КПК

Прагляд поўнай версіі: Вырашанае касую рысу на форуме лагатып.

45Wheelgun
06-11-09, 21:30
Як толькі я бяру на замежнай мове, спасылкі форум Абразок, вернемся да галоўнай старонцы губляе гэта касую рысу.

Так што, калі я націскаю Icon, (у верхнім левым куце кожнай старонкі лагатып VBulletin па змаўчанні), linki з'яўляецца "HTTP: / / forumname.com / эль", а затым "HTTP: / / forumname.com / эл /" (з выкарыстаннем грэцкі ў якасці прыкладу), які перанакіроўвае на старонку ангельску. Пры выкарыстанні ангельскай, касая рыса, дзе яна належыць.

Я спадзяюся, што мне было зразумела з гэтым.

Заўвага: я павінен быў дадаць прасторы ў канцы "HTTP", каб быць у стане адправіць прыклад.

vBET
06-11-09, 23:51
Я разумею, усё апісання, але я не магу прайграць яго на гэтым форуме. Ці мае гэта адбываецца тут?

Калі так, калі ласка, апішыце мне, як (я быў націснуўшы на лагатып VBulletin, але ён вярнуўся належным чынам). Калі няма, калі ласка PM мне адрас вашага форуму, таму я буду дакладна ведаць, што адбываецца:)

vBET
07-11-09, 00:19
ОК, цяпер бачу - я атрымліваю аналагічнае апавяшчэнне на іншым форуме. Будзе выпраўлена ў наступным рэлізе.

Я не магу прайграць гэта на 4 форумах ні ў бясплатнай версіі, ні адзін камерцыйны. Калі ласка, PM мне адрас вашага форуму і пазначце свой. Htaccess змесціва файла.

45Wheelgun
07-11-09, 00:24
Толькі лагатып, які я знайшоў. Паведаміце мне, калі я магу дапамагчы.

vBET
07-11-09, 00:36
Так - я не магу прайграць гэта на 4 форумах. Ці можаце вы мне PM дэталі доступу да FTP (я не буду мець патрэбу панэль адміністратара для гэтага).

vBET
07-11-09, 01:00
Дзякуй за доступ:) Выпраўлена. У вас ёсць ужо:) будуць уключаны ў наступны выпуск.

Empathonota
14-11-09, 11:20
Гэй, усё проста intorduceing сябе! Надзея, каб стаць добрым сябрам таварыства досыць хутка!

Automatic Translations (Powered by Google, Microsoft®, Yandex, SDL Language Cloud, IBM Watson and Apertium):
AfrikaansAlbanianArabicBelarusianBulgarianCatalanChineseCroatianCzechDanishDutchEnglishEstonianFilipinoFinnishFrenchGalicianGermanGreekHaitian CreoleHebrewHindiHungarianIcelandicIndonesianIrishItalianJapaneseKoreanLatvianLithuanianMacedonianMalayMalteseNorwegianPersianPolishPortugueseRomanianRussianSerbianSlovakSlovenianSpanishSwahiliSwedishTaiwaneseThaiTurkishUkrainianVietnameseWelshYiddish
Languages translations delivered by vBET 4.10.1