КПК

Прагляд поўнай версіі: Сцяг малюнка альтэрнатыўных варыянтаў

Snake
29-04-10, 21:18
Прывітанне там,

Так як Google становіцца так горача, на вэб-старонку хуткасці я быў хадавых выпрабаваннях на маім сайце.

40% час загрузкі да загрузкі каля 30 малюнкаў перакладчык сцяг.

Гэта не памылка або няспраўнасць толькі пошукі, каб мець хуткі сайт.

Якія альтэрнатывы існуюць, каб змагацца з гэтым?

Я спрабаваў выпадальнага меню, але не веру, Google можа сканаваць спасылкі.

Ці можам мы / вы канвертаваць бягучыя сцягі для CSS Sprites таму яны загружаюцца як адзін малюнак, а не 30 асобных малюнкаў?

Любыя іншыя варыянты вітаюцца калі ласка.

Дзякуй.

vBET
29-04-10, 22:37
Калі ласка, звярніце ўвагу, што вашы вынікі не з'яўляюцца рэпрэзентатыўнымі. Любы браўзэр пасля першага візіту на ваш форум кэшаваныя малюнкі і не прымаюць тых, зноў (толькі калі яго знешні кэш мінае, ці вы прымусіце яго, як Shift + F5 у IE). Так што вы вымяраецца час першага візіту. Маючы малюнка не ўплываюць на час водгуку наступны запыты.

Так сцягі займае 0% загрузкі старонак, час для большасці з запыту, які прыходзіць на ваш форум.

Google можа сканаваць спасылкі ў звісаць ўніз меню, таму што тыя проста ўключаецца ў HTML вываду (вы можаце праверыць гэта) - так што Google ўбачыць яго і абыходзіць яе, як і любы іншы з спасылак.

Мы ўжо атрымалі запыт на вылучэнне для падтрымкі CSS Sprites - калі ласка, глядзіце тут дыскусія на гэтую тэму: http://www.vbenterprisetranslator.com/forum/feature-requests/508-load-flags-css-sprite.html

Для іншых варыянтаў - можна проста ліквідаваць усе сцягі выявы і паказаць тэст спасылкі. Для гэтага дастаткова адрэдагаваць шаблон для сцягоў. Звярніце ўвагу, што спад меню не выкарыстоўваць шаблон і ў гэты момант патрабуе мадыфікацыі кода. Мы можам даць вам інфармацыю, калі вас цікавіць:)

PS.
Вы ўпэўненыя, што Google робаты загрузкі малюнкаў, а не проста праверыць прагляду тэксту старонкі?

Snake
30-04-10, 00:04
Ive атрымаў выпадальнае паказваць у склеп шаблону.

Гэта тое, што код паказвае ў крыніцы.

Можа Googlebot адкрытыя JavaScript сябе? Не, гэта не можа.

Гэта вялікая праблема, гэтыя сцягі дадаць 50% і час загрузкі старонкі ў рэальным слова, з-за памеру малюнка, 50 няцотныя сувязяў, пошуку і г.д.

Web Page Analyzer - бясплатны сайт інструмент аптымізацыі сайта тэст хуткасці праверыць сайт справаздачу аб выкананні бюджэту з сайта аптымізацыі (http://www.websiteoptimization.com/services/analyze/)

Гэта вэб-сайт тэстаў высновы ў фармаце HTML толькі, і г.д. хуткасць сервера не ўключаецца.

Я атрымліваю 7s без сцягоў уключаны, 14s, калі я ў іх уключана.

Гэта велізарны, што яны дрэнныя, а што вам сапраўды трэба лепшае рашэнне.

<td class="vbmenu_control"> <a id="vbettranslations" href="http://www.computer-juice.com/forums/$show[nojs_link]#vbettranslations" accesskey="5"> Пераклад </ > <script type="text/javascript"> vbmenu_register ("vbettranslations"); </ SCRIPT> </ TD>

vBET
01-05-10, 12:47
Калі ласка, звярніце ўвагу, што мы ўжо даў вам спасылку на старонку аб гэтай праблеме і інфармацыі, якія мы ведаем пра іншай магчымасці сцягі рашэнні і разгледзець яго ўжо. Дзякуй, што вы хочаце, каб паказаць нам, наколькі важныя вы думаеце, гэта:)

Таксама звернеце ўвагу, што Google не павінен адкрываць любыя JavaScript і ўбачыць усе сцягі, якія знаходзяцца ў выпадальным меню. Код, які вы далі для браўзэраў і яна змяняецца выпадальнае меню, каб зрабіць яго бачным для карыстальнікаў. Усе робатаў бачыць гэта неадкладна, таму што выпадальнае меню уключаны ў HTML выхад (не быў атрыманы на Ajax) - толькі, калі ласка, знайсці ў вашым HTML выснова будзе такім:

<div class="vbmenu_popup" id="vbettranslations_menu" style="display:none;margin-top:3px" align="left">

І вы ўбачыце, што выпадальны уключаны ў HTML-высновы і робаты убачыць усе сцягі, толькі браўзэры не паказваюць яго ў кленчанне з-за стылю дысплей: няма і скрыпт, які вы ўказалі толькі для браўзэраў, каб зрабіць яго бачным.

Я праверыў вашу старонку ў вэб-аналізатар, які вы далі і вынікі ашаламляльна адрозніваецца тое, што вы далі тут.
HTML нагрузкі: 0,46 второй
Агульная нагрузка малюнкаў: 3,51 секунды (уключаючы ўсе выявы не толькі сцягі).

І, калі ласка, яшчэ раз адзначыць, што вы інтэрпрэтацыі вынікаў у той бок, таму што вы не прапусціце канцэпцыя кэша вэб-браўзэраў. Вэб-браўзары кэшавання малюнкаў і не пытайце для тых, хто ў наступным запытаў. Так што час загрузкі дададзеныя сцягі мінімальная для карыстальнікаў, якія глядзяць сотні старонак і ўзяў сцяг у самым пачатку. Я ўжо вашу ўвагу на гэта, і вы можаце праверыць гэта самастойна проста будзе свой уласны форум і бачачы, што вы не чакаем секунд для любога малюнка, але гэта неадкладна.

Тым не менш мы аддаем сабе справаздачу, што нашы карыстальнікі хацелі б мець і іншыя опцыі для сцягоў і мы будзем тэставаць рашэнне, прапанаванае ў паток, які я паказаў вам раней.

Ramses
17-05-10, 12:16
Прывітанне там,

Так як Google становіцца так горача, на вэб-старонку хуткасці я быў хадавых выпрабаваннях на маім сайце.

40% час загрузкі да загрузкі каля 30 малюнкаў перакладчык сцяг.

Гэта не памылка або няспраўнасць толькі пошукі, каб мець хуткі сайт.

Якія альтэрнатывы існуюць, каб змагацца з гэтым?

Я спрабаваў выпадальнага меню, але не веру, Google можа сканаваць спасылкі.

Ці можам мы / вы канвертаваць бягучыя сцягі для CSS Sprites таму яны загружаюцца як адзін малюнак, а не 30 асобных малюнкаў?

Любыя іншыя варыянты вітаюцца калі ласка.

Дзякуй.
Я мог бы паменшыць сьцягі з агульнай 18kb памер 6kb, проста захавайце малюнак з больш высокімі параметрамі сціску.

vBET
17-05-10, 17:11
Я мог бы паменшыць сьцягі з агульнай 18kb памер 6kb, проста захавайце малюнак з больш высокімі параметрамі сціску.

Чым вы прапануеце?

Ramses
17-05-10, 20:57
Чым вы прапануеце?
Я выкарыстаў Photoshop.

Automatic Translations (Powered by Google, Microsoft®, Yandex, SDL Language Cloud, IBM Watson and Apertium):
AfrikaansAlbanianArabicBelarusianBulgarianCatalanChineseCroatianCzechDanishDutchEnglishEstonianFilipinoFinnishFrenchGalicianGermanGreekHaitian CreoleHebrewHindiHungarianIcelandicIndonesianIrishItalianJapaneseKoreanLatvianLithuanianMacedonianMalayMalteseNorwegianPersianPolishPortugueseRomanianRussianSerbianSlovakSlovenianSpanishSwahiliSwedishTaiwaneseThaiTurkishUkrainianVietnameseWelshYiddish
Languages translations supported by vBET 4.10.1