Важно: Тази страница използва бисквитки (cookies). Използването на този уеб сайт без изключване бисквитки в браузъра, означава, че сте съгласни, за да го използвате.
Купи сега! Характеристики Downloads

Спечелете с нас!

Ако искате да започнете да печелите пари с vBET присъединяване към Партньорска програма.
Страницата 2 на 5 FirstПърви 1234 ... ПоследенLast
Резултати 11 за 20 на 48

Тема: Отговор с Qoute спря да работи

Член
    Дата на присъединяване
    Oct 2011

Думите ви

И веднъж agian - не е нужно да промените си всички добавки код. Тя е вече ви е казал няколко пъти - така че моля стоп - никога не имаш тази информация и не е вярно. SP моля спрете писане фалшиви изречения.

Но вие се иска да манипулира кода на VBSEO, какъв е той, да направя не мога трябва да правите промени в кода на плъгин?

Член
    Дата на присъединяване
    Oct 2011

Кажи ми където Im простираща се, когато ви кажа ми каза да манипулира кода на и не кажете ми да: P

Член
    Дата на присъединяване
    Oct 2011

Аз ще обичаше да видите тази работа, но вие човека са начин да е трудно да се справят с, аз не искам да се справят с компания, която има отношение, имате

Всичко, което I намерени в zip и убити всички премахнати включва

Имам всеки причина и право на възстановяване

1.) Като клиент youve обиден ме няма спиране, имам изобилие от добавки, които не ме причиняват проблеми
    2.) Told ми да се направи нещо, тогава откаже изрича?
    3.) Просто биха искали да с вас сега, период

Има закони, защита на потребителите от неща като питам този Im и Имам право да попитам, НЕИЗПЪЛНЕНИ също е причина приятел
    Последната промяна е направена от techanalyst; 12-10-11 В 15:55.

Michał Podbielski (vBET персонала) vBET's Avatar
    Дата на присъединяване
    Окт 2009

Quote Първоначално публикувано от techanalyst View Post
    Думите ви

И веднъж agian - не е нужно да промените си всички добавки код. Тя е вече ви е казал няколко пъти - така че моля стоп - никога не имаш тази информация и не е вярно. SP моля спрете писане фалшиви изречения.

Но вие се иска да манипулира кода на VBSEO, какъв е той, да направя не мога трябва да правите промени в кода на плъгин?
    Имате +20 добавки. Е помолен да промените код в 1. Така, че да е помолен да промените vbseo код. И да - не е вярно, че трябва да промените код във всички добавки - пише невярна декларация.

Дата на присъединяване
    Окт 2009

Кажи ми където Im простираща се, когато ви кажа ми каза да манипулира кода на и не кажете ми да: P
    Няма проблем първо написа:
    Мога не нито ще направя всички тези промени, използвам купола wiki, което аз съм няма да модифицирате му код, само досадни, когато те донесат актуализация, Ill лице трябва също да продължи правят същото, с 20 + плъгини Ние просто не могат да седят и прекъсване на сайта, за да проверите дали работи или не
    След това ние ви е казал, че не е необходимо да промените код във всички добавки и повечето от добавки не изискват никакви код се промени onr други интеграция. Така вече знаете, че то ще принадлежи не нужно да се променят всички добавки, все още можете пише невярна декларация (вероятно да правят шум, защото сте искали да adk за refound withour някаква причина):
    като да се изисква да промените код в ап, който работи, не трябва да не трябва да манипулира код, какво се случва, когато имам някой надстройка или прилага кръпка към този софтуер? Трябва да върнете и направете тези стъпки, с Моята текуща плъгини имам нужда да направите едно от това.
    Ние ви е казал отново, че не е необходимо да промените всички добавки, но вие сте написали отново и сте го направили много неясен и вулгарни начин, (това е защо вашето съобщение е премахнат):
    ЗА ВСИЧКИ ТЕКУЩИ ПЛЪГИНИ ТРЯБВА ОЩЕ ДА МАНИПУЛИРА КОДА НА НА ДРУГИ ПЛЪГИНИ ЗА ДА ГИ ПОЛУЧИТЕ РАБОТА
    Така че имаме-той не е изтрит едва. И знаете, че перфектно какво сте правили така че моля не се опитвайте да направи капани с усмихнати лица, само защото ние премахва вулгарни вашето съобщение. Имаме му съдържание (изпратя го да ви в РМ така можете да напишете го отново по нормалния начин - помнят...).

Ти, който е направил отчети без всеки капак и се опитайте да направи буря в чаша вода да използват за възстановяване, когато няма някаква причина за възстановяване. Моля, спрете. Всички бъдещи декларации с невярно съдържание, ще бъдат премахнати - имаме време да играе в да търси и да скриете. Ние сме тук, за да поддържа клиенти сега - Моля, кажете искате ли повече помощ с този проблем?

Член
    Дата на присъединяване
    Oct 2011

Quote Първоначално публикувано от vBET View Post
    Няма проблем първо написа:

След това ние ви е казал, че не е необходимо да промените код във всички добавки и повечето от добавки не изискват никакви код се промени onr други интеграция. Така вече знаете, че то ще принадлежи не нужно да се променят всички добавки, все още можете пише невярна декларация (вероятно да правят шум, защото сте искали да adk за refound withour някаква причина):

Ние ви е казал отново, че не е необходимо да промените всички добавки, но вие сте написали отново и сте го направили много неясен и вулгарни начин, (това е защо вашето съобщение е премахнат):

Така че имаме-той не е изтрит едва. И знаете, че перфектно какво сте правили така че моля не се опитвайте да направи капани с усмихнати лица, само защото ние премахва вулгарни вашето съобщение. Имаме му съдържание (изпратя го да ви в РМ така можете да напишете го отново по нормалния начин - помнят...).

Ти, който е направил отчети без всеки капак и се опитайте да направи буря в чаша вода да използват за възстановяване, когато няма някаква причина за възстановяване. Моля, спрете. Всички бъдещи декларации с невярно съдържание, ще бъдат премахнати - имаме време да играе в да търси и да скриете. Ние сме тук, за да поддържа клиенти сега - Моля, кажете искате ли повече помощ с този проблем?
    Вашият не помага ви обидни, период

Искам възстановяване, искате вашият софтуер, ви не полезни, дразнещи клиент не Е поддръжка

Можете също така заяви, че работи с изключение: P, която е една от двете основни въпроси, отговорът с оферта е по-важен за мен, от преводи, така че му не работи ако му причинява проблем, откажете прости константа факти

1.) В ред за нещо да работи, той трябва да работи без interupting действия на други каза компоненти - interuptions вашите плъгин клирингови причинени
    2.) Поддръжка - трябва да продължи да разрешите плъгин за изпитване отново и отново, прекъсването на форуми, обидни или дразнещи клиент да няма край

Възстановяване, ви не помага и аз не ИСКАТЕ вашата помощ, просто четене на вашите публикации прави ме искате да изхвърли монитора в прозорец

Theres начин за много болка и страдание да получите тази работа
    Последната промяна е направена от techanalyst; 12-10-11 В 16:37.

Дата на присъединяване
    Окт 2009

Аз ще обичаше да видите тази работа, но вие човека са начин да е трудно да се справят с, аз не искам да се справят с компания, която има отношение, имате

Всичко, което I намерени в zip и убити всички премахнати включва

Имам всеки причина и право на възстановяване

1.) Като клиент youve обиден ме няма спиране, имам изобилие от добавки, които не ме причиняват проблеми
    2.) Told ми да се направи нещо, тогава откаже изрича?
    3.) Просто биха искали да с вас сега, период

Има закони, защита на потребителите от неща като питам този Im и Имам право да попитам, НЕИЗПЪЛНЕНИ също е причина приятел
    Няма причина за възстановяване:
    1.) Insulted? Какво са пишете за? Също така сте платили за лиценз на vBET - дори при положение че ви е обиден какво трябва да правя с vBET лиценз? Имаме никакъв представа какво се пишете за.
    2.) Също имам никакъв представа какво се пишете за. И отново какво, той трябва да се направи с лиценз № vBET?
    3.) Не е нужно да - сте закупили пуловер, не е нужно да дойдат отново и отново в магазина. Сте закупили vBET лиценз и сте платили за това. Обърнете внимание, че поддръжка е безплатно - възстановяване от нищо не е нищо. Не плаща за поддръжка. Дори да - тя е вашето решение за отказ на нашия отдел за подръжка. Какво е общо с това vBET лиценз?

Разочарованието не е причина за възстановяване на сумата - вече ви казахме, че нашата роля тук е да работим и да ви помогнем с vBET и ние не сме тук за коучинг, работим с емоциите ви, нито правим психоанализа. За проблеми с емоциите си, моля, отидете при подходящи хора. Ние сме тук за проблеми с vBET. И също така отново - подкрепата е безплатна Отказ на нашия отдел за подръжка ви дава право на възстановяване.

Дата на присъединяване
    Окт 2009

Вашият не помага ви обидни, период

Искам възстановяване, искате вашият софтуер, ви не полезни, дразнещи клиент не Е поддръжка

Можете също така заяви, че работи с изключение: P, която е една от двете основни въпроси, отговорът с оферта е по-важен за мен, от преводи, така че му не работи ако му причинява проблем, откажете прости константа факти

1.) В ред за нещо да работи, той трябва да работи без interupting действия на други каза компоненти - interuptions вашите плъгин клирингови причинени
    2.) Поддръжка - трябва да продължи да разрешите плъгин за изпитване отново и отново, прекъсването на форуми, обидни или дразнещи клиент да няма край

Възстановяване, ви не помага и аз не ИСКАТЕ вашата помощ, просто четене на вашите публикации прави ме искате да изхвърли монитора в прозорец
    Отново моля кажете точно където ние се обидни ви? Моля не забравяйте, че това е вашето съобщение, което е било премахнато поради vulgarisms. Ние вече ви казва, че неверни данни ще бъдат изтрити - ако имате няма покритие за вашите отчети моля не пиша той или тя ще бъде отстраняване. Ние няма да приеме повече съобщения, че ние се ви обидни докато не дадете точно изречение, където ние се обидни ви.

Никой недопускане на всички факти. Факт е, че ви се ни казва, че имате проблем с кавички. Факт е, че ние никога не я видели на вашия форум. Факт е, че ние предлагаме ви поддържа с него от самото начало. Факт е, че ние не могат да го възпроизвежда. Факт е, че не се потвърждава, че тя е vBET проблем или е проблемът съществува изобщо.

Моля бележка, че поддръжка е безплатно и не възстановява за нещо какви разходи 0 е 0. Също така се отказа нашата подкрепа. Също така не е нужно да разреши забрани плъгин - може да ни даде достъп, можете да работите върху тест екземпляр.

Факт е, че пишете декларации с невярно съдържание и вече е установено. Искате възстановяване и се възгласи да ни за възстановяване, използвайки фалшиви твърдения. Ние няма да позволи за това вече. Престой с факти или пишете нищо.

Имате ли нужда от повече помощ с този проблем?

Член
    Дата на присъединяване
    Oct 2011

Quote Първоначално публикувано от vBET View Post
    Няма причина за възстановяване:
    1.) Insulted? Какво са пишете за? Също така сте платили за лиценз на vBET - дори при положение че ви е обиден какво трябва да правя с vBET лиценз? Имаме никакъв представа какво се пишете за.
    2.) Също имам никакъв представа какво се пишете за. И отново какво, той трябва да се направи с лиценз № vBET?
    3.) Не е нужно да - сте закупили пуловер, не е нужно да дойдат отново и отново в магазина. Сте закупили vBET лиценз и сте платили за това. Обърнете внимание, че поддръжка е безплатно - възстановяване от нищо не е нищо. Не плаща за поддръжка. Дори да - тя е вашето решение за отказ на нашия отдел за подръжка. Какво е общо с това vBET лиценз?

Разочарованието не е причина за възстановяване на сумата - вече ви казахме, че нашата роля тук е да работим и да ви помогнем с vBET и ние не сме тук за коучинг, работим с емоциите ви, нито правим психоанализа. За проблеми с емоциите си, моля, отидете при подходящи хора. Ние сме тук за проблеми с vBET. И също така отново - подкрепата е безплатна Отказ на нашия отдел за подръжка ви дава право на възстановяване.
    1.) Asking, ако аз ЧЕТЕН, ПРОЧЕТЕТЕ инструкциите, получавах ви didnt да statment, когато сте направили
    Не 2.), мога да използвам VBet период, му причинява много въпроси, защо да искам да използвате нещо, което причинява повече проблем, тогава тя ще разреши?
    3.) След това кажете ми как да получите възстановяване на нещо не мога да ИЗПОЛЗВАМ, каква част не получавате тук сериозно? Вашият уронване Paypals условия за ползване, имате възстановяване политика

VBET isnt работа за мен период защо тя е не получите това, незабавни съобщения, няма да пробият Моят сайт повече, за да го да работи, I трябва да могат да купят плъгин инсталиране и отидете, трябва ли да sacrice пилета напред да получите тази работа

ОБИДНИ

Искам възстановяване, ЗАЩОТО ТОЙ DOESNT работа, незабавни съобщения, като посочва ми причина

За да го да работи трябва да манипулира текущо работен плъгин, възстановяване искане повече от валиден, поддръжка ОБИДИ и unhelpful

Аз ще докладва на paypal, лице е лесно, защото продуктът не РАБОТИ Според ОЧАКВА, Познай какво си правило в техните собствени споразумение

Отново ви иска да пробият форум, така че можете да ИГРАЕТЕ

Има не само оферти са други добавки, които не са били работи, защо да искам да премине през това с вас повече!
    Последната промяна е направена от techanalyst; 12-10-11 В 16:50.

Член
    Дата на присъединяване
    Oct 2011

Никой недопускане на всички факти. Факт е, че ви се ни казва, че имате проблем с кавички. Факт е, че ние никога не я видели на вашия форум. Факт е, че ние предлагаме ви поддържа с него от самото начало. Факт е, че ние не могат да го възпроизвежда. Факт е, че не се потвърждава, че тя е vBET проблем или е проблемът съществува изобщо.

Забраняване на VBet проблем продължава гост прости, какво друго трябва да чакам и вижте се представя човек, сте плътен като стоманена греда

Ако мога да си купя пуловер и freys в рамките на 30 дни, аз го се обратно и те или възстановяване ме или дайте ми нещо друго, си прости, вие необходимо нищо да предлагат мен, вие знаят период

Ви е казал издаването, сега искате достъп до моя форуми Администраторският панел? ЗАЩО да направя, че вашата загриженост е само за ваша СОБСТВЕНА плъгин, не ми пука ако работи на Ванила сайт, той не работи на моя, аз купи с намерения и разбиране, би направила, но не

Страницата 2 на 5 FirstПърви 1234 ... ПоследенLast

Етикети за тази Тема

Разрешения за писане

• Ви не може да пускате нови теми
  • Ви не може да пускате мнения
  • Ви не може да публикувате прикачени файлове
  • Ви не може да редактирате вашите мнения
  •