Důležitý: Tato stránka používá cookies, (cookies). Používání této webové stránky bez nutnosti vypnout soubory cookie v prohlížeči, znamená to, že souhlasíte s tím, pro jeho použití.
Kup teď! Funkce Soubory ke stažení

Vydělávejte s námi!

Pokud chcete začít vydělávat peníze s BB spojení Partnerský Program.
Stránka 2 z 3 FirstPrvní 123 PosledníLast
Výsledky 11 na 20 z 22

Závit: Zakázán pro porušení licence - Kreditní odkaz!

Michał Podbielski (vBET zaměstnanců) vBET's Avatar
    Datum registrace
    10. 2009

Quote Původně odeslal Snake2 View Post
    Vážím si vaší odpovědi, ale stále nerozumí, mám pevné vazby problém, není co vyšetřovat, Nejsem porušení licenční smlouvy, jak je odkaz.

Neexistuje žádný přestupek. To je bizare, zvyklý si dokonce nechal mě koupit branding zdarma, je to šílené. Proč by každý podnikatel přestane zákazníkům z utrácet více peněz. Divný.
    Prosím, věř nám, že jsme se také cítí velmi nepříjemně v konkrétní situaci. A jak víte velmi dobře, byl účet zablokován, aby zablokovat možnost dalšího nakupování, ale musí být schopen komunikovat s vámi znovu, protože naše zprávy byly ignorovány.

Naše předchozí odpověď nebyla přesvědčit vás o ničem, ale tak, aby zobrazoval obraz situace, doufám, že pochopíte naše akce - a to schválí.

Chápeme, a zkontrolovat, že jste dal úvěr odkaz (to, co je zřejmé, není ze strany motoru vBET). To stále neřeší problém se povolení byl porušen (a máme pádné důvody k tomu, že ano), v tomto případě máme několik práv, které naše právní dohody. Práva, která se nemusí žádat. Porušení které nemáme vyšetřovat. Ale jak už jsme vám vědět, že jsme se nikdy rozhodnout, nechat to být v ohrožení. Tak prosím, dej nám své oficiální prohlášení o vás platby za licenci vBET a pak budeme pokračovat v naší diskusi.

Datum registrace
    10. 2009

Quote Původně odeslal Snake2 View Post
    Co tím myslíš Michael?

Neexistuje žádná platba problém, jsme rádi, když si prostě odblokuje účet, tak můžeme novou verzi upgradovat na verzi dnes, pak se v případě dobré získat nové licence na jiných fórech.

Jsme rádi, není platba vydat jen chcete účet opět pracovat.

Děkuji vám!
    Možná jsem špatně pochopil jednoduché - v takové situaci líto chybu. Myslel jsem si, že váš záměr je, aby se zpětnou platbou. Mám 2 v noci na svůj čas, a problém to není lehký

Tak jen aby bylo jasné - couvá platby za úplatu nebo ne?

Nováček
    Datum registrace
    04. 2010

Úřední potvrzení o zaplacení? I dont pochopit, co máte na mysli. Už jsem zaplatil. Já jsem najít to opravdu nepříjemné. Nemám moc peněz, a teď jste mě zastavit pomocí tohoto programu a já jsem neudělal nic špatného. Můžete vidět odkaz jsem přidal opravit problém. A já jsem zaplatil před několika měsíci.

Nováček
    Datum registrace
    04. 2010

Proč bych se zpětnou platbou, když mám pracovní povolení ... žádný důvod, chci aktualizace tak nebudou realizovány platby, jestli jsem šťastná a licence není zakázáno.

Také jsem nedostal zprávy, jak jsem se přihlásit na pár týdnů a toto fórum doesnt posílat zprávy na můj e-mailové schránky z nějakého důvodu.
    Naposledy upravil Snake2; 08-04-10 na 01:35.

Nováček
    Datum registrace
    04. 2010

Myslím, že důvod, proč normální odkaz nefunguje, je máme upravené šablony, která dělá všechno autorská práva v řadě a v pěkné krabici, takže možná způsobuje problémy.

Například;

Můj vzor;

Copyright 1 - copyright 2 - 3 Copyright

normall vb šablony;

Copyright 1
    Copyright 2
    Autorská práva 3

V obou případech máte hezké spojení s velkou kotva text. takže je dobré pro vbet.

Datum registrace
    10. 2009

Vezměte prosím na vědomí, že nikdo se zastaví používáte vBET v této chvíli. Používáte ji a používá to v době, kdy problém existuje, a vy se neodpovídá.

Jak jsme psal všechny čas celý záměr zablokování vašeho účtu na tomto fóru (ne blokovat použití BB - jste stále používáte to teď) bylo vysvětlit situaci. A to se stalo jen proto, že jste přestal odpovědí, poslední odpovědi na úrovni"ztratit se"(Jste to napsal doslova - to byl jen náš dojem).

Ano, my víme, že jste zaplatili za produkt. Zeptali jsme se o své hrozbě, že budete odstranit platbu. Za to, co podle našich licenční smlouvě nemáte žádné právo, pokud je licence zrušena pro porušení. Takže pokud takový zvrat by mohlo stát, že by bylo podvodu o platebním styku, a to by vzalo mnoho nepříjemných důsledků pro vás.
    To je důvod, proč jsme se ptali na to - jen pro jistotu jste ochotni z podvodu, nebo ne.

Chápu, že jste nic takového v úmyslu A i když to bylo psáno dříve, než to bylo prohlášení připomínají, licenční smlouvy.

OK, takže - v takovém případě, prosím, jen udržet pozornost na licenční smlouvy, a dejte nám prosím vědět, pokud zjistíte, že je něco v nepořádku na straně vBET. Pokud jste dlouho v tomto oboru (věřím, že ano), pak víte, že naše licence je rychlé podle licence možností u některých výrobků, a tak jsme to nic neobvyklého. To je, jak vypadá trh software mravenec to byl udělal toto místo podle zákona a boje proti softwarovému pirátství. Váš účet bude Odbanován zítra (sorry, ale musí dokončit některé věci teď a to je téměř 3 v noci na můj čas). Prosím, připomínají mi, když jsem zapomněl (neposílejte připomínka teď - předpokládám, že na náš e-mailový účet, je hodně mailů od vás o této problematice, tak jsem se prostě odstranit).

Ještě jednou moc líto všechny potíže a doufáme, že i když to neschválí naši cestu, vy pochopíte, proč jsme tyto kroky, a možná dokonce i hluboko oceňují, že si jen dělal dočasné zablokování účtu není licenci odvolat se všechny další možné kroky. ..
    To bylo jen proto, aby se sám cítí lépe

EDITOVANÁ:
    Jen jsem najít svůj předchozí příspěvek - díky za poznámku. Prosím, dal zbytek na PM úrovni nebo na řešení problémů, pokud vBET nové verze bude mít stejný problém.
    Naposledy upravil vBET; 08-04-10 na 01:59.

Nováček
    Datum registrace
    04. 2010

Děkuju.

Datum registrace
    10. 2009

Hotovo - bavte se Doufám, že nová verze bude vyhovovat vašim očekáváním.

Senior Member
    Datum registrace
    02. 2010

Jak zabráním tomu, adresy URL, byl přeložen v této verzi jako Ptal jsem se předtím, než zde> http://www.vbenterprisetranslator.co...ated-urls.html

To by mělo být opravdu možnost admincp.

Datum registrace
    10. 2009

Prosím, otevřete nové vlákno v této tyto požadavky - naše odpověď mohou být užitečné i pro ostatní uživatele.

Stránka 2 z 3 FirstPrvní 123 PosledníLast

Klíčová slova pro tuto téma

Přispívání

• Vy není zakládat nová témata
  • Vy není vkládat nové příspěvky
  • Vy není přikládat
  • Vy není upravovat své příspěvky
  •