Цяпер я не паглядзеў перш чым я зрабіў змены, але пасля таго як яна з'яўляецца, каб паглядзець, як чакалася! Я адрозніваю цяпер чаму-то калі ім у форум і перайсці да знешняй старонкі мова змяняецца назад на ангельскую
Цяпер я не паглядзеў перш чым я зрабіў змены, але пасля таго як яна з'яўляецца, каб паглядзець, як чакалася! Я адрозніваю цяпер чаму-то калі ім у форум і перайсці да знешняй старонкі мова змяняецца назад на ангельскую
па-відаць, усярэдзіне на форумах не есць рэ-прамой завесы пры адкрыцці форуму.. я магу пацвердзіць гэтага не адбываецца да таго, як я зрабіў апошнія абнаўлення
Калі тэкст быў пераведзены затым адлюстроўвае пераклад. Калі тэкст не перакладзены і будуць вычарпаныя ліміты потым паказваюць арыгінальны тэкст.
Калі ласка, майце адно пытанне ў адзін паток.
Цыклічная пераадрасацыя верагодна з-за няправільнай ўстаноўкі. кампанія, .htaccess і не падтрымлівае DBSEO. У наладах AdminCP-&ГТ;ад vbet&ГТ;Асноўныя вы паставілі форуму спасылкі, але правілы .htaccess, што ў вас есць для vBSEO. Акрамя таго, Вы не будзеце выкарыстоўваць vBSEO але DBSEO. DBSEO верагодна, робіць перанакіравання на іншую спасылку, чым vbet і адбываецца зацикливание.
Апошні раз рэдагавалася Marcin Kalak; 21-07-15 у 18:37.
усе выдатна працуе, калі я ўсталяваў DBSEO.. дайце мне пакапацца некаторых
Паспрабаваць ўсталяваць AdminCP-&ГТ;ад vbet&ГТ;Асноўныя-&ГТ;Тып сувязі да vBSEO спасылкі.
Апошні раз рэдагавалася Marcin Kalak; 23-07-15 у 09:01.
Вось накшталт выправілі праблему! дзякуй
Я адкрыю іншы паток на магчымы пытанне, а
Я рады, што я мог бы вам дапамагчы.