Επιστροφή στο Forum: Solved Microsft μετάφραση API με μπλε: λείπει το απαιτούμενο πεδίο/u0027client_id/u0027.
Οποιαδήποτε βοήθεια εδώ;
Έναρξη δοκιμής για Microsft API μετάφραση από μπλε
Πλήρες διακριτικό:
{"σφάλμα": "invalid_request", "error_description": "ACS90011: λείπει το απαιτούμενο πεδίο/u0027client_id/u0027. / r/nTrace ID: 71501a25-d0b9-4ff5-898c-fff921164a45/r/nTimestamp: 2011-12-26 17:13:45Z"}
PS. κατά την εισαγωγή μου Αναγνωριστικό υπολογιστή-πελάτη που λαμβάνω μια λευκή σελίδα, όταν καταργώ το Αναγνωριστικό του υπολογιστή-πελάτη μου τις μεταφράσεις λειτουργεί (δεν λευκή σελίδα), ΑΛΛΆ το παραπάνω σφάλμα παραμένει είτε τρόπο.
r.dziadusz
27-12-11, 13:43
Γεια
Θα ήθελα καταρχάς να συγνώμη σας υπάρχει ένα μικρό σφάλμα στη δοκιμή αρχείου, παρακαλώ χρησιμοποιήστε αυτό:
<?php
require_once('./global.php');
function get_token(){
global $vbulletin;
$obj_connection = curl_init();
$arr_query_bits = array (
'grant_type' => 'client_credentials',
'scope' => 'http://api.microsofttranslator.com',
'client_id' => $vbulletin->options['vbenterprisetranslator_Microsoft_key'],
'client_secret' => $vbulletin->options['vbenterprisetranslator_Microsoft_secret']
);
$str_query = http_build_query($arr_query_bits);
curl_setopt($obj_connection, CURLOPT_URL, 'https://datamarket.accesscontrol.windows.net/v2/OAuth2-13');
curl_setopt($obj_connection, CURLOPT_HEADER, 0);
curl_setopt($obj_connection, CURLOPT_FOLLOWLOCATION, 1);
curl_setopt($obj_connection, CURLOPT_RETURNTRANSFER, 1);
curl_setopt($obj_connection, CURLOPT_POSTFIELDS, $str_query);
curl_setopt($obj_connection, CURLOPT_SSL_VERIFYPEER, FALSE);
curl_setopt($obj_connection, CURLOPT_POST, TRUE);
print_r('Full token: </br>'.curl_exec($obj_connection).'</br></br>');
$token = json_decode (curl_exec($obj_connection));
curl_close($obj_connection);
return 'Authorization: Bearer '.$token->{'access_token'};
}
echo 'Starting test for Microsft Translation API by Azure<br/><br/>';
$connection = curl_init();
curl_setopt($connection, CURLOPT_URL, 'http://api.microsofttranslator.com/V2/Ajax.svc/Translate?&from=pl&to=en&text=Witaj!');
curl_setopt($connection, CURLOPT_HEADER, 0);
curl_setopt($connection, CURLOPT_FOLLOWLOCATION, 1);
curl_setopt($connection, CURLOPT_RETURNTRANSFER, 1);
curl_setopt($connection, CURLOPT_SSL_VERIFYPEER, false);
curl_setopt($connection, CURLOPT_HTTPHEADER, array(get_token()));
$str_response = curl_exec($connection);
$time = microtime(true) * 1000;
$result = curl_exec($connection);
$time = microtime(true) * 1000 - $time;
echo 'Test result: '.$result."<br/>\n";
echo 'Test error: '.curl_error($connection)."<br/>\n";
curl_close($connection);
echo 'Connection time (ms): '.$time;
?>
Εκτελέστε αυτήν τη δοκιμή και δείξτε μου το αποτέλεσμα
Δοκιμή και παραμένει το ίδιο.
Έναρξη δοκιμής για Microsft API μετάφραση από μπλε
Πλήρες διακριτικό:
{"σφάλμα": "invalid_request", "error_description": "ACS90011: λείπει το απαιτούμενο πεδίο/u0027client_id/u0027. / r/nTrace ID: 724fd4ca-333c-4c54-b940-c5af56900488/r/nTimestamp: 16:55:17Z 2011-12-27"}
Σχετικά με το πώς αυτό το άλλο πρόβλημα; -> PS. Κατά την εισαγωγή μου Αναγνωριστικό υπολογιστή-πελάτη που λαμβάνω μια λευκή σελίδα, όταν καταργώ το Αναγνωριστικό του υπολογιστή-πελάτη μου τις μεταφράσεις λειτουργεί (δεν λευκή σελίδα), ΑΛΛΆ το παραπάνω σφάλμα παραμένει είτε τρόπο. Ουσιαστικά αυτό παίρνει απενεργοποιημένη στο auto στη διαθεσιμότητα trans.?!?
Microsoft μετάφραση API που είναι διαθέσιμα
Ανατρέξτε στην περιγραφή της πρώτη επιλογή σε αυτή την ομάδα. Όχι
r.dziadusz
28-12-11, 11:33
Αυτό συμβαίνει becouse, εάν διαγράψετε αναγνωριστικό υπολογιστή-πελάτη, το vBET δεν θα προσπαθήσει να χρησιμοποιήσει το API Microsoft μετάφρασης και απλά χρησιμοποιήστε άλλες διαθέσιμες API otherways vBET, δοκιμάστε να χρησιμοποιήσετε όμως, κάτι πάει λάθος και (λείπει client_id) και δεν είναι δυνατό να γίνει μετάφραση.
Παρακαλώ φροντίστε να φυλάσσετε:
θέσει τις σωστές τιμές σε: Microsoft Comercial μετάφραση API κλειδί από μπλε
Θέτω το προσωπικό μου Αναγνωριστικό υπολογιστή-πελάτη που λαμβάνω από εδώ.
http://i43.tinypic.com/1pigef.jpg
r.dziadusz
28-12-11, 19:31
Ναι, χρησιμοποιείτε σωστός:
-έχετε αποστολή δοκιμή αρχείου στο φάκελο ρίζας "φόρουμ";
Εάν ναι, σας παρακαλώ να αποστείλετε μου τις λεπτομέρειες πρόσβασης σας να σας admincp και ftp για να ελέγξετε όλα τα θέματα που σας;
Προ ημερών PM Sent!!
Regards
Προ ημερών PM Sent!!
Regards
της μοιάζει το προσωπικό που είναι στο νέο έτος διακοπές τώρα μου σημαντικό νήμα είναι ακόμη δεν η λήψη απαντήσεις
Γνωρίζω την ελάχιστα χάλια, τόσο πολλές επιχειρήσεις έχουν τώρα διακοπές, αλλά κανονική του επιτρέπει να είστε υπομονετικοί
r.dziadusz
03-01-12, 00:04
Γεια
Μου στείλατε acces σας και σας έχετε τον έλεγχό του. Πρώτον, απόκτηση διακριτικό είναι τώρα εργάζεται καλά, αλλά μετάφραση αυτό αυτο, χωρίς becouse σας έκδοση της PHP.
Στη Microsoft από μπλε χρησιμοποιούμε json_decode συνάρτηση που υλοποιείται από την PHP έκδοση 5.2. Αυτή τη στιγμή χρησιμοποιείτε έκδοση 5.16 - μπορείτε να το δείτε στη δοκιμή microsoftbyazuretest.php
Για vBET για να σας πρέπει να αναβαθμίσετε σας PHP, τουλάχιστον, έκδοση 5.2.0
Δεν έχω καμία τέτοια ενημέρωση μου πίνακα ενημερωμένη έκδοση server τώρα τι;:
php The PHP HTML-embedded scripti... 5.1.6-24.... 5.1.6-27....
php-bcmath A module for PHP applications... 5.1.6-24.... 5.1.6-27....
php-cli Command-line interface for PHP 5.1.6-24.... 5.1.6-27....
php-common Common files for PHP 5.1.6-24.... 5.1.6-27....
php-dba A database abstraction layer ... 5.1.6-24.... 5.1.6-27....
php-devel Files needed for building PHP... 5.1.6-24.... 5.1.6-27....
php-gd A module for PHP applications... 5.1.6-24.... 5.1.6-27....
php-imap A module for PHP applications... 5.1.6-24.... 5.1.6-27....
php-ldap A module for PHP applications... 5.1.6-24.... 5.1.6-27....
php-mbstring A module for PHP applications... 5.1.6-24.... 5.1.6-27....
php-mysql A module for PHP applications... 5.1.6-24.... 5.1.6-27....
php-ncurses A module for PHP applications... 5.1.6-24.... 5.1.6-27....
php-odbc A module for PHP applications... 5.1.6-24.... 5.1.6-27....
php-pdo A database access abstraction... 5.1.6-24.... 5.1.6-27....
php-pgsql A PostgreSQL database module ... 5.1.6-24.... 5.1.6-27....
php-snmp A module for PHP applications... 5.1.6-24.... 5.1.6-27....
php-soap A module for PHP applications... 5.1.6-24.... 5.1.6-27....
php-xml A module for PHP applications... 5.1.6-24.... 5.1.6-27....
php-xmlrpc A module for PHP applications... 5.1.6-24.... 5.1.6-27....
απλώς θα ζητούσα σας υποδοχής να αναβαθμίσετε την έκδοση PHP σε 5.2.x,
ή πληρώνουν κάποιον να σας βοηθήσει να την αναβαθμίσετε, ώστε για εσάς, όπως πολλές υπηρεσίες που προσφέρουν στο φόρουμ των υπηρεσιών (http://forums.digitalpoint.com/forumdisplay.php?f=60)
ή τις άλλες εναλλακτικές μετακινηθεί σε άλλο υποδοχής ή δεν χρησιμοποιούν το microsoft μετάφραση, η μετάφραση του apertium νομίζω ότι καλύτερο
r.dziadusz
06-01-12, 18:22
όπως basketman, είπε, απλώς ρωτήστε παροχής σας υποδοχής, αυτός είτε σας βοηθούν να ή να σας δώσω "πώς να" πληροφορίες
Όπως μου δημοσιεύτηκε παραπάνω, έχω διαθέσιμη ενημερωμένη έκδοση αλλά όχι υπερβολικά 5.2 τόσο ζητώντας μου διακομιστή είναι άχρηστη, δεν είναι ο διακομιστής micorsoft θα να σταματήσει; Έτσι είναι αξίζει; Πόσο στοιχίζει το κόστος αυτό με - > φόρουμ των υπηρεσιών (http://forums.digitalpoint.com/forumdisplay.php?f=60), does google χρειάζεστε αυτήν την ενημερωμένη έκδοση πολύ;
Regards
Πιστεύω ότι για $20-30 € λιγότερα άτομα θα βοηθήσει, κάνει πρώτα αντιγράφων ασφαλείας, αλλά νομίζω ότι μπορείτε μόνο να αναβαθμίσετε php εάν χρησιμοποιώντας αφιερωμένη ή vps server, εμείς δεν μπορούμε να αναβαθμίσετε php με κοινόχρηστο hosting
τις άλλες εναλλακτικές μετακινηθεί σε άλλο υποδοχής, ή δεν χρησιμοποιούν microsoft μετάφραση, η μετάφραση apertium που θεωρώ καλύτερα. Δεν γνωρίζω σχετικά με την google v2
r.dziadusz
09-01-12, 12:13
δεν είναι ο διακομιστής micorsoft που πρόκειται να παύσει να
Αν πρόκειται για την παλιά έκδοση της Microsoft μετάφρασης API (χωρίς να χρησιμοποιήσετε json_decode), θα έχουν κλειστεί από τον περασμένο Μάρτιο - συνεπώς, μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε χωρίς αναβάθμιση σας php, αλλά η μετάφραση της Microsoft, από μπλε (νέο - με json_decode) ήταν ανοικτή πριν από μερικούς μήνες και το definetely δεν σχετικά με την υποχρέωση να παύσουν
Automatic Translations (Powered by Google, Microsoft®,
Yandex, SDL Language Cloud, IBM Watson and Apertium):