PDA

Επιστροφή στο Forum: Solved Περισσότερα προβλήματα φορτίο

Snake
16-03-10, 11:54
Εντάξει έτσι έχω κάνει τα φορτία των δοκιμών.

Στη διάρκεια μιας περιόδου 24 ώρες φορτίο μου ανεβαίνει σταθερά στο 30,00 's

Ένας server επανεκκίνηση που ορίζει για ένα άλλο 24 ώρες.

Αν μπορώ να απενεργοποιήσω το mod δεν έχω αυτό το πρόβλημα.

Να μην πω ότι με mod άτομα με ειδικές ανάγκες υπάρχει λιγότερη κίνηση, όπως ότι δεν είναι αλήθεια, η Google εξακολουθεί να στέλνει την ίδια κίνηση με mod άτομα με ειδικές ανάγκες, σύμφωνα με τα στατιστικά μου.

Να εξηγήσετε, φορτίο οδηγεί τρελλό.

tavenger5
16-03-10, 19:32
Ακούγεται σαν bots είναι το χτύπημα του μεταφρασμένες σελίδες, όταν το mod είναι σε λειτουργία. Θα πρέπει να εξετάσει τη βελτιστοποίηση Apache ή να πάρει ένα διακομιστή με μεγαλύτερη δύναμη της CPU. Είστε τρέξιμο vboptimise ή οποιοδήποτε τύπο caching μηχανισμός, όπως memcached;

Snake
16-03-10, 21:35
Το γεγονός είναι το forum μου παίρνει 30.000 uniques την ημέρα, αν μπορώ να απενεργοποιήσετε το φορτίο mod σταγόνες αμέσως, και bots και οι χρήστες εξακολουθούν να παρουσιάζουν σελίδες έτσι απαιτούν ακόμα δύναμη server, είναι απλά ότι δείχνει μεταφρασμένες σελίδες 10x χρήση των πόρων από το πρότυπο σελίδες vb από την κανονική βάση δεδομένων. Είναι γραμμένο κακώς κώδικα, και πρέπει να καθοριστεί! Τα άλλα mods δεν έκανε ποτέ αυτό, απλά vbet, εύχομαι να μην αλλάξει κατά τη διάρκεια, αλλά πηγαίνοντας πίσω είναι πολύ αργά τώρα. : Mad:

moman
16-03-10, 22:21
Ακούγεται πραγματικά σαν να τρέχετε σε ένα underpowered διακομιστή. Είμαι σε μια 8-πυρήνα μηχανή Nehalem (έτσι ψάχνουμε στα 8 πιο εικονική πυρήνες, λόγω της HT, για ένα σύνολο 16). Έχω επίσης βελτιστοποιηθεί εκτενώς αυτό το μηχάνημα χρησιμοποιεί δικές του τεχνικές, καθώς και υποδείξεις μου από τους λαούς σε vbulletin.com.

vBET αυξάνει φορτίο μου από περίπου 2,5 έως 3,0 - 3,5, ανάλογα με τον αριθμό των χρηστών, και αυτό μεγαλώνει προφανώς με βάση το μέγεθος της μνήμης cache. Ωστόσο, δεν νομίζω ότι είναι πάρα πολύ κακό σε όλους, καθώς η ταυτόχρονη φάσμα χρηστών μου από ένα σχετικά υψηλό 800 σε ακόμη υψηλότερο 1.200.

vBET
17-03-10, 00:38
Γεια σου:) Φυσικά και μετάφραση πρέπει να λαμβάνει μέρος των πόρων - δεν υπάρχει μαγεία. Μετάφραση σημαίνει σελίδα λάβουν αποτέλεσμα εξόδου και να το αλλάξει. Λόγω του ότι η μετάφραση πάντα θα διαρκέσει περισσότερο από το κανονικό σελίδα.

Καταλαβαίνω ότι δεν είστε πολύ ευχαριστημένοι έχοντας περισσότερο φόρτο εργασίας του server, αλλά σας παρακαλώ να σημειώσετε ότι vBET λαμβάνει πόρους μόνο για τη μετάφραση. Για κανονικές σελίδες, προσθέτει μόνο σημαίες. Έτσι, όλη αυτή η επιπλέον φορτίο προέρχεται από την πρόσθετη κυκλοφορία σε μεταφρασμένες σελίδες. Όπως έγραψε την κυκλοφορία σας δεν πάει κάτω αμέσως μετά την απενεργοποίηση της vBET (αν έχετε κάποιο χρονικό διάστημα, τότε θα μειωθεί μετά την απενεργοποίηση - πιστέψτε με) και το φόρτο εργασίας του server είναι μικρότερο - είναι προφανές - ρομπότ είναι σέρνεται ακόμα διευθύνσεις URL σε μεταφρασμένες σελίδες, χρήστες είναι ακόμη εύρημα στο Google συνδέσμους προς μετάφραση σελίδες σας. Έτσι έχετε ακόμα ίδια κίνηση, αλλά τώρα κάτω από μεταφραστεί συνδέσεις είναι απλά αντιγραφεί το περιεχόμενο - κανονική σελίδα η οποία δεν έχει μεταφραστεί. Αν θέλετε να μείνετε με ειδικές ανάγκες vBET σας συνιστούμε να προσθέσετε κανόνα. Αρχείο htaccess σας, η οποία θα ανακατευθύνει όλες τις μεταφρασμένες σελίδες στο φυσιολογικό ένα, αλλιώς μπορείτε να χάσετε SEO σας, λόγω της διπλές περιεχόμενο.

Παρακαλώ σημειώστε ότι έχουμε ήδη προγραμματίσει την υποστήριξη των άλλων συστημάτων cache και οι αλγόριθμοι μετάφραση μας αμέσως βελτιστοποιηθεί. Δηλαδή εμείς μόλις ανακάλυψα πόσο μειώνεται δραστικά PHP απόδοση κατά την εργασία σε μεγάλες σειρές και εμείς τροποποιημένο αλγόριθμο μας. Έχει ήδη κυκλοφορήσει σε vBET 4.2.0 με πρόσθετες επιλογές διαμόρφωσης. Και θα προχωρήσουμε όλοι βελτιώσεις επίσης να vBET 3.x η οποία εξακολουθεί να υποστηρίζεται:)

Αντιλαμβάνομαι ότι κατά τη γνώμη σας κωδικό μας είναι αδύναμη. Δεν ξέρω σε τι βασίζουν τις προσδοκίες σας. Έχουμε ταχύτερα mod μετάφραση για vB - δεν υπάρχει τίποτα το τι λειτουργεί καλύτερα. Μετάφραση θα πάρει κάποιο πόρων και mod μας παίρνει λιγότερο από οποιαδήποτε άλλη. Μπορείτε να δείτε πόσο γρήγορα vBET μπορεί να λειτουργήσει σε πολλά φόρουμ. Αν έχετε προβλήματα στον server σας, τότε παρακαλούμε να εξετάσει τις μεταβολές στην διαμόρφωση ή την προσθήκη τους πόρους του διακομιστή. Δεν θα βάλει 20 λίτρα νερού σε 10 λίτρων κάδο.

Επινοήσει μας είναι: «Έχουμε πολλά να αλλάξει". Και αυτός είναι ο λόγος που πειραματίζονται, αλλάζοντας αλγόριθμοι, προφίλ και ξοδεύουν πολύ χρόνο να ψάχνει για λύσεις, οι οποίες θα απαιτούν λιγότερους πόρους. Ακόμα δεν γνωρίζουμε mod το οποίο θα μπορούσε να είναι ο ανταγωνισμός για vBET και υπάρχουν κάποιες άλλες mods μετάφραση. Κάναμε πολλές αλλαγές αλγορίθμου που θα έπρεπε να φρονώ μακριά επειδή δεν βοηθούν, κατά τη διάρκεια αυτής της διαδικασίας ανακαλύψαμε επίσης πολλές βελτιώσεις. Μπορείτε να έχετε εντύπωση σας βασίζοντας σε θέματα server σας, αλλά σας παρακαλώ να σκεφτείτε έχετε οποιαδήποτε καλύτερη λύση; Τι θα μπορούσε να σας δώσει μια ιδέα ότι ίσως vBET δεν είναι λάθος λύση δεδομένου ότι εργάζεται για χιλιάδες φόρουμ, ίσως να είναι απλά προσπαθεί να βάλει 20 λίτρα νερού σε 10 λίτρων κάδο. Ακόμα - έχουμε πολλά να αλλάξουμε και μεγάλη λίστα εργασιών στο τμήμα βελτιστοποίηση (περίπου 70% σε πείραμα θα βοηθήσει ή όχι):) Και θα είναι 100% σωστή - μπορούμε να το κάνουμε καλύτερα, και εμείς θα κάνουμε όλα τα ώρα:) Απλά περιμένετε μέχρι να μετακινήσετε όλες τις βελτιώσεις που κάναμε κατά τη διάρκεια της υλοποίησης vBET4.x:)

Αν μπορώ να σας δώσω κάποιες συμβουλές - ελέγξτε το πώς μπορείτε να βελτιστοποιήσετε vBET: http://www.vbenterprisetranslator.com/forum/general-discussions/243-vbet-performance.html
Ειδικά να απενεργοποιήσετε ορισμένες γλώσσες και το κλείδωμα άσχετες σελίδες από το robots.txt

Τι είναι ο χρόνος απόκρισης για τις μεταφρασμένες σελίδες; Ποια είναι η χρήση του επεξεργαστή σας; Ποια είναι η χρήση της μνήμης σας; Αν είναι αποδεκτή τότε δεν έχετε τίποτα να ανησυχεί. Οι άνθρωποι συχνά φοβούνται την αύξηση του φορτίου του server και ακόμη δεν ξέρουν τι σημαίνει. 10 φορές περισσότερο φορτίο του server δεν σημαίνει 10 φορές περισσότερους πόρους που χρησιμοποιούνται. Σημαίνει απλώς ότι περισσότερο τα θέματα που περιμένουν στην ουρά, αυτό που είναι απόλυτα φυσιολογικό, δεδομένου ότι αυτή τη στιγμή τα θέματα που σας πρέπει να περιμένουμε για την απάντηση της Google, αν κάποια μετάφραση δεν είναι cached ακόμα. Έτσι το νήμα περιμένει την απάντησή της Google και δεν λαμβάνει CPU καθόλου κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου. Λόγω του ότι φόρτο εργασίας του server σας θα είναι μεγαλύτερο ακόμα και αν vBET θα μπορούσε να πάρει καθόλου πόρους (αυτό που βέβαια δεν είναι δυνατή).

Σχετικά με συντριβή του διακομιστή σας - είναι προφανώς το ζήτημα του διακομιστή σας. Συμβαίνει περιοδικά. Είχα παρόμοιο θέμα στο server μου. Δεν προκλήθηκε από κάποιο bug Apache έτσι ένα Apache νήμα μεγάλωνε και αυξάνεται με τη χρήση της μνήμης μέχρι όλη τη μνήμη καταναλώθηκε ans διακομιστή cache. Μόνο ένα νήμα συμπεριφέρεται όπως αυτό - άλλα θέματα που Apache ήταν φυσιολογική. Έπαιξα με τον Apache διαμόρφωση και το θέμα έχει λυθεί. Νομίζω ότι Apache μόλις είχε κάποια διαρροή μνήμης - όπως θυμάμαι έβαλα χαμηλότερη αξία των αιτήσεων που μπορεί να κρατήσει από ένα νήμα. Υπήρξαν επίσης και άλλες αλλαγές. Προτείνω να ελέγξει τη χρήση της μνήμης σας και να παρακολουθεί το για κάποιο χρονικό διάστημα. Επίσης μπορεί να είναι χρήσιμη για να ελέγξετε τη μέση ποσότητα της μνήμης που χρησιμοποιείται από ένα νήμα Apache, έκανε κάποιους υπολογισμούς και να ορίσετε κατάλληλη τιμή της μέγιστης θέματα για Apache.

Εάν έχετε περισσότερες ερωτήσεις παρακαλώ απλώς να ρωτήσω:)

vBET
18-03-10, 09:21
Γεια σου - απλά ήταν στο φόρουμ σας αυτό μεταφράζεται ULTRA FAST ... Λοιπόν, τι ζητάτε και γιατί τόσο θυμωμένος στάση για vBET, όταν έχετε σούπερ γρήγορη εξυπηρέτηση μετάφραση; ...

Παρακαλούμε να εξετάσει τι φόρτο εργασίας του server μέσα. Κατανοώντας τη σημασία της μπορεί να είναι πολύ χρήσιμο να κατανοήσουμε τι συμβαίνει στον server και πώς μπορεί να σχετίζονται με τα θέματα που περιμένουν στην ουρά όχι γιατί δεν έχεις πόρους, αλλά περιμένουν την απάντηση από άλλα διακομιστή (Google σε αυτή την περίπτωση).

Κατά τη γνώμη μου έχετε σούπερ γρήγορο μεταφράσεις και δεν έχετε τίποτα να ανησυχείτε για:)

Snake
18-03-10, 12:49
Έχω εργοτάξια 10 χρόνια, έχω πλήρη επίγνωση 10x φορτίο δεν σημαίνει 10x πόρων, να σταματήσει τη θεραπεία μου σαν ηλίθιος και κουτάλι σίτιση με τα σκουπίδια. Η ωμή αλήθεια είναι με αυτό το mod έναντι των άλλων δωρεάν mod φορτίο σας είναι μέγα. Και σε ώρες αιχμής την ιστοσελίδα μου τώρα είναι αργή και αδιάφορη. Ναι, σελίδες μεταφράσει γρήγορα εκτός των ωρών αιχμής, αλλά με κόστος μια αργή διακομιστή αργότερα μέσα στην ημέρα. Έχω μια τετραπλού πυρήνα, επιδρομή 15K SAS διακομιστή, η οποία έχει βελτιστοποιηθεί μια χαρά, το να τρέξει 0,50 όλη την ημέρα πριν από αυτό με μεγάλη κυκλοφορία. Είναι η VBET κώδικα που προσθέτει φορτίο και κάνει το διακομιστή αργή σε ώρες αιχμής, είναι ένα γεγονός, δεν είναι αύξηση της κυκλοφορίας, είχα την ίδια κίνηση και bots πριν και ο διακομιστής αντιμετώπισαν πρόστιμο, είναι το προϊόν μετάφραση. Περίοδος. Γρήγορα και να το διορθώσουμε, πραγματικά δεν θέλουν να πληρώσουν άλλο £ 300 το μήνα για μια αναβάθμιση του διακομιστή μόνο για να εκτελέσετε μια MOD lol.

tavenger5
18-03-10, 16:03
Σε πόσες γλώσσες έχετε ενεργοποιημένη; Πόσα μηνύματα έχετε; Έχετε vBSEO και sitemap γεννήτρια εγκαθίσταται; Πόσα bots χτυπούν την ιστοσελίδα την ημέρα;

Snake
19-03-10, 00:11
Hi!

32 γλώσσες ενεργοποιημένη.

100.000 θέσεις.

vBSEO και sitemap εγκατασταθεί.

sitemap plugin λέει 1000.000 σελίδες ανιχνεύσει την ημέρα.

Το γεγονός είναι, αν μπορώ να απενεργοποιήσω το mod και κάντε επανεκκίνηση του διακομιστή, bot και οι χρήστες είναι το χτύπημα ακόμα server μου το ίδιο όπως και πριν, τις ίδιες σελίδες είναι ακόμα στο δείκτη googles και, συνεπώς, να πάρω την ίδια κίνηση ενεργοποιημένη είτε όχι.

Η μόνη διαφορά είναι ότι με το mod άτομα με ειδικές ανάγκες και τα bots google ερευνητές να πάρει την αγγλική σελίδα, έτσι, η κίνηση είναι ίδια, η μόνη διαφορά είναι ότι δεν βλέπουμε μια μεταφρασμένη σελίδα, αποφεύγοντας έτσι τα ζητήματα βάση δεδομένων mods.

Είναι σαφές ως ημέρα για μένα αυτό το mod έχει αποδεσμευτεί και ορθή διεξαγωγή των δοκιμών, και σαφώς ο ιδιοκτήτης δεν ενδιαφέρεται για την αντιμετώπιση των θεμάτων.

Fail.

Snake
19-03-10, 00:19
Μιχαήλ, κάνετε λάθος, αυτό το φορτίο δεν προκλήθηκε από την αύξηση της κυκλοφορίας, προκαλείται από την ανάγνωση και τη γραφή μεταφράσεις σε MySQL.

Αν vBulletin ομάδα μπορεί να διαβάσει και να γράψει σε MySQL με χαμηλό φορτίο γιατί λοξοτομεί εσείς;

Κακή κωδικό φίλος μου.

vBET
19-03-10, 02:43
Έχω εργοτάξια 10 χρόνια, έχω πλήρη επίγνωση 10x φορτίο δεν σημαίνει 10x πόρων, να σταματήσει τη θεραπεία μου σαν ηλίθιος και κουτάλι σίτιση με τα σκουπίδια. Η ωμή αλήθεια είναι με αυτό το mod έναντι των άλλων δωρεάν mod φορτίο σας είναι μέγα. Και σε ώρες αιχμής την ιστοσελίδα μου τώρα είναι αργή και αδιάφορη. Ναι, σελίδες μεταφράσει γρήγορα εκτός των ωρών αιχμής, αλλά με κόστος μια αργή διακομιστή αργότερα μέσα στην ημέρα. Έχω μια τετραπλού πυρήνα, επιδρομή 15K SAS διακομιστή, η οποία έχει βελτιστοποιηθεί μια χαρά, το να τρέξει 0,50 όλη την ημέρα πριν από αυτό με μεγάλη κυκλοφορία. Είναι η VBET κώδικα που προσθέτει φορτίο και κάνει το διακομιστή αργή σε ώρες αιχμής, είναι ένα γεγονός, δεν είναι αύξηση της κυκλοφορίας, είχα την ίδια κίνηση και bots πριν και ο διακομιστής αντιμετώπισαν πρόστιμο, είναι το προϊόν μετάφραση. Περίοδος. Γρήγορα και να το διορθώσουμε, πραγματικά δεν θέλουν να πληρώσουν άλλο £ 300 το μήνα για μια αναβάθμιση του διακομιστή μόνο για να εκτελέσετε μια MOD lol.

Αντιλαμβάνομαι ότι ήταν ήδη εξοικειωμένοι με πληροφορίες για το φόρτο εργασίας του server που σας έδωσα. Παρακαλώ σημειώστε ότι δεν έχω καμία γνώση για το πώς προχωρημένο είναι το καθένα από χιλιάδες χρήστες μας και κάθε φορά που θα δώσω κώλο πλήρεις πληροφορίες όπως μπορεί να είναι χρήσιμη. Δεν σημαίνει ότι είμαι σας αντιμετωπίζουμε σαν ηλίθιος - αυτό σημαίνει ότι ενδιαφέρονται για σας δίνει πληροφορίες που μπορεί να είναι χρήσιμο για σας και την αξιολόγηση της κατάστασης του διακομιστή σας. Παρακαλώ σημείο μου και οι υπόλοιποι ελεύθεροι mod το οποίο μιλάτε θα κάνω ευχαρίστως κάποια σύγκριση:) Επίσης, κάθε φορά που θα είναι ελεύθεροι να επιλέξουν καλύτερη λύση για εσάς.

Έλεγξα το φόρουμ σας ξανά και ξανά, φαίνεται να ανταποκρίνεται πολύ γρήγορα. Παρακαλώ να μου δώσει καλύτερο χρονικό διάστημα για να είναι σε θέση να παρατηρητή, αυτό που γράφει για αργοπορημένες απαντήσεις σας σε ώρες αιχμής.

Αν θέλετε να ελέγξετε πώς κυκλοφορία σας άλλαξε λόγω της vBET - παρακαλούμε να δημιουργήσει κάποια έκθεση, η οποία θα σας δείξει όλη η κυκλοφορία προς μετάφραση σελίδων - αυτό είναι αυτό που κέρδισε χάρη στην vBET.

Έχετε απόλυτο δίκιο ότι οι μεταφράσεις χρειάζεται πρόσθετους πόρους - δεν υπάρχει άλλος τρόπος και ποτέ δε θα βρείτε το προϊόν που θα μεταφραστεί το site σας χωρίς κανένα κόστος. Όπως έχει ήδη αναφερθεί περισσότερο χρόνο απαιτεί αναμονής για τη μετάφραση του Google όταν δεν είναι cached, και κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου τα θέματα που σας πρέπει να περιμένουμε για την απάντηση που έχουν μεγαλύτερη επίδραση από το φορτίο του server. Μπορείτε να ορίσετε μεγαλύτερο χρόνο cache για να ζήσουν - τότε συχνά απαιτείται μεταφράσεις θα είναι ήδη στη μνήμη cache. Αλλά για να μην γίνονται cache μεταφράσεις οποιουδήποτε προϊόντος θα πρέπει να περιμένουμε για τη μετάφραση. Δεν υπάρχει άλλος τρόπος.

Παρακαλώ σημειώστε ότι σκέφτεται πρέπει να διαχωρίζονται για να είναι σε θέση να το φτιάξω.

Όπως σας έγραψα ήδη, βελτιώνουμε συνεχώς vBET απόδοση. Και σας έγραψα ήδη, ότι έχουμε έτοιμη βελτιώσεις επιδόσεων, οι οποίοι τώρα σε beta στάδιο vBET4.x. Σήμερα, θα κυκλοφορήσει νέα έκδοση vBET4.x με πρόσθετες βελτιώσεις απόδοσης. Και όταν σφάλματα για αυτούς (αν υπάρχουν) θα διορθωθούν θα περάσουμε αυτές τις βελτιώσεις στην vBET3.x Δεν είναι απαραίτητο να πιέσει.

Επίσης, κανείς δεν σας αναγκάζει να καταβάλει ένα άλλο £ 300 το μήνα για ένα διακομιστή - κάνετε τις δικές σας αποφάσεις και να έχετε πολλές επιλογές εδώ. Συμπεριλαμβανομένων μείωση του αριθμού των υποστηριζόμενων γλωσσών, ή ακόμη και να στραφούν σε άλλο προϊόν που αναφέρατε είναι πολύ καλύτερη. Είμαστε εντελώς κατανοήσουμε ότι οι λύσεις που χρησιμοποιείτε πρέπει να προσαρμοστεί στις ανάγκες και τις δυνατότητες σας. Είμαστε στην ευχάριστη θέση να δώσουμε στους πελάτες μας όλο και καλύτερα προϊόντα. Και γνωρίζουμε ότι σε περίπτωση κατά την οποία η αίτηση πρέπει να περιμένει για μια άλλη μορφή απάντησης διακομιστή φόρτο εργασίας του server σας θα είναι μεγαλύτερο δεν έχει σημασία τι λύσεις που θα χρησιμοποιήσουμε. Θα χαρούμε πολύ αν μείνετε με το προϊόν μας και ρυθμίστε το ώστε να ταιριάζει yo δυνατότητες σας. Και εμείς ευχαρίστως θα σας δώσει ένα χέρι σε αυτό τον τομέα:)

Παρακαλώ σημειώστε ότι δώσαμε μόνο νέα λύση για την ενσωμάτωση με Sitemap Generator. Αν είστε ολοκληρωμένες - παρακαλούμε δείτε νέες οδηγίες ολοκλήρωση εδώ:
Επίσης, αυξάνει δραματικά την ταχύτητα της γενιάς sitemap (στο forum μας πάνω από 12 φορές).

vBET
19-03-10, 02:55
Είναι σαφές ως ημέρα για μένα αυτό το mod έχει αποδεσμευτεί και ορθή διεξαγωγή των δοκιμών, και σαφώς ο ιδιοκτήτης δεν ενδιαφέρεται για την αντιμετώπιση των θεμάτων.

Fail.

Αν έχετε αμφιβολίες για ορθή διεξαγωγή των δοκιμών που προτείνω για να ελέγξετε την ιστορία των vBET - είχε δοκιμαστεί από εκατοντάδες πραγματικές φόρουμ, πριν προχωρήσει σε πληρωμένη έκδοση:)

Σχετικά με την αντιμετώπιση του ζητήματος. Λυπάμαι. Εγώ κακώς υπέθεσε ότι σας δίνει την πρώτη απάντηση αυτό πληροφορίες, θα ήταν σαφές ότι αντιμετωπίζουν το ζήτημα:

Παρακαλώ σημειώστε ότι έχουμε ήδη προγραμματίσει την υποστήριξη των άλλων συστημάτων cache και οι αλγόριθμοι μετάφραση μας αμέσως βελτιστοποιηθεί. Δηλαδή εμείς μόλις ανακάλυψα πόσο μειώνεται δραστικά PHP απόδοση κατά την εργασία σε μεγάλες σειρές και εμείς τροποποιημένο αλγόριθμο μας. Έχει ήδη κυκλοφορήσει σε vBET 4.2.0 με πρόσθετες επιλογές διαμόρφωσης. Και θα προχωρήσουμε όλοι βελτιώσεις επίσης να vBET 3.x η οποία εξακολουθεί να υποστηρίζεται:)

...

Επινοήσει μας είναι: «Έχουμε πολλά να αλλάξει". Και αυτός είναι ο λόγος που πειραματίζονται, αλλάζοντας αλγόριθμοι, προφίλ και ξοδεύουν πολύ χρόνο να ψάχνει για λύσεις, οι οποίες θα απαιτούν λιγότερους πόρους. Ακόμα δεν γνωρίζουμε mod το οποίο θα μπορούσε να είναι ο ανταγωνισμός για vBET και υπάρχουν κάποιες άλλες mods μετάφραση. Κάναμε πολλές αλλαγές αλγορίθμου που θα έπρεπε να φρονώ μακριά επειδή δεν βοηθούν, κατά τη διάρκεια αυτής της διαδικασίας ανακαλύψαμε επίσης πολλές βελτιώσεις. Μπορείτε να έχετε εντύπωση σας βασίζοντας σε θέματα server σας, αλλά σας παρακαλώ να σκεφτείτε έχετε οποιαδήποτε καλύτερη λύση; Τι θα μπορούσε να σας δώσει μια ιδέα ότι ίσως vBET δεν είναι λάθος λύση δεδομένου ότι εργάζεται για χιλιάδες φόρουμ, ίσως να είναι απλά προσπαθεί να βάλει 20 λίτρα νερού σε 10 λίτρων κάδο. Ακόμα - έχουμε πολλά να αλλάξουμε και μεγάλη λίστα εργασιών στο τμήμα βελτιστοποίηση (περίπου 70% σε πείραμα θα βοηθήσει ή όχι):) Και θα είναι 100% σωστή - μπορούμε να το κάνουμε καλύτερα, και εμείς θα κάνουμε όλα τα ώρα:) Απλά περιμένετε μέχρι να μετακινήσετε όλες τις βελτιώσεις που κάναμε κατά τη διάρκεια της υλοποίησης vBET4.x:)

Αν μπορώ να σας δώσω κάποιες συμβουλές - ελέγξτε το πώς μπορείτε να βελτιστοποιήσετε vBET: http://www.vbenterprisetranslator.com/forum/general-discussions/243-vbet-performance.html
Ειδικά να απενεργοποιήσετε ορισμένες γλώσσες και το κλείδωμα άσχετες σελίδες από το robots.txt

Αισθάνομαι πλήρως υπεύθυνος για την παρεξήγηση. Για άλλη μια φορά με μεγάλη λύπη. Παρακαλούμε να μας πείτε, ποια κατεύθυνση θα πρέπει να σας πω ότι είμαστε η βελτίωση vBET όλη την ώρα, και πώς μπορούμε να σας διαβεβαιώσω και πάλι ότι vBET3.x θα έχει άλλη βελτιώσεις στην απόδοση, για να σας κάνει σαφές ότι αντιμετωπίζουμε το ζήτημα; Θα είμαστε πάντα βελτίωση ευχαρίστως τρόπος επικοινωνίας μας με τον πελάτη:)

vBET
19-03-10, 03:02
Μιχαήλ, κάνετε λάθος, αυτό το φορτίο δεν προκλήθηκε από την αύξηση της κυκλοφορίας, προκαλείται από την ανάγνωση και τη γραφή μεταφράσεις σε MySQL.

Αν vBulletin ομάδα μπορεί να διαβάσει και να γράψει σε MySQL με χαμηλό φορτίο γιατί λοξοτομεί εσείς;

Κακή κωδικό φίλος μου.

Θα ήταν ήδη σημειωθεί ότι έχουμε σχεδιάσει την υποστήριξη των συστημάτων cache (αρχείο και υπάρχοντες κινητήρες). Παρακαλούμε να εξετάσει ποιες είναι οι προθέσεις σας σε αυτή τη συζήτηση και δεν πρόκειται σε σωστή κατεύθυνση για τη βελτίωση της κατάστασης του διακομιστή περιοδεία - αν είναι ακόμα το σημείο.

Η ερώτησή σας υποθέτει ότι το φορτίο που προκαλείται από την επικοινωνία με mysql. Μπορείτε παρακαλώ να μας δώσετε πηγή αυτή τη διάγνωση; Θα μελετήσουμε το ευτυχώς:)

sarangan
22-04-10, 09:31
Είχα το ίδιο πρόβλημα, κόβω υπερφόρτωση. Τέλος, έχετε απενεργοποιήσει VBET από το φόρουμ μου και τα πάντα είναι φυσιολογικό τώρα. :)

vBET
22-04-10, 14:52
Είχα το ίδιο πρόβλημα, κόβω υπερφόρτωση. Τέλος, έχετε απενεργοποιήσει VBET από το φόρουμ μου και τα πάντα είναι φυσιολογικό τώρα. :)

Την έκδοση που χρησιμοποιείται; Σας παρακαλούμε να ενημερώσετε την τελευταία έκδοση - έχουμε κάνει μεγάλες βελτιώσεις στην απόδοση. Πολλοί χρήστες έγραψε τις ευχαριστίες τους για το ότι, βλέποντας μεγάλη διαφορά - ιδιαίτερα στο χώρο του φορτίου του server:)

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ:
Έλεγξα μόνο φόρουμ σας και vBET εργάζεται εκεί - σας παρακαλώ να μην γράψετε ψευδείς δηλώσεις σχετικά με vBET κατάσταση.

Automatic Translations (Powered by Google, Microsoft®, Yandex, SDL Language Cloud, IBM Watson and Apertium):
AfrikaansAlbanianArabicBelarusianBulgarianCatalanChineseCroatianCzechDanishDutchEnglishEstonianFilipinoFinnishFrenchGalicianGermanGreekHaitian CreoleHebrewHindiHungarianIcelandicIndonesianIrishItalianJapaneseKoreanLatvianLithuanianMacedonianMalayMalteseNorwegianPersianPolishPortugueseRomanianRussianSerbianSlovakSlovenianSpanishSwahiliSwedishTaiwaneseThaiTurkishUkrainianVietnameseWelshYiddish
vBET 4.10.1 supports automatic translations