μήνυμα από vBET View Post
    Κανένα πρόβλημα πρώτα σας έγραψε:

Στη συνέχεια τότε σας είχα πει ότι δεν είναι απαραίτητο να αλλάξει ο κωδικός σε όλα plugins και περισσότεροι από plugins δεν απαιτούν κάθε κωδικό που αλλάζει onr οποιαδήποτε άλλα ολοκλήρωσης. Έτσι γνωρίζαμε ήδη ότι θα δεν χρειάζεται να αλλάξετε όλα plugins, ακόμη γράψατε ψευδής δήλωση (πιθανώς να κάνουν θόρυβο θέλατε να adk για refound withour των οποιοδήποτε λόγο):

Σας το είχαμε πει και πάλι ότι δεν είναι απαραίτητη για να αλλάξετε όλες plugins, αλλά σας έγραψε ξανά και το κάνατε με τρόπο πολύ σκοτεινό και χυδαία (που είναι ο λόγος που καταργήθηκε το μήνυμά σας):

Έτσι έχουμε-δεν διαγράφηκε μετά βίας. Και εσείς γνωρίζετε απόλυτα τι κάνατε έτσι παρακαλώ να μην προσπαθήσουμε να κάνει κάθε παγίδες με Γελαστά πρόσωπα μόνο επειδή εμείς καταργηθεί χυδαία το μήνυμά σας. Έχουμε το περιεχόμενο (μου να σας το αποστείλει στο PM ώστε να μπορείτε να το γράψετε ξανά με τον συνήθη τρόπο - θυμηθείτε...).

Είναι που έκανε δηλώσεις χωρίς κάλυψη και προσπαθήστε να καταστούν καταιγίδα σε ένα ποτήρι νερό για να επιβάλετε χρησιμοποιούν για επιστροφή όταν δεν υπάρχει κάθε λόγος για επιστροφή. Σταματήστε. Θα καταργηθούν όλες οι μελλοντικές ψευδείς δηλώσεις - δεν υπάρχει πια χρόνος για την αναπαραγωγή στο να επιδιώξει και να αποκρύψετε. Βρισκόμαστε εδώ για να υποστηρίζει υπολογιστές-πελάτες τώρα - πείτε χρειάζεστε κάθε περισσότερη βοήθεια σε αυτό το ζήτημα;
    Σας δεν βοηθώντας σας εξύβριση, περίοδος

Θα ήθελα επιστροφή, dont θέλετε το λογισμικό σας, σας όχι χρήσιμες, ερεθιστική ένας πελάτης δεν ΕΊΝΑΙ υποστήριξη

Είπατε επίσης λειτουργεί εκτός από: P που ήταν ένα από τα δύο σημαντικά ζητήματα, η απάντηση με προσφορά είναι πιο σημαντική για μένα από μεταφράσεις, έτσι το δεν λειτουργεί εάν το προκαλεί ένα θέμα, μπορείτε να αρνηθείτε την απλή κατεξοχήν γεγονότα

1.) Προκειμένου για κάτι που πρέπει να θεωρηθεί ότι λειτουργεί, θα πρέπει να λειτουργεί χωρίς interupting δράσεις άλλων είπε στοιχεία - σας plugin συμψηφισμού που προκάλεσε interuptions
    2.) Υποστήριξη - πρέπει να συνεχίσουμε να ενεργοποιήσετε το plugin για δοκιμή ξανά και ξανά, παραβιάζουν τα φόρουμ, προσβολή ή ερεθιστική έναν πελάτη για κανένα σκοπό

Επιστροφή, σας δεν βοηθούν και εγώ DONT ΘΈΛΕΤΕ τη βοήθειά σας, απλώς να το διαβάσετε δημοσιεύσεις σας κάνει που επιθυμούμε να πετάξουμε οθόνη μου ένα παράθυρο

Υπάρχουν τρόπο πολύ πόνο και τη δυστυχία να πάρετε αυτό εργασίας
    Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη techanalyst? 12-10-11 στο 16:37.

Θα επιθυμούσαν να δουν αυτό το έργο, αλλά τον άνθρωπο σας είναι τρόπος να είναι δύσκολο να αντιμετωπιστεί, δεν θέλετε να ασχοληθεί με μια εταιρεία που έχει η στάση που έχετε

Αφαιρούνται τα πάντα που βρήκα στο πλαίσιο zip και αφανίζονται όλα τα περιλαμβάνει

Έχω κάθε λόγο και το δικαίωμα επιστροφής

1.) Ως ένα πελάτη youve προσβεβλημένος μου καμία διακοπή, έχω αρκετό plugins που δεν μου προκαλούν ζητήματα
    2.) Told μου να κάνουμε κάτι, τότε να αρνηθεί το λέμε και;
    3.) Απλώς dont θέλετε για να σας αντιμετωπίζει τώρα, περίοδος

Υπάρχουν νόμοι προστασίας των πελατών από πράγματα όπως αυτό ζητώντας Im και έχω το δικαίωμα να ζητήσει, επίσης, ΑΠΟΓΟΉΤΕΥΣΗ είναι ένα φίλο λόγος
    Δεν υπάρχει κανένας λόγος για επιστροφή:
    1.) Insulted; τι γράφετε σχετικά με; Επίσης σας καταβληθεί για άδεια χρήσης vBET - ακόμη και με την προϋπόθεση ότι σας ύβρεις εκστομίστηκαν ό, τι έχει να κάνει με vBET άδεια χρήσης; Δεν έχουμε ιδέα τι γράφετε σχετικά με.
    2.) Και δεν έχουν ιδέα τι γράφετε σχετικά με. Και πάλι τι έχει να κάνει με vBET άδεια χρήσης;
    3.) Δεν χρειάζεται να - που αγοράσατε πουλόβερ, δεν χρειάζεται να τεθούν ξανά και ξανά σε κατάστημα. Αγοράσατε vBET άδεια χρήσης και πληρωθείτε και για αυτό. Σημειώστε ότι η υποστήριξη είναι δωρεάν - επιστροφή από το τίποτα δεν είναι τίποτα. Σας δεν πληρώσει για υποστήριξη. Επίσης ακόμη και κάνατε - είναι η απόφασή σας να αρνούνται την υποστήριξή μας. Τι έχει κοινά με vBET άδεια χρήσης;

Άρνηση υποστήριξή μας σας δίνει κανένα δικαίωμα για την επιστροφή.

Σας δεν βοηθώντας σας εξύβριση, περίοδος

Θα ήθελα επιστροφή, dont θέλετε το λογισμικό σας, σας όχι χρήσιμες, ερεθιστική ένας πελάτης δεν ΕΊΝΑΙ υποστήριξη

Είπατε επίσης λειτουργεί εκτός από: P που ήταν ένα από τα δύο σημαντικά ζητήματα, η απάντηση με προσφορά είναι πιο σημαντική για μένα από μεταφράσεις, έτσι το δεν λειτουργεί εάν το προκαλεί ένα θέμα, μπορείτε να αρνηθείτε την απλή κατεξοχήν γεγονότα

1.) Προκειμένου για κάτι που πρέπει να θεωρηθεί ότι λειτουργεί, θα πρέπει να λειτουργεί χωρίς interupting δράσεις άλλων είπε στοιχεία - σας plugin συμψηφισμού που προκάλεσε interuptions
    2.) Υποστήριξη - πρέπει να συνεχίσουμε να ενεργοποιήσετε το plugin για δοκιμή ξανά και ξανά, παραβιάζουν τα φόρουμ, προσβολή ή ερεθιστική έναν πελάτη για κανένα σκοπό

Επιστροφή, σας δεν βοηθούν και εγώ DONT ΘΈΛΕΤΕ τη βοήθειά σας, απλώς να το διαβάσετε δημοσιεύσεις σας κάνει που επιθυμούμε να πετάξουμε οθόνη μου ένα παράθυρο
    Και πάλι παρακαλώ Πες ακριβώς όπου εμείς οι εξύβριση σας; Να θυμάστε ότι ήταν σας μήνυμα, το οποίο αφαιρέθηκε λόγω της vulgarisms. Σας το είχαμε ήδη πει ότι θα διαγραφούν το ψευδείς δηλώσεις - εάν έχετε χωρίς εξώφυλλο για δηλώσεις σας παρακαλώ δεν γράφουν ή θα αφαίρεσης. Δεν θα δεχτούμε τυχόν περισσότερα μηνύματα ότι εμείς εξύβριση σας μέχρι να δώσετε ακριβή φράση όπου εξύβριση σας.

Κανείς δεν αρνείται τα γεγονότα. Γεγονός είναι ότι μας λέτε ότι έχετε το ζήτημα με εισαγωγικά. Γεγονός είναι ότι είδαμε ποτέ αυτό το φόρουμ. Γεγονός είναι ότι προσφέρουμε υποστηρίζετε με αυτό από την αρχή. Γεγονός είναι ότι δεν είμαστε σε θέση να το αναπαραγάγετε. Γεγονός είναι ότι δεν επιβεβαιώνεται ότι έχει vBET το ζήτημα ή είναι το ζήτημα υπάρχει καθόλου.

Παρακαλώ Σημειώστε ότι υποστήριξη είναι δωρεάν και επιστροφής για κάτι τι κόστος 0 είναι 0. Αρνείστε επίσης την υποστήριξή μας. Επίσης δεν χρειάζεται να συνεχίσετε την ενεργοποίηση απενεργοποίηση plugin - μπορείτε να μας δώσετε πρόσβαση, μπορείτε να εργαστείτε στην παρουσία της δοκιμής.

Γεγονός είναι ότι γράφετε ψευδείς δηλώσεις και αποδείχτηκε ήδη. Θέλετε επιστροφής και σας φωνάζουν για να μας εξαναγκάσει επιστροφής χρησιμοποιώντας το ψευδείς δηλώσεις. Δεν θα επιτρέψουμε για αυτό πια. Μείνετε με τα πραγματικά περιστατικά ή να γράψουν τίποτα.

Χρειάζεστε περισσότερη βοήθεια σχετικά με αυτό το θέμα;

Quote Αρχικό μήνυμα από vBET View Post
    Δεν υπάρχει κανένας λόγος για επιστροφή:
    1.) Insulted; τι γράφετε σχετικά με; Επίσης σας καταβληθεί για άδεια χρήσης vBET - ακόμη και με την προϋπόθεση ότι σας ύβρεις εκστομίστηκαν ό, τι έχει να κάνει με vBET άδεια χρήσης; Δεν έχουμε ιδέα τι γράφετε σχετικά με.
    2.) Και δεν έχουν ιδέα τι γράφετε σχετικά με. Και πάλι τι έχει να κάνει με vBET άδεια χρήσης;
    3.) Δεν χρειάζεται να - που αγοράσατε πουλόβερ, δεν χρειάζεται να τεθούν ξανά και ξανά σε κατάστημα. Αγοράσατε vBET άδεια χρήσης και πληρωθείτε και για αυτό. Σημειώστε ότι η υποστήριξη είναι δωρεάν - επιστροφή από το τίποτα δεν είναι τίποτα. Σας δεν πληρώσει για υποστήριξη. Επίσης ακόμη και κάνατε - είναι η απόφασή σας να αρνούνται την υποστήριξή μας. Τι έχει κοινά με vBET άδεια χρήσης;

1.) Πλειστηριασμό εάν ακόμη και ΔΙΑΒΆΣΤΕ τις οδηγίες, πληροφορεί ότι οι didnt σας κάνω μια statment όταν κάνατε
    2.) Δεν είναι δυνατό να χρησιμοποιούνται VBet περίοδο της προκαλεί πολλά θέματα, γιατί θα ήθελα να χρησιμοποιήσω κάτι που προκαλεί περισσότερες πρόβλημα τότε θα έλυνε;
    3.) Στη συνέχεια να μου πείτε πως να αποκτήσετε το επιστροφή σε κάτι που δεν μπορώ να χρησιμοποιώ, ποιο μέρος δεν λάβετε εδώ σοβαρά; Σας παραβιάζει τους όρους Paypals της υπηρεσίας, θα έχετε μια πολιτική επιστροφής

VBET εργασίας για μένα περιόδου γιατί είναι να μην λαμβάνετε αυτό, Im, δεν πρόκειται να διακόψουν την τοποθεσία μου περισσότερο να εργαστούν, θα μπορούν να αγοράσουν μια εγκατάσταση του plugin και μεταβείτε, χρειάζεται να sacrice τα κοτόπουλα στη συνέχεια να πάρετε αυτό εργασίας

ΕΞΎΒΡΙΣΗ

Θα ήθελα επιστροφή ΕΠΕΙΔΉ ΑΥΤΌ Simple, unobtrusive and ΕΡΓΑΣΊΑ, Im, αναφέροντας το λόγο μου

Για να λάβετε τη λειτουργία πρέπει να χειριστείτε μια αυτή τη στιγμή εργασίας plugin, η αίτηση επιστροφής ΠΕΡΙΣΣΌΤΕΡΟ από έγκυρη, η υποστήριξη ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΌ και άχρηστες

Θα αναφέρουν στην το paypal, thats εύκολο, επειδή το προϊόν δεν ΕΡΓΑΣΊΑΣ ΌΠΩΣ ΑΝΑΜΈΝΕΤΑΙ, μαντέψετε ποια του κανόνα στη δική τους συμφωνία

Και πάλι σας μου ζητά να σπάσει φόρουμ, έτσι μπορείτε να ΠΑΊΞΕΤΕ

Εκεί δεν απλά εισαγωγικά είναι άλλων plugins που δεν λειτουργεί, γιατί θα ήθελα να περάσει από αυτό μαζί σας περισσότερες!!
    Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη techanalyst? 12-10-11 στο 16:50.

Κανείς δεν αρνείται τα γεγονότα. Γεγονός είναι ότι μας λέτε ότι έχετε το ζήτημα με εισαγωγικά. Γεγονός είναι ότι είδαμε ποτέ αυτό το φόρουμ. Γεγονός είναι ότι προσφέρουμε υποστηρίζετε με αυτό από την αρχή. Γεγονός είναι ότι δεν είμαστε σε θέση να το αναπαραγάγετε. Γεγονός είναι ότι δεν επιβεβαιώνεται ότι έχει vBET το ζήτημα ή είναι το ζήτημα υπάρχει καθόλου.

Μπορώ να απενεργοποιήσω VBet πρόβλημα goes μακριά απλό, τι άλλο πρέπει να περιμένουμε και δείτε διαχωρίζεται ο άνθρωπος που είστε παχύ ως ένα χάλυβα πορείας

Εάν αγοράσω ένα πουλόβερ και freys εντός 30 ημερών, θεωρώ πίσω και τους είτε επιστροφής μου ή να μου κάτι άλλο την απλή, δεν έχετε τίποτα να προσφέρουν μου, σας άγνοια περίοδο

Πει το θέμα, τώρα θέλετε να μου φόρουμ admin panel access; Για ποιο ΛΌΓΟ θα κάνω ότι, η ανησυχία σας είναι μόνο για ΔΙΚΉ σας plugin μου είναι αδιάφορο εάν λειτουργεί σε μια τοποθεσία του βανίλιας, δεν λειτουργεί στον δικό μου, το αγόρασα με προθέσεις και κατανόησης που θα αλλά δεν

Σελίδα 2 του 5 FirstΠρώτα 1234 ... ΤελευταίαLast

Ετικέτες για Θέματος

Δικαιώματα Δημοσίευσης

• Εσείς μπορεί να μην υστέρων νέα νήματα
  • Εσείς μπορεί να μην απαντήσεις μετά
  • Εσείς μπορεί να μην συνημμένα μήνυμα
  • Εσείς μπορεί να μην επεξεργαστείτε τα μηνύματα σας
  •  
  • BB code είναι Επί
  • Smilies Οι Επί
  • [IMG] κωδικός Επί
  • [VIDEO] κωδικός Επί