PDA

Zobrazit plnou verzi: O vyrovnávací paměti tabulek v databázi

Cybershaolin
31-01-10, 08:24
Stejně takovou otázku, co když nemám používat vyrovnávací paměť vůbec vBET? IS je uložit odstranit všechny tabulky související s cache? Všiml jsem si mnoho nových tabulek (156 tabulek ve srovnání se 3 stoly ve verzi 3.2.2!) Byly přidány ve své databázi ve vztahu k funkci paměti cache ...

vBET
31-01-10, 19:36
Nemá smysl jej odstranit. Není možné použít vyrovnávací paměti hned, ale možná bude v budoucnu. Prázdné, nepoužívá tabulky nemají absolutně žádný vliv na výkon systému.

Cybershaolin
31-01-10, 23:15
Nemám v úmyslu používat vůbec, ani v budoucnu. Ale moje otázka se ve skutečnosti se zeptat, jestli to mělo vliv na výkon systému nebo vBET výkon, nebo ne, což jsem se dohadují o ... Chtěl jsem jen jednoduchá odpověď, pokud bych mohl odstranit tabulky, nebo ne. Jen chci vědět, jestli to přestane fungovat, pokud vBET nemám používat vyrovnávací paměť vůbec.

To je z osobních důvodů a mé chápání, to je ono. Mám své důvody, proč má takové velké množství tabulek ve své databázi, můžete pochopit?

Cybershaolin
02-02-10, 03:28
Takže, je to bezpečné? Prostě jen odpověď, prosím? :)

vBET
02-02-10, 22:56
My jsme to zkusit, ale vím, že kód by měla být bezpečná. Před vyrovnávací paměti je používáno vždy zkontrolovat to je na. Takže, pokud ji máte zakázány, vBET by nikdy jít do kódu vyrovnávací paměti dotazů. Tam je "by", protože jak už jsem psal jsme to nezkusit.

Cybershaolin
07-02-10, 00:53
Díky. Dám vám vědět, jestli jsem někdy zkusit.

Automatic Translations (Powered by Google, Microsoft®, Yandex, SDL Language Cloud, IBM Watson and Apertium):
AfrikaansAlbanianArabicBelarusianBulgarianCatalanChineseCroatianCzechDanishDutchEnglishEstonianFilipinoFinnishFrenchGalicianGermanGreekHaitian CreoleHebrewHindiHungarianIcelandicIndonesianIrishItalianJapaneseKoreanLatvianLithuanianMacedonianMalayMalteseNorwegianPersianPolishPortugueseRomanianRussianSerbianSlovakSlovenianSpanishSwahiliSwedishTaiwaneseThaiTurkishUkrainianVietnameseWelshYiddish
vBET 4.10.1 gives automatic translations