PDA

View Full Version: Решени задния обратно наклонена черта на форума лого.

45Wheelgun
06-11-09, 21:30
След като изберете на чужд език, форум Икона връзка обратно към началната страница губи изоставаше обратно наклонена черта.

Така че, ако щракнете върху иконата, (горния ляв ъгъл на всяка страница Еврофутбол лого, по подразбиране), linki е "HTTP: / / forumname.com / El", а след това "HTTP: / / forumname.com / ел /" (с помощта на гръцки като пример), което се пренасочва към английската страница. Ако използвате английски език, обратно наклонена черта е мястото, където принадлежи.

Надявам се, че е наясно с това.

Забележка: Аз трябваше да добавите интервал в края на "HTTP", за да бъде в състояние да публикувате пример.

vBET
06-11-09, 23:51
Разбирам цялата описание, но не мога да го възпроизвеждат в този форум. Дали това се случва тук също?

Ако отговорът е "да", моля да ми опишете как (кликнете върху логото на Еврофутбол, но той се върна по подходящ начин). Ако не моля PM ми адреса на вашия форум, така че аз ще знам точно какво се случва:)

vBET
07-11-09, 00:19
OK аз го виждам сега - да получа подобно съобщение на други форум. Ще бъдат поправени в следващата версия.

Не мога да го възпроизвеждат на 4 форуми, нито в безплатната версия, нито търговски един. Моля, PM мен адрес на вашия форум и да се включват. Htaccess съдържание на файла.

45Wheelgun
07-11-09, 00:24
Само логото, че аз не съм намерил. Позволете ми да знам дали мога да помогна.

vBET
07-11-09, 00:36
Да - аз не могат да го възпроизвеждат на 4 форума. Можете ли да PM мен данните за достъп до вашия FTP (аз няма да се нуждаят от Admin CP за това).

vBET
07-11-09, 01:00
Благодаря за достъп:) поправен. Ти го вече:) ще бъде включена в следващата версия.

Empathonota
14-11-09, 11:20
Хей всички, просто себе си intorduceing! Надявам се да стане добър член на общността, достатъчно скоро!

Automatic Translations (Powered by Google, Microsoft®, Yandex, SDL Language Cloud, IBM Watson and Apertium):
AfrikaansAlbanianArabicBelarusianBulgarianCatalanChineseCroatianCzechDanishDutchEnglishEstonianFilipinoFinnishFrenchGalicianGermanGreekHaitian CreoleHebrewHindiHungarianIcelandicIndonesianIrishItalianJapaneseKoreanLatvianLithuanianMacedonianMalayMalteseNorwegianPersianPolishPortugueseRomanianRussianSerbianSlovakSlovenianSpanishSwahiliSwedishTaiwaneseThaiTurkishUkrainianVietnameseWelshYiddish
Languages translations delivered by vBET 4.10.1