PDA

Επιστροφή στο Forum: Εγώ wan ώστε να φόρουμ

onlinemovierocks
01-07-12, 13:26
Γεια σας vB ομάδα που θέλω να κάνω νέα τοποθεσία φόρουμ για webmasters, αλλά παρακαλώ να μου πείτε πώς κάνω. Έχω φιλοξενίας στην netfirms.com αλλά στην netfirms υπηρεσία εγκατάστασης δεν είναι διαθέσιμη vB. έτσι παρακαλώ να με βοηθήσει με ποιον τρόπο μπορώ να εγκαταστήσω και πόσες $ για αυτό εργασίας.
1 - εγκατάστασης
2 - σχεδίασης
3 - διαχείριση μου desgin σύμφωνα με την πρόταση και την κατηγορία μου

Απάντηση μου μου m αναμονής

vBET
02-07-12, 19:32
Δεν είμαστε vB ομάδα - είμαστε vBET ομάδα. Για υποστήριξη vBulletin μεταβείτε στο φόρουμ vBulletin:)

onlinemovierocks
03-07-12, 08:37
Γεια σας Σερ τι σημαίνει της vBET σε σας τοποθεσία κεφαλίδα vBulletin. Παρακαλώ να μου πείτε σχετικά με την υπηρεσία σας
thnx

vBET
03-07-12, 21:19
Είμαστε πώλησης και υποστήριξη plugin για vBulletin - vBET (vBulletin Enterprise Μεταφραστής), που μεταφράζει φόρα για 53 γλώσσες με τη χρήση του Google, η Microsoft και η Apertium μετάφραση APIs.

onlinemovierocks
05-07-12, 07:42
OK thnx καταλαβαίνουν τώρα
αλλά vbulletin δεν μου δώσει την ευκαιρία για νέες νήμα πώς επικοινωνήσω μαζί μας.

vBET
07-07-12, 14:33
Παρακαλώ χρησιμοποιήστε φόρμα επαφής σχετικά με τους φόρουμ και αναζητήστε εκεί.

Automatic Translations (Powered by Google, Microsoft®, Yandex, SDL Language Cloud, IBM Watson and Apertium):
AfrikaansAlbanianArabicBelarusianBulgarianCatalanChineseCroatianCzechDanishDutchEnglishEstonianFilipinoFinnishFrenchGalicianGermanGreekHaitian CreoleHebrewHindiHungarianIcelandicIndonesianIrishItalianJapaneseKoreanLatvianLithuanianMacedonianMalayMalteseNorwegianPersianPolishPortugueseRomanianRussianSerbianSlovakSlovenianSpanishSwahiliSwedishTaiwaneseThaiTurkishUkrainianVietnameseWelshYiddish
Translations by vBET Translator 4.10.1