Τώρα δεν το είχα κοιτάξει πριν το αλλάξει, αλλά μετά φαίνεται να φαίνεται όπως αναμένεται! Παρατήρησα τώρα για κάποιο λόγο, όταν im στο φόρουμ και να πάει σε μια σελίδα η γλώσσα αλλάζει πίσω στο αγγλικά
Τώρα δεν το είχα κοιτάξει πριν το αλλάξει, αλλά μετά φαίνεται να φαίνεται όπως αναμένεται! Παρατήρησα τώρα για κάποιο λόγο, όταν im στο φόρουμ και να πάει σε μια σελίδα η γλώσσα αλλάζει πίσω στο αγγλικά
φαίνεται ότι μέσα στο φόρουμ δεν υπάρχει ένα re-direct βρόχο, όταν το άνοιγμα ενός φόρουμ.. μπορώ να επιβεβαιώσω αυτό δεν συνέβαινε πριν έκανα την τελευταία ενημέρωση
Αν το κείμενο έχει μεταφραστεί στη συνέχεια, εμφανίζει τη μετάφραση. Αν το κείμενο δεν έχει μεταφραστεί και θα εξαντληθούν τα όρια στη συνέχεια, δείχνουν το αρχικό κείμενο.
Παρακαλώ κρατήστε ένα θέμα σε ένα νήμα.
Βρόχο ανακατεύθυνσης, πιθανόν να οφείλεται σε λανθασμένη ρύθμιση της vBET, .htaccess και δεν υποστηρίζει DBSEO. Στις ρυθμίσεις AdminCP->vBET->Main έχετε ορίσει vBulletin συνδέσμουςαλλά κανόνες .htaccess πρέπει για vBSEO. Επιπλέον, δεν θέλετε να χρησιμοποιήσετε vBSEO αλλά DBSEO. DBSEO μάλλον δεν ανακατευθύνει σε άλλους συνδέσμους από vBET και υπάρχει ένα βρόχο.
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Marcin Kalak? 21-07-15 στο 18:37.
δούλευε σωστά όταν έχω εγκαταστήσει DBSEO.. επιτρέψτε μου να σακί γύρω από κάποια
Προσπαθήστε να ορίσετε AdminCP->vBET->Main->Τύπος σύνδεσης να vBSEO συνδέσμους.
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Marcin Kalak? 23-07-15 στο 09:01.
Που φαίνεται να έχει διορθωθεί το θέμα! ευχαριστώ
Θα ανοίξω άλλο νήμα σχετικά με ένα πιθανό θέμα
Είμαι χαρούμενος που θα μπορούσε να σας βοηθήσει.