Прагляд поўнай версіі: Вырашанае Абнаўленне памылцы
/ Галоўная / WWW / Дакументацыя /*****/ MySite / WWW / форум / global.php (238): EVAL () 'г кода ў радку 3
Атрымайце гэта пасля абнаўлення з 333 да 334, загружаныя ўсе файлы і імпартнай прадукцыі (праверана перазапісу існуючага прадукту).
Любыя намёкі?
Калі ласка, дайце дакладную версію VB і ўтрыманне global.php файла прыкладна на радок 238 (і паказваюць, якая з іх 238).
В. Б. версія 3,84 global.php гэта:
// if user can control panel, allow selection of any style (for testing purposes)
// otherwise only allow styles that are user-selectable
$styleid = intval($styleid);
$style = NULL;
($hook = vBulletinHook::fetch_hook('style_fetch')) ? eval($hook) : false;
if (!is_array($style))
{
$style = $db->query_first_slave("
SELECT *
FROM " . TABLE_PREFIX . "style
WHERE (styleid = $styleid" . iif(!($vbulletin->userinfo['permissions']['adminpermissions'] & $vbulletin->bf_ugp_adminpermissions['cancontrolpanel']) AND !$userselect, ' AND userselect = 1') . ")
OR styleid = " . $vbulletin->options['styleid'] . "
ORDER BY styleid " . iif($styleid > $vbulletin->options['styleid'], 'DESC', 'ASC') . "
LIMIT 1
");
}
define('STYLEID', $style['styleid']);
Я не ўпэўнены, калі Dreamweaver паказвае правільную лінію, таму я дадаў поўную arround код гэтага-238
($ Крук = vBulletinHook:: fetch_hook ('style_fetch'))? Eval ($ крук): ілжывыя;
Калі ласка, адключыце vBET убудова для кручка style_fetch і праверыць, ці сапраўды ён працуе цяпер. Калі няма, то, калі ласка, адключыце іншыя ўбудовы для style_fetch гаплікі адзін за іншым (можна ўключыць папярэдні) і праверыць, калі ён пачне працаваць. Калі вы знойдзеце той, які вінаваты - скажыце, калі ласка, які з іх.
Дзякуй, адключэнне vbet style_fetch вырашае гэтую памылку, але цяпер Ёсць не сцягі адлюстроўваюцца толькі запаўняльнікаў.
Выбачайце, я ўбачыў, дзе я зрабіў памылку, я вяртаюся ў секунду.
Добра, я вельмі шкадую, каб вы зрабілі непатрэбнай працы я проста загружаныя тэчак у няслушны каталог. Усё цяпер у парадку.
kamilkurczak
22-06-10, 22:14
Цяпер яна працуе добра, але функцыянальнасць vBET адключаная. Гэта можа быць не так.
Дадзеная функцыянальнасць была адключаная для таго, каб прааналізаваць тое, што гэта няправільна.
Калі ласка, напішыце цяпер, калі гэта працуе, калі ўбудова уключаны?
Калі ён не працуе, пытанне, і мы павінны выправіць, каб выкарыстоўваць усе функцыянальныя магчымасці.
Як я ўжо казаў у папярэднім пасце гэта была мая памылка, я загрузіў vbet тэчкі каранёвага каталога, а не форум. Гэта ўсё выдатна.
ТАКІМ ЧЫНАМ, - проста каб быць упэўненым. Зараз вы працуеце з усімі нашымі ўбудовы ўключана - праўда? :) Таму што, калі гэта штраф з некаторымі адключаная, то не ўсе vBET часткі будуць працаваць адпаведным чынам (я папрасіў, каб адключыць толькі для вызначэння прычыны). Мы разумеем, што вы зрабілі памылку папкі, але вы таксама напісалі, што вы інвалід кручок, які я апісаў, і зараз мы не ўпэўненыя вы ўключыць яго зноў.
Так што для вашага кліента добрае (ваш тавар), мы хочам быць упэўненыя, што вы не губляеце нічога, і вы працуеце з vBET ўсе ўбудовы ўключаны. Калі ласка, пацвердзіце, так што мы зможам спаць спакойна;)
Ды Міхал, усё ўбудовы ўключаны. Нават гасцявой размясціўшы яе на цяпер, я спадзяюся, што гэта пакажа эфектаў ў зніжэнні нагрузкі на сервер у бліжэйшы час. Дзякуй за вашу вялікую падтрымку.
Automatic Translations (Powered by Google, Microsoft®,
Yandex, SDL Language Cloud, IBM Watson and Apertium):