حالا من نه قبل از من تغییر است، اما پس از آن را به نگاه به عنوان انتظار می رود به نظر می رسد نگاه! هنگامی که من در فروم و رفتن به خارج از صفحه تغییر زبان به انگلیسی من حالا به هر دلیلی متوجه
حالا من نه قبل از من تغییر است، اما پس از آن را به نگاه به عنوان انتظار می رود به نظر می رسد نگاه! هنگامی که من در فروم و رفتن به خارج از صفحه تغییر زبان به انگلیسی من حالا به هر دلیلی متوجه
به نظر می رسد که داخل انجمن ها وجود ندارد یک حلقه نامبرده هنگام باز کردن فروم... من می تواند تایید قبل از آخرین به روز رسانی انجام دادم این اتفاق نیست
سپس نمایش ترجمه اگر متن ترجمه شده است. اگر متن ترجمه شده و خسته خواهد محدودیت سپس نمایش متن اصلی.
لطفا اين مسئله را در يك نخ است.
تغییر مسیر حلقه احتمالا با توجه به فعال تصدی تنظیمات نادرست ، .htaccess و DBSEO پشتیبانی نمی کند. در تنظیمات های AdminCP -> vBET--> صفحه اصلی شما تعیین کرده اند لینک های انجمن، اما قوانین در .htaccess شما برای vBSEO دارید. علاوه بر این، شما از vBSEO استفاده نمی کنید بلکه از DBSEO استفاده می کنید. DBSEO احتمالا نشانی از هدایت به لینک های دیگر از فعال تصدی و حلقه وجود دارد.
آخرین ویرایش توسط Marcin Kalak. 21-07-15 در 18:37.
زمانی که من در نصب DBSEO درست کار میکرد... اجازه بدهید فشار با نوک انگشت اطراف برخی
سعی کنید مجموعه AdminCP->vBET->Main-> نوع لینک به لینک های بایگانی.
آخرین ویرایش توسط Marcin Kalak. 23-07-15 در 09:01.
به نظر می رسد که به این مسئله اصلاح شده اند! متشکرم
موضوع دیگر در یک مسئله ممکن را باز کنید
من خوشحالم که من می توانم به شما کمک کند.