КПК

Прагляд поўнай версіі: vBSEO Sitemap: Не атрымоўваецца запусціць Sitemap Generator наўпрост: вы павінны быць зарэгістраваныя, каб зрабіць гэта.

wowglider.de
17-06-11, 12:07
Добры дзень,
я ўстаноўлена свежая версія Vbulletin, Vbseo, VbseoSitemap, Vbet - усё новыя версіі на http://www.bitcoins-deutschland.de (Bitcoins Форум Deutschland (http://forum.bitcoins-deutschland.de)).

Цяпер у мяне ёсць некаторыя праблемы з serios Карта сайта Vbseo.

1.) Я часта не магу дасягнуць "vBSEO Карта Справаздачы" Link
Мне трэба Лагін, націсніце кнопку ОК або ўвядзіце і яна кажа, калі ласка, Увайсці зноў, я Лагін, то ён зноў гаворыць калі ласка, Лагін і гэтак далей.

2.) У нейкі момант я магу паспяховых рэсэлераў, але тады я атрымліваю наступную памылку. Я хачу запусціць Sitemap Generator праз "Выканаць Gernerator", але потым ён кажа: "Не атрымоўваецца запусціць карту сайта ... (гл. назву)".

Я проста зрабіў гэта змянілася на Vbseo Карта сайта:
Sitemap Generator інтэграцыі - VBulletin прадпрыемства Перакладчык (vBET)

Edit:
Я таксама не магу націсніце іншыя кнопкі, як Запампаваць Уваход ... я неабходна Увайсці увесь час, а потым ім назад на стартавым акне Карта сайта VbSeo.

Edit2:
Я адключыў vBet і да гэтага часу не працуе. Я не думаю, што яго аб маім Htaccess.:

RewriteEngine On
RewriteRule ^((urllist|sitemap).*\.(xml|txt)(\.gz)?)$ vbseo_sitemap/vbseo_getsitemap.php?sitemap=$1 [L]
RewriteRule ^/?(af|sq|ar|hy|az|eu|be|bg|ca|zh-CN|hr|cs|da|nl|en|et|tl|fi|fr|gl|ka|de|el|ht|iw|hi|hu|is|id|ga|it|ja|ko|lv|lt|mk|ms|mt|no|fa|pl|pt|ro|ru|sr|sk|sl|es|sw|sv|zh-TW|th|tr|uk|ur|vi|cy|yi)/$ vbenterprisetranslator_seo.php?vbet_lang=$1&redirected=/ [L,QSA]
RewriteRule ^/?(af|sq|ar|hy|az|eu|be|bg|ca|zh-CN|hr|cs|da|nl|en|et|tl|fi|fr|gl|ka|de|el|ht|iw|hi|hu|is|id|ga|it|ja|ko|lv|lt|mk|ms|mt|no|fa|pl|pt|ro|ru|sr|sk|sl|es|sw|sv|zh-TW|th|tr|uk|ur|vi|cy|yi)/(.*)?$ vbenterprisetranslator_seo.php?vbet_lang=$1&redirected=/$2 [L,QSA]
RewriteCond %{REQUEST_URI} !(admincp/|modcp/|vbseo_sitemap/|cron)
RewriteRule ^((archive/)?(.*\.php(/.*)?))$ vbenterprisetranslator_seo.php [L,QSA]
RewriteCond %{REQUEST_FILENAME} !-f
RewriteCond %{REQUEST_FILENAME} !-d
RewriteCond %{REQUEST_FILENAME} !^(admincp|modcp|clientscript|cpstyles|images)/
RewriteRule $ vbenterprisetranslator_seo.php [L,QSA]
RewriteRule ^((urllist|sitemap_).*\.(xml|txt)(\.gz)?)$ vbseo_sitemap/vbseo_getsitemap.php?sitemap=$1 [L]
RewriteCond %{REQUEST_URI} !(admincp/|modcp/|cron|vbseo_sitemap|api\.php)
RewriteRule ^((archive/)?(.*\.php(/.*)?))$ vbseo.php [L,QSA]
RewriteCond %{REQUEST_FILENAME} !-f
RewriteCond %{REQUEST_FILENAME} !-d
RewriteCond %{REQUEST_FILENAME} !/(admincp|modcp|clientscript|cpstyles|images)/
RewriteRule ^(.+)$ vbseo.php [L,QSA]

Я думаю, што яго аб змененым зрабіць, каб карта сайта працуе vBet.

vBET
17-06-11, 14:40
Калі гэта добра для вас, калі ласка, падрабязна PM доступ - я буду правяраць яго на месца.

Калі няма, то:
1. Увайсці пытанне
Хутчэй за ўсё, яна не мае нічога агульнага з vBET, паколькі змены vBET код ўнутры файлаў vBSEO і вы нават не можаце дасягнуць тых.
Таксама ў гэтым Увайсці старонка з vBSEO CP - Вы павінны ўвайсці ў іх падсістэма - гэта не мае нічога агульнага нават з форуму.

Мая парада тут. Калі ласка, скапіюйце файлы інтэграванай vBSEO. Аднаўленне арыгінальных. Адключыць vBET на імгненне. Каментар vBET правілы. Htaccess і праверыць, як ён паводзіць сябе цяпер. Калі ж, як да гэтага яна не мае нічога агульнага з vBET і vBSEO камандзе давядзецца падтрымліваць вас. Я ведаю, што яны супраць vBET, але гэта толькі хлусня прапаганды (вы можаце ўбачыць нешта цікавае тут, калі вы хочаце: Не верце vBSEO каманды (http://www.vbulletin.org/forum/showpost.php?p=2208950&postcount = 1349)).

Калі ў вас будзе vBET інвалідаў, правілы і пракаментаваў змены, вярнуліся яны павінны будуць падтрымаць вас. І пасля гэтага вы лёгка вярнуцца да vBET - проста раскаментаваць правілы ў htaccess, аднаўлення скапіяваць файлы, а таксама ўключыць зноў у панэль адміністратара.

2) Гэта ж пытанне, 1 - вы губляеце Увайсці уліковых дадзеных на вашым серверы
Можа быць, гэта толькі некаторыя праблемы з браўзэрам. Калі ласка, паспрабуйце чысціць куки або выкарыстаць іншы браўзэр.

Аб Edit2:
Калі вы жадаеце цалкам адключыць vBET то:
1. адключыць у панэлі адміністратара
2. каментар правілы. Htaccess
3. Аднаўленне зыходных файлаў vBSEO

Як я ўжо пісаў я таксама сумняваюся, што гэта не мае нічога агульнага з vBET. Але адключыць vBET цалкам і пытанне ўжо не будзе, то, калі ласка, падрабязна PM доступу і я буду правяраць яго (звернеце ўвагу, што на наступным тыдні я знаходжуся ў адпачынку - Каміль будуць актыўныя на форуме).

vBET
17-06-11, 15:25
І яшчэ адзін момант. Калі ласка, памятайце, што vBET не падтрымлівае пераклад панэль адміністратара. Так што гэта таксама можа быць праблемай. Калі ласка, пераканайцеся, што ваш уліковы запіс адміністратара паставілі яго мовы па змаўчанні супадае з форумам мова (або не зусім). І, калі ласка, пераканайцеся, што ў вас няма, адкрытыя ў іншых ўкладку перакладзены форуме. У адваротным выпадку вы можаце атрымаць перанакіраванне падчас ўваходу ў админку CP.

Automatic Translations (Powered by Google, Microsoft®, Yandex, SDL Language Cloud, IBM Watson and Apertium):
AfrikaansAlbanianArabicBelarusianBulgarianCatalanChineseCroatianCzechDanishDutchEnglishEstonianFilipinoFinnishFrenchGalicianGermanGreekHaitian CreoleHebrewHindiHungarianIcelandicIndonesianIrishItalianJapaneseKoreanLatvianLithuanianMacedonianMalayMalteseNorwegianPersianPolishPortugueseRomanianRussianSerbianSlovakSlovenianSpanishSwahiliSwedishTaiwaneseThaiTurkishUkrainianVietnameseWelshYiddish
vBET 4.10.1 gives automatic translations