PDA

Επιστροφή στο Forum: vBSEO Sitemap: δεν μπορεί να τρέξει sitemap γεννήτρια ευθέως: Θα πρέπει να συνδεθείτε για να γίνει αυτό.

wowglider.de
17-06-11, 12:07
Γεια σας,
Εγκατέστησα μια νέα έκδοση του vBulletin, vBSEO, VbseoSitemap, Vbet - όλες τις νεότερες εκδόσεις για http://www.bitcoins-deutschland.de (Bitcoins Φόρουμ Deutschland (http://forum.bitcoins-deutschland.de)).

Τώρα έχω κάποια serios ζητήματα με το Sitemap vBSEO.

1.) Έχω συχνά φθάνουν λοξοτομώ το "vBSEO Sitemap Εκθέσεις" Link
Πρέπει να συνδεθείτε, κάντε κλικ στο OK ή εισάγετε και λέει συνδεθείτε ξανά, μπορώ να συνδεθώ, τότε λέει πάλι παρακαλώ εισέλθετε στο σύστημα και ούτω καθεξής.

2.) Σε κάποιο σημείο που μπορώ να loggin επιτυχής, αλλά στη συνέχεια να πάρω το επόμενο λάθος. Θέλω να τρέξει η γεννήτρια Sitemap μέσω "Gernerator Run", αλλά στη συνέχεια λέει «δεν μπορεί να τρέξει sitemap ... (βλέπε τίτλο)".

Έκανα ακριβώς αυτά άλλαξαν με το vBSEO Sitemap:
Sitemap Generator ολοκλήρωση - vBulletin Επιχειρήσεις Μεταφραστής (vBET)

Επεξεργασία:
Επίσης, κάντε κλικ λοξοτομώ τα άλλα κουμπιά όπως Κατεβάστε Σύνδεση ... Πρέπει να συνδεθείτε όλη την ώρα και στη συνέχεια im πίσω στην αρχική οθόνη του vBSEO Sitemap.

Edit2:
I vBet άτομα με ειδικές ανάγκες και ότι δεν εξακολουθεί να εργάζεται. Ι dont σκεφτείτε της htaccess μου.:

RewriteEngine On
RewriteRule ^((urllist|sitemap).*\.(xml|txt)(\.gz)?)$ vbseo_sitemap/vbseo_getsitemap.php?sitemap=$1 [L]
RewriteRule ^/?(af|sq|ar|hy|az|eu|be|bg|ca|zh-CN|hr|cs|da|nl|en|et|tl|fi|fr|gl|ka|de|el|ht|iw|hi|hu|is|id|ga|it|ja|ko|lv|lt|mk|ms|mt|no|fa|pl|pt|ro|ru|sr|sk|sl|es|sw|sv|zh-TW|th|tr|uk|ur|vi|cy|yi)/$ vbenterprisetranslator_seo.php?vbet_lang=$1&redirected=/ [L,QSA]
RewriteRule ^/?(af|sq|ar|hy|az|eu|be|bg|ca|zh-CN|hr|cs|da|nl|en|et|tl|fi|fr|gl|ka|de|el|ht|iw|hi|hu|is|id|ga|it|ja|ko|lv|lt|mk|ms|mt|no|fa|pl|pt|ro|ru|sr|sk|sl|es|sw|sv|zh-TW|th|tr|uk|ur|vi|cy|yi)/(.*)?$ vbenterprisetranslator_seo.php?vbet_lang=$1&redirected=/$2 [L,QSA]
RewriteCond %{REQUEST_URI} !(admincp/|modcp/|vbseo_sitemap/|cron)
RewriteRule ^((archive/)?(.*\.php(/.*)?))$ vbenterprisetranslator_seo.php [L,QSA]
RewriteCond %{REQUEST_FILENAME} !-f
RewriteCond %{REQUEST_FILENAME} !-d
RewriteCond %{REQUEST_FILENAME} !^(admincp|modcp|clientscript|cpstyles|images)/
RewriteRule $ vbenterprisetranslator_seo.php [L,QSA]
RewriteRule ^((urllist|sitemap_).*\.(xml|txt)(\.gz)?)$ vbseo_sitemap/vbseo_getsitemap.php?sitemap=$1 [L]
RewriteCond %{REQUEST_URI} !(admincp/|modcp/|cron|vbseo_sitemap|api\.php)
RewriteRule ^((archive/)?(.*\.php(/.*)?))$ vbseo.php [L,QSA]
RewriteCond %{REQUEST_FILENAME} !-f
RewriteCond %{REQUEST_FILENAME} !-d
RewriteCond %{REQUEST_FILENAME} !/(admincp|modcp|clientscript|cpstyles|images)/
RewriteRule ^(.+)$ vbseo.php [L,QSA]

Νομίζω ότι για την αλλαγή του έγινε για να πάρει το sitemap που εργάζονται για vBet.

vBET
17-06-11, 14:40
Αν είναι εντάξει για σας παρακαλώ, στη συνέχεια, τα στοιχεία εισόδου μμ - Θα ελέγξω αυτό τον τόπο.

Αν όχι τότε:
1. Ζήτημα Σύνδεση
Πιθανότατα δεν έχει τίποτα κοινό με vBET, επειδή vBET αλλαγές στον κώδικα είναι μέσα vBSEO αρχεία και δεν μπορεί να φτάσει ακόμη και εκείνοι.
Επίσης αυτή τη σελίδα σύνδεσης είναι από vBSEO CP - πρέπει να συνδεθείτε στο υποσύστημα τους - δεν έχει τίποτα κοινό, ακόμη και με vBulletin.

Η συμβουλή μου εδώ. Παρακαλείσθε να αντιγράψετε τα αρχεία σας ολοκληρωμένη vBSEO. Επαναφορά αρχικών. Απενεργοποίηση vBET για μια στιγμή. Σχόλιο κανόνες vBET το. Htaccess και να ελέγξετε πώς συμπεριφέρεται τώρα. Εάν η ίδια όπως και πριν από τότε δεν έχει τίποτα να κάνει με vBET, και vBSEO ομάδα θα πρέπει να σας υποστηρίξει. Ξέρω ότι είναι εναντίον vBET, αλλά αυτό είναι μόνο ψέματα προπαγάνδα (μπορείτε να δείτε κάτι ενδιαφέρον εδώ αν θέλετε: Μην πιστεύετε vBSEO ομάδα (http://www.vbulletin.org/forum/showpost.php?p=2208950&postcount = 1349)).

Όταν θα έχετε vBET άτομα με ειδικές ανάγκες, τους κανόνες σχολίασε και τις αλλαγές επανήλθε θα πρέπει να σας υποστηρίξει. Και μετά από αυτό θα εύκολα να γυρίσει πίσω για να vBET - ακριβώς κανόνες αποσχολιάσετε το htaccess, να αποκαταστήσει τα αρχεία που αντιγράφονται, και θα επιτρέψει και πάλι στο Διαχειριστή CP.

2) Αυτό είναι ίδιο θέμα όπως 1 - συνδεθείτε χαλαρά διαπιστευτήρια στον server σας
Ίσως είναι μόνο μερικά προβλήματος στο πρόγραμμα περιήγησης. Παρακαλώ δοκιμάστε να καθαρίσετε τα cookies σας ή χρησιμοποιήστε άλλο πρόγραμμα περιήγησης.

Σχετικά με Edit2:
Αν θέλετε να απενεργοποιήσετε εντελώς vBET στη συνέχεια:
1. απενεργοποιήσετε το Διαχειριστή CP
2. σχόλιο κανόνες. htaccess
3. αποκατασταθεί η αρχική αρχεία vBSEO

Όπως έγραψα εγώ, επίσης, αμφιβολία ότι έχει τίποτα κοινό με vBET. Αλλά είναι να απενεργοποιήσετε vBET εντελώς και το θέμα θα πάει, τότε παρακαλούμε λεπτομέρειες πρόσβαση μμ και θα το ελέγξουμε (παρακαλούμε να σημειώσετε ότι την επόμενη εβδομάδα είμαι σε διακοπές - Kamil θα δραστηριοποιηθεί στο forum).

vBET
17-06-11, 15:25
Και κάτι ακόμα. Να θυμάστε ότι vBET δεν υποστηρίζουν τη μετάφραση του Διαχειριστή CP. Έτσι, αυτό μπορεί να είναι επίσης το θέμα. Παρακαλώ βεβαιωθείτε ότι διαχειριστή του λογαριασμού σας έχουν ορίσετε την προεπιλεγμένη γλώσσα του ίδιου ως γλώσσα φόρουμ (ή καθόλου). Και βεβαιωθείτε ότι δεν έχετε ανοίξει σε άλλες μεταφραστεί καρτέλα φόρουμ. Διαφορετικά, μπορείτε να πάρετε ανακατευθύνετε κατά τη διάρκεια της καταγραφής στην περιοχή admin CP.

Automatic Translations (Powered by Google, Microsoft®, Yandex, SDL Language Cloud, IBM Watson and Apertium):
AfrikaansAlbanianArabicBelarusianBulgarianCatalanChineseCroatianCzechDanishDutchEnglishEstonianFilipinoFinnishFrenchGalicianGermanGreekHaitian CreoleHebrewHindiHungarianIcelandicIndonesianIrishItalianJapaneseKoreanLatvianLithuanianMacedonianMalayMalteseNorwegianPersianPolishPortugueseRomanianRussianSerbianSlovakSlovenianSpanishSwahiliSwedishTaiwaneseThaiTurkishUkrainianVietnameseWelshYiddish
Translations by vBET translator 4.10.1