PDA

View Full Version: Решени Превръщането на само за гости

DirtRider
26-03-12, 05:18
Точно сега ми форум е само превод за гости: объркан: когато аз гледам CP ми Admin "vBET превод доставчици наличност" това показва, че никой от тях не са достъпни. Точно сега не имам Google, активиран, аз съм все още не сте сигурни какво на разходите за изпълнение на това ще дойде един месец.

r.dziadusz
11-04-12, 17:49
Сте били отговори на този въпрос:

ight сега са не получих Google, активиран, аз съм все още не сте сигурни какво на разходите за изпълнение на това ще дойде всеки месец
във вашата друга нишка.
За първия въпрос, говорим за това в PM, както и в други нишка ви го описват като решени

Automatic Translations (Powered by Google, Microsoft®, Yandex, SDL Language Cloud, IBM Watson and Apertium):
AfrikaansAlbanianArabicBelarusianBulgarianCatalanChineseCroatianCzechDanishDutchEnglishEstonianFilipinoFinnishFrenchGalicianGermanGreekHaitian CreoleHebrewHindiHungarianIcelandicIndonesianIrishItalianJapaneseKoreanLatvianLithuanianMacedonianMalayMalteseNorwegianPersianPolishPortugueseRomanianRussianSerbianSlovakSlovenianSpanishSwahiliSwedishTaiwaneseThaiTurkishUkrainianVietnameseWelshYiddish
Translations supported by vBET 4.10.1