PDA

View Full Version: Аз ван да направи форум

onlinemovierocks
01-07-12, 13:26
Здравейте vB екип, искам да направите нови форум сайт за уебмайстори, но моля, кажете ми как направя. Имам хостинг netfirms.com, а на netfirms услугата за инсталиране на vB не са налични. така че Моля да ми помогнете, как инсталирам и колко $ е необходимо за тази работа.
1 - инсталиране
2 - дизайн
3 - управление на моите desgin моето предложение и категория

Отговор ме I м изчакване

vBET
02-07-12, 19:32
Ние не сме vB отбор - ние сме vBET отбор. За vBulletin поддръжка моля отидете vBulletin форум:)

onlinemovierocks
03-07-12, 08:37
Здравейте Сър какво означава на vBET в vBulletin на заглавния блок на вашия сайт. Моля, кажете ми за вашите услуги
thnx

vBET
03-07-12, 21:19
Ние се продават и поддържаща плъгин за vBulletin - vBET (vBulletin предприятие преводач), което се превежда форуми до 53 езици, използвайки Google, Microsoft и Apertium превод Апис.

onlinemovierocks
05-07-12, 07:42
OK за Нов сега разбират
но не Еврофутбол ми даде възможност за нова тема как да се свържете с нас.

vBET
07-07-12, 14:33
Моля, използвайте формата за контакт да обменят мнения и да търси там.

Automatic Translations (Powered by Google, Microsoft®, Yandex, SDL Language Cloud, IBM Watson and Apertium):
AfrikaansAlbanianArabicBelarusianBulgarianCatalanChineseCroatianCzechDanishDutchEnglishEstonianFilipinoFinnishFrenchGalicianGermanGreekHaitian CreoleHebrewHindiHungarianIcelandicIndonesianIrishItalianJapaneseKoreanLatvianLithuanianMacedonianMalayMalteseNorwegianPersianPolishPortugueseRomanianRussianSerbianSlovakSlovenianSpanishSwahiliSwedishTaiwaneseThaiTurkishUkrainianVietnameseWelshYiddish
Translations supported by vBET 4.10.1