PDA

Επιστροφή στο Forum: Solved google ανίχνευση γλώσσα αυτόματο δεν λειτουργεί

forosmb
11-08-11, 22:15
Αυτό το νήμα είναι καταλανικά:
Follar en català - Foro Συνοδοί Χαλαρώστε Βαρκελώνη (http://www.sexomercadobcn.com/follar-catala-t166.html)

Θα πρέπει να ανιχνεύονται αυτόματα και μετέφρασε στα ισπανικά (προεπιλεγμένη γλώσσα).
Τι κάνω λάθος;

Google Ανίχνευση Language:

Πάντα την εμπιστοσύνη των χρηστών
Πάντα να εμπιστεύονται το Google
Εμπιστοσύνη των χρηστών αλλά ρωτήστε Google
Εμπιστοσύνη Google όταν αποτέλεσμα είναι άξια εμπιστοσύνης

vBET
13-08-11, 02:12
Μήπως αυτό το νήμα δημιουργήθηκε μετά ή πριν ορίσετε αυτόματη ανίχνευση;
Εάν πριν από τότε παρακαλούμε να σημειώσετε πως αυτόματης ανίχνευσης λειτουργεί - αυτό είναι το αναφερόμενο κείμενο από την περιγραφή των παραμέτρων (το έχετε στο Διαχειριστή CP σας):

Η Google θα ανιχνεύσει τη γλώσσα του μηνύματος; Σημειώστε ότι αυτό μπορεί να αναλάβει δράση μόνο όταν νέο μήνυμα και μόνο αν στο εσωτερικό του μηνύματος δεν υπάρχει lang BBCode περιλαμβάνονται ήδη.
Έτσι, αυτό λειτουργεί για τα νέα εισερχόμενα μηνύματα μόνο και σηματοδοτεί την διαρκή ανάγνωση είναι φθηνή. Προσπαθώντας να αναγνωρίζουν κάθε φορά, όταν το μήνυμα είναι διαβάσει, θα σκοτώσει τις επιδόσεις του διακομιστή σας. Για τα ήδη υπάρχοντα μηνύματα μπορείτε να ρυθμίσετε lang BBCode χειροκίνητα.

Έτσι, αν δημιουργήθηκε πριν ενεργοποιημένη αυτόματη ανίχνευση, ή δεν θυμάστε τότε παρακαλούμε αντιγράψτε ακριβώς το μήνυμα, το έθεσε σε νέα θέση και να ελέγξει πώς λειτουργεί.
Εάν αυτό δεν λειτουργεί για νέα μηνύματα, τότε παρακαλώ PM μου στοιχεία πρόσβασης σας στο Διαχειριστή CP και FTP - εγώ θα ελέγξει τι συμβαίνει.

forosmb
15-08-11, 11:39
Στην πραγματικότητα το νήμα δημιουργήθηκε πριν από την εγκατάσταση των προϊόντων και γι 'αυτό δεν έχει μεταφραστεί, Ok.

Βλέπω σε αυτό το site το κουμπί επιλογής που αναφέρετε και θα ταίριαζε στο forum μου.
Δεν βλέπω την επιλογή στο adminCP μου για να φαίνεται στο 3.7.3 editor θέση μου.

¿Πώς έχει διαμορφωθεί ο χώρος; ¿Υπάρχει κάποιο περιορισμό έκδοση εκεί;

vBET
15-08-11, 20:51
Παρακαλώ σημειώστε ότι επισήμως υποστηριζόμενες εκδόσεις είναι 4.x και 3.8, αλλά έχουμε πελάτες που εκτελούν vBET σε 3.7 και ακόμη και 3,6

Δεν υπάρχει καμία ρύθμιση παραμέτρων για την προβολή γλώσσα κουμπί επιλογής. Θα υποθέσουμε να εμφανίζεται αυτόματα σε επεξεργαστές για κάθε χρήστη που έχει ορίσετε την προεπιλεγμένη γλώσσα του, εκτός από την προεπιλεγμένη γλώσσα φόρουμ. Παρακαλώ ελέγξτε ότι στο φόρουμ σας - απλά ορίσετε την προεπιλεγμένη γλώσσα σας και σε άλλες αξία από την προεπιλεγμένη γλώσσα φόρουμ και οι συντάκτες θα πρέπει να ενισχυθεί αυτόματα. Φυσικά δεν έχετε υποστηρίζεται επίσημα παλιά έκδοση vBulletin έτσι δεν μπορούμε να εγγυηθούμε ότι θα είναι, αλλά δεν πήρε καμία προειδοποίηση πριν ότι δεν εργάζεται για την 3.7. Παρακαλούμε ελέγξτε πρώτα και αν θα υπάρξει κάποιο θέμα που θα ελέγξει τι συμβαίνει.

PS.
Παρακαλούμε γράψτε νέα θέματα σε 3.x υπο-φόρουμ - αυτό το υπο-φόρουμ είναι για 4.x

forosmb
15-08-11, 23:02
Ok, συγνώμη.
Ήμουν δοκιμές Ισπανικά ρυθμιστεί χρήστη.
lang BBCodes ραδιόφωνο κουμπί επιλογής εμφανίζεται editor. Έχω μεταφράσει μόνο που σχετίζονται φράση.

forosmb
15-08-11, 23:08
Μόνη πρόκληση που μου αυτή τη στιγμή θα ήταν να αλλάξει ως διαχειριστή της γλώσσας είναι διορισμένοι σε θέσεις (πριν από την vbet εγκατάσταση) με εύκολο τρόπο.

Παρά το γεγονός ότι ένα σύνθετο αίτημα, είχαμε ανάγκη ένα δίγλωσσο σημαία διαθέσιμα, που σημαίνει όχι επεξεργασία μεταφράσεις για τις θέσεις σε 2 διαφορετικές laguages.This κάποιος πρέπει να είναι επίσης σιωπηρά διαμόρφωση γλώσσα για το φόρουμ μας τότε.

vBET
18-08-11, 09:07
Εντάξει έτσι - όπως καταλαβαίνω αυτόματη μετάφραση λειτουργεί καλά.

Για την έκδοση νέων μετοχών ανοίξτε νέο νήμα έτσι ώστε να είναι σε θέση να το διατηρούμε καθαρό και να μην χάνονται σε διάφορες παράλληλες συζητήσεις σε ένα νήμα?)
Επίσης παρακαλείσθε να περιγράψετε υπάρχουν περισσότερα τι εννοείτε όταν λέτε «alter ως διαχειριστής της γλώσσας είναι διορισμένοι σε θέσεις" - αν εννοείτε συσκευασία των μηνυμάτων, τότε μπορεί να γίνει με το χέρι ή με τη χρήση ερώτημα βάσης δεδομένων (παρακαλώ αντιγράφων ασφαλείας πριν από αυτό).

Για νέα αίτηση χαρακτηριστικό ανοίξτε νέο θέμα στην ενότητα αίτημα χαρακτηριστικό:)

Automatic Translations (Powered by Google, Microsoft®, Yandex, SDL Language Cloud, IBM Watson and Apertium):
AfrikaansAlbanianArabicBelarusianBulgarianCatalanChineseCroatianCzechDanishDutchEnglishEstonianFilipinoFinnishFrenchGalicianGermanGreekHaitian CreoleHebrewHindiHungarianIcelandicIndonesianIrishItalianJapaneseKoreanLatvianLithuanianMacedonianMalayMalteseNorwegianPersianPolishPortugueseRomanianRussianSerbianSlovakSlovenianSpanishSwahiliSwedishTaiwaneseThaiTurkishUkrainianVietnameseWelshYiddish
Thanks to vBET 4.10.1 enjoy automatic translations