Σημαντικό: Αυτή η σελίδα χρησιμοποιεί cookies (cookies). Χρησιμοποιώντας αυτή την ιστοσελίδα χωρίς να απενεργοποιήσετε τα cookies στον browser, που σημαίνει ότι συμφωνείτε για τη χρήση του.
Αγοράστε τώρα! Χαρακτηριστικά Λήψεις

Κερδίστε μαζί μας!

Αν θα θέλατε να ξεκινήσετε κερδίζουν χρήματα με το vBET σύνδεσμος για Γίνετε μέλος.
Σελίδα 2 του 2 FirstΠρώτα 12
Αποτελέσματα 11 να 17 του 17

Θέμα: Όλο το κείμενό Μου λείπει σε μεταφρασμένες σελίδες!

Τώρα δεν το είχα κοιτάξει πριν το αλλάξει, αλλά μετά φαίνεται να φαίνεται όπως αναμένεται! Παρατήρησα τώρα για κάποιο λόγο, όταν im στο φόρουμ και να πάει σε μια σελίδα η γλώσσα αλλάζει πίσω στο αγγλικά

φαίνεται ότι μέσα στο φόρουμ δεν υπάρχει ένα re-direct βρόχο, όταν το άνοιγμα ενός φόρουμ.. μπορώ να επιβεβαιώσω αυτό δεν συνέβαινε πριν έκανα την τελευταία ενημέρωση

Απαγορευμένες

Αν το κείμενο έχει μεταφραστεί στη συνέχεια, εμφανίζει τη μετάφραση. Αν το κείμενο δεν έχει μεταφραστεί και θα εξαντληθούν τα όρια στη συνέχεια, δείχνουν το αρχικό κείμενο.
    Παρακαλώ κρατήστε ένα θέμα σε ένα νήμα.
    Βρόχο ανακατεύθυνσης, πιθανόν να οφείλεται σε λανθασμένη ρύθμιση της vBET, .htaccess και δεν υποστηρίζει DBSEO. Στις ρυθμίσεις AdminCP->vBET->Main έχετε ορίσει vBulletin συνδέσμουςαλλά κανόνες .htaccess πρέπει για vBSEO. Επιπλέον, δεν θέλετε να χρησιμοποιήσετε vBSEO αλλά DBSEO. DBSEO μάλλον δεν ανακατευθύνει σε άλλους συνδέσμους από vBET και υπάρχει ένα βρόχο.
    Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Marcin Kalak? 21-07-15 στο 18:37.

δούλευε σωστά όταν έχω εγκαταστήσει DBSEO.. επιτρέψτε μου να σακί γύρω από κάποια

Απαγορευμένες

Προσπαθήστε να ορίσετε AdminCP->vBET->Main->Τύπος σύνδεσης να vBSEO συνδέσμους.
    Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Marcin Kalak? 23-07-15 στο 09:01.

Που φαίνεται να έχει διορθωθεί το θέμα! ευχαριστώ
    Θα ανοίξω άλλο νήμα σχετικά με ένα πιθανό θέμα

Απαγορευμένες

Είμαι χαρούμενος που θα μπορούσε να σας βοηθήσει.

Σελίδα 2 του 2 FirstΠρώτα 12

Ετικέτες για Θέματος

Δικαιώματα Δημοσίευσης

• Εσείς μπορεί να μην υστέρων νέα νήματα
  • Εσείς μπορεί να μην απαντήσεις μετά
  • Εσείς μπορεί να μην συνημμένα μήνυμα
  • Εσείς μπορεί να μην επεξεργαστείτε τα μηνύματα σας
  •  
  • BB code είναι Επί
  • Smilies Οι Επί
  • [IMG] κωδικός Επί
  • [VIDEO] κωδικός Επί