PDA

Zobrazit plnou verzi: Vyřešeno vBET nefunguje, pokud je PHP běží jako modul Apache

moman
26-10-10, 01:26
Viz tomto tématu:

Problém je tam pořád.

Byl bych velmi rád přepnout zpět na PHP běží jako modul Apache, abych mohl využít APC ke snížení zatížení serveru. Nicméně, přitom po mé upgrade na PHP 5.2.14, jak je uvedeno v závitu nad přestávky vBET pro non-mezipaměti překlady. Stránky jsou jen prázdné, bez chybové zprávy nebo upozornění pro všechny překlady, které již nejsou ve vyrovnávací paměti.

Když jsem se přejít na PHP běží jako CGI aplikace, vše funguje. Můžete znovu podívat a uvidíme, jestli nemůžete vrhnout nějaké světlo na to? Nějaké nápady, co by mohlo být to děje?

moman
26-10-10, 01:31
Wow, mluvit o štěstí!

Rozhodl jsem se problém zakázáním "Prodleva mezi překlady" nastavení.

Máte nějakou představu, proč by to fungovalo v PHP 5.0.77 jako modul Apache, ale ne na PHP 5.2.14? Jaké funkce má tato funkce používá?

kamilkurczak
26-10-10, 07:29
Dobrý den,
Zeptám se na to Michal a napište zde

kamilkurczak
27-10-10, 11:33
Tato funkce použití této funkce:
time_nanosleep (), ale Ověřil jsem si to a to je podporováno PHP 5 verze.
To je k dispozici pouze pro verze Windows pod 5,3.

Máte dobrou verzi PHP, ale pravděpodobně máte problém ve vaší verzi PHP.
Zde máte kompletní seznam funkcí na verzi: rozšíření PHP List: Seznam všech nahraná rozšíření (http://www.satya-weblog.com/tools/php-extensions-list.php?expand =*)
Najdete zde time_nanosleep ().

Můžeme test s touto funkcí.
1. upravovat své php souboru:

forum root/includes/vbenterprisetranslator_functions.php
2. Najdi a komentář:

if ($subTranslated && $vbulletin->options['vbenterprisetranslator_google_delay']) {
3.paste po této linii (po komentářích)

if ($subTranslated && $vbulletin->options['vbenterprisetranslator_google_delay'] && function_exists('time_nanosleep')) {
4. Jděte do admincp a povolit tuto možnost.
Pokud to bude fungovat - budete mít problém s verzí PHP (některé problémy - protože funkce time_nanosleep doesnt existují).

moman
27-10-10, 15:27
Udělal jsem testovací soubor, a function_exists ("time_nanosleep"), je falešný. Nejsem si jistý, proč by tomu tak bylo.

Jsem na serveru UNIX - nějaké nápady? Díky za odpověď!

kamilkurczak
27-10-10, 16:07
je falešný, ale měly by být pravda, protože v PHP 5 této funkce exsist:
PHP: time_nanosleep - Manual (http://php.net/manual/en/function.time-nanosleep.php)
V předchozím příspěvku jsem vložit URL na místo se všemi funkcemi od UVOLŇOVÁNÍ PHP.

takže máte problém ve vaší verzi PHP.

Co byste měli udělat?
-Znovu PHP nebo nainstalovat novou verzi
, Psát o tom, že s podporou PHP

To není problém, tak jsem vBET bude tento vlákno vyřešit.

Automatic Translations (Powered by Google, Microsoft®, Yandex, SDL Language Cloud, IBM Watson and Apertium):
AfrikaansAlbanianArabicBelarusianBulgarianCatalanChineseCroatianCzechDanishDutchEnglishEstonianFilipinoFinnishFrenchGalicianGermanGreekHaitian CreoleHebrewHindiHungarianIcelandicIndonesianIrishItalianJapaneseKoreanLatvianLithuanianMacedonianMalayMalteseNorwegianPersianPolishPortugueseRomanianRussianSerbianSlovakSlovenianSpanishSwahiliSwedishTaiwaneseThaiTurkishUkrainianVietnameseWelshYiddish
Languages translations delivered by vBET 4.10.1