Важно: Тази страница използва бисквитки (cookies). Използването на този уеб сайт без изключване бисквитки в браузъра, означава, че сте съгласни, за да го използвате.
Купи сега! Характеристики Downloads

Спечелете с нас!

Ако искате да започнете да печелите пари с vBET присъединяване към Партньорска програма.
Страницата 1 на 2 12 ПоследенLast
Резултати 1 за 10 на 12

Тема: Никакъв начин да видите колко повече нужди превод?

Senior Member
    Дата на присъединяване
    Jun 2010

Default Никакъв начин да видите колко повече нужди превод?

2 въпроси, както аз съм плащат много големи суми пари всеки месец за google преводач точно сега.

Има ли vbet превежда цялата страница? като имам менюта и такива, които очевидно не е необходимо да бъдат преведени 35000 пъти.

Мога да проверя да застрахова cache е работа на работните и esimate, колко страници са кеширани вече срещу колко exsist?

Благодаря
    Крис

Също така дори ми началната страница не е напълно преведен на всеки език? Преди да spenf 50K тази година на преводи, аз искам да бъда истински сигурно си работи както трябва.

Забранен
    Дата на присъединяване
    Aug 2012

Да се намали превод разходи моля да погледнете тук: Http://www.vbenterprisetranslator.co...e-cheaper.html и тук: http://www.vbenterprisetranslator.co...ranslated.html. Уверете се, че кеша е записано в база данни и гостите кеш файл са създадени. Основното нещо е да се използва база данни кеш, гости кеш, Безплатни преводачи и не изчистите кеша на базата данни.
    Страницата не може да бъде напълно преведен от изчерпването на лимитите преводи.

Senior Member
    Дата на присъединяване
    Jun 2010

Но няма начин за проверка на тези неща или да видите какво е останало да се преведат?

Забранен
    Дата на присъединяване
    Aug 2012

Не. Ако има няма налични преводачи vBET, след това автоматично показва оригиналния текст. Можете ръчно да превеждате текст, който не е преведена в преведената страница посредством http://www.vbenterprisetranslator.Co...nslations.HTML.

Senior Member
    Дата на присъединяване
    Jun 2010

OMG... Колко дни кеширани преводи ще съществуват в кеш преди ще бъдат автоматично премахнати (от планираната задача). Задайте 0 за да деактивирате.

Това е настроен на 5, така са всички мои преводи beiong премахнати след 5 дни ***

Ако е така са всички кеш опции под забранява както и ако това е настроено на 0?

Моля да ме уведомите най-скоро като имам малък fortuine, инвестирани в преводите вече, че аз мисля, че са просто се изхвърля

Забранен
    Дата на присъединяване
    Aug 2012

За да забраните почистване база данни cache настройка:
    • AdminCP -> vBET кеш -> база данни Cache -> кеш време да живея (TTL) за 0
    • AdminCP -> vBET кеш -> база данни Cache -> кеш клиринг стратегия за Забранен

Информация за използването на кеш на база данни са описани тук: Използват база данни кеш и тук: Не отстранявайте кеш база данни.
    Последната промяна е направена от Marcin Kalak; 10-10-15 В 10:27.

Senior Member
    Дата на присъединяване
    Jun 2010

Буквално хиляди долари изтрити... Никога не съм имал късмет получаване на всички свободни преводи

Забранен
    Дата на присъединяване
    Aug 2012

vBET винаги в първо използва свободно преводачи, ако то е поставям, разположение и поддържат тази езикова двойка. Повече информация: Използвайте много машината превод доставчици (API).

Senior Member
    Дата на присъединяване
    Jun 2010

Ive опитах няколко пъти Апертиум но винаги добивам грешка да опитате отново по-късно или опитайте с друго име?

Забранен
    Дата на присъединяване
    Aug 2012

Apertium сървъри за съжаление понякога са недостъпни.

Страницата 1 на 2 12 ПоследенLast

Етикети за тази Тема

Разрешения за писане

• Ви не може да пускате нови теми
  • Ви не може да пускате мнения
  • Ви не може да публикувате прикачени файлове
  • Ви не може да редактирате вашите мнения
  •