КПК

Перегляд повної версії: Вирішений Проблема

Taurus
23-06-10, 11:34
Вибачте за подвійний пост.

Мені терміново потрібна допомога. Після поновлення у мене є ця помилка на верхній частині мого форуму:

Увага: array_merge () [X-злиття]: Аргумент № 1 не є масивом в [шлях] / global.php (400): Eval () б код на лінії 1153

Вся моя форумі повністю зіпсовано. Чомусь це відбувається тільки, якщо не пройшли ідентифікацію Так що для гостей. Якщо увійшов в систему, все в порядку.

EDIT: ОК, я зрозумів, що після того як я інвалід "Повний Кеш файлів для гостей (BETA!) 'Використовуйте всі в порядку. Так що має бути щось не так. (І я зробив CHMOD 777-R vbet_guestcache)

kamilkurczak
23-06-10, 12:56
привіт,

Ви можете вставляти тут URL у вашому форумі? Я хотів би, щоб перевірити це.

Taurus
23-06-10, 13:13
Я повернувся Повний файл кешу для гостей геть. В іншому випадку мій форум повністю порушена. У мене дуже багато членів та гостей онлайн, щоб навіть це на 5 хвилин мат. Вибачте.

CreativX - Календар (http://creativx.net/forums/)

EDIT: LOL .... шкода, я тільки що бачив, що ви персоналу. Дозвольте мені знати, коли ви можете перевірити це, і я дозволю гостя кеш знову.

kamilkurczak
23-06-10, 13:25
Не вмикайте це все ж, ми постараємося вирішити її без використання вашого форуму.

Taurus
23-06-10, 13:58
Добре, приємно чути. В очікуванні рішення!

kamilkurczak
23-06-10, 14:39
ок, вибачте за цю проблему, це все ще BETA функціональність.

Також, будь ласка, спочатку спробуйте просто видалити відповідний файл кешу (ви знайдете його в / vbet_guestcache / EN / каталогу - ви повинні визнати його по імені -. Це не просто видалити всі файли, включені там Можливо, VB просто породжених такої сторінки чомусь і vBET кешуватися, і тепер це показано результаті з кеша.

Після цього просто увімкніть цю функцію.

Якщо це трапиться ще раз після очищення кешу - надішліть нам деталі доступу (доступ для вашої панелі адміністратора і FTP), і ми вирішимо це.

Taurus
23-06-10, 15:17
відповідний файл кешу

Вибачте, але те, що ім'я цього файлу я повинен видалити?

Taurus
24-06-10, 01:14
Що-небудь ... хто-небудь?

kamilkurczak
24-06-10, 09:38
Видалити всі файли в цій папці. Якщо він не працює надішліть мені PM доступ деталі вашого форуму (и) FTP

Taurus
24-06-10, 11:07
FTP деталі надіслано!

kamilkurczak
24-06-10, 13:48
ок, спасибі.
Тепер ми постараємося знайти цю помилку

і я як і раніше потребують доступу до вашої AdminCP (PM будь ласка)

steve
24-06-10, 13:51
Це буде пов'язано з кеш-файл.

kamilkurczak
24-06-10, 13:57
так, ми зараз це:)

Taurus
24-06-10, 14:45
Детальніше PM'd! Спасибі

kamilkurczak
24-06-10, 16:11
Я увійти, щоб AdminCP і я звернувся цю опцію.
Після цього я був на вашому головному форумі сайту і перевів сайт, і я й не бачив цього питання.

Тепер ця опція вимкнена знову.

1.Please включіть цю опцію,
2.find сайт з цією проблемою,
3.copy цю адресу,
4.turn з цією опцією і вставте сюди URL з видачею

:)

Taurus
24-06-10, 16:18
ehhhhhh ********** це питання виникає тільки тоді, якщо ви гість на форумі. Так не буває, якщо ви зайшли Так дозволите її. Вхід в якості адміністратора. І перейти до URL в якості гостя.

EDIT: І як гість, вдаватися в обговорення або повідомлення, ви побачите, форум повністю порушена. Чи не сторінці. На домашній сторінці є лише помилка на самому верху.

kamilkurczak
24-06-10, 16:29
я був в якості гостя Звичайно ж, але все було нормально (як і сайт за допомогою цієї опції вимкнені)

plese текст сюди URL на сайт з цією проблемою

Taurus
24-06-10, 16:36
Я просто включив його. І пішов у свою домашню сторінку CreativX - Календар (http://creativx.net/forums/)

Спочатку це прекрасно. Зайдіть в будь-який потік, колись, це нормально. Поверніться на головну сторінку .... вибух ... Помилка на вершині. Ідіть у потоці тепер **********.. порушена. Він як і раніше включений в даний час.

Taurus
24-06-10, 16:45
Вибачте, але я не можу тримати це включено. У мене є майже 400 гостей онлайн зараз читаєте зламаною форумі. Я його виключення. Будь ласка, перевірте його, коли ви можете.

kamilkurczak
24-06-10, 17:03
OK OK, просто вимкніть цю опцію:)

kamilkurczak
24-06-10, 18:28
нормально. Вирішено:)

Ми виявили конфлікт з КТ народження Зображення Повідомлення у гак global_start.
Це суперечливі код:

global $globaltemplates;
$globaltemplates = array_merge($globaltemplates, array('postbit_ct_birthday_box'));

Це не vBET питання, але ми її вирішили.
Ми не знаємо, що саме є причиною цієї помилки, тому vBet не використовуйте цю змінну (глобальну $ globaltemplates;). може помилка PHP або VBulletin

Тепер все працює відмінно. Використовуйте Повний Кеш файлів Для гостей це включити!

Якщо ви коли-небудь робити оновлювати це зображення КТ День народження Повідомлення плагіна вам потрібно зробити наступні операції:
1. перейти до AdminCP -> Модулі та продукція -> Менеджер плагінів
2. знайти КТ народження Зображення Зображення
3. натисніть на день народження CT - Додати в globaltemplates

Тепер ви можете змінити параметри цього коду. Отже:

4. знайти поле виконання замовлення,
5. просто змінити від 5 до 6
6. натисніть кнопку Зберегти

Taurus
25-06-10, 00:42
Спасибо большое за відмінний сервіс! Ви, хлопці, рок великий час! Збираюся перевірити це прямо зараз!

Taurus
26-06-10, 16:37
На щастя, я перевірив, чи все як і раніше працює нормально, при вході в систему в якості гостя. І це не так! Вся моя форуму повністю переплуталися знову! Навіть стартовою. Я відключив гостя кеш знову. І це прекрасно!

Будь ласка, хлопці, я дійсно сподіваюся, ви зможете розібратися в цьому.

Спасибі!

vBET
27-06-10, 00:07
Будь ласка, будьте конкретні. Дайте точну адресу на сторінці, яка не працює належним чином із запрошеними кеш-пам'яті і розповісти, що сталося там.

Taurus
27-06-10, 02:17
Коли гість кеш включений, кожна сторінка розбита. Тому дозвольте мені знати, коли ви хочете подивитися, і я можу включити гостя кешування, і ви можете бачити.

kamilkurczak
28-06-10, 10:59
Im вибачте Тельця, але я не можу знайти це питання на вашому форумі.
Я була на вашому сайті і я включаю цей гостьовий варіант кеша.

Я перезавантаження декілька сайтів в якості гостя, але я не можу знайти цього питання.
все нормально (наприклад, коли ця опція вимкнена)

Taurus
28-06-10, 11:23
Ну, я тільки що включили його, і пішов до свого forumhomepage на IE, і він повністю зіпсував!

Taurus
28-06-10, 11:25
Я вимкнув його знову.

Что-то еще. Так як Ви змінили порядок виконання на тому, що інший мод, 2 з моїх інших модов перестав працювати. Одним з них є автоматичним вітаються теми на реєстрацію, і інше автоматичне вітання відвідувачеві при реєстрації. Чи можете ви розібратися в цьому теж.

Дякуємо.

kamilkurczak
28-06-10, 11:27
Добре, я постараюся його на IE. Я можу включити цю опцію, так що я постараюся знайти цього питання

Taurus
28-06-10, 11:30
OK. Я також відредагував мій попередній пост. Будь ласка, дивіться, що також.

Спасибі

kamilkurczak
28-06-10, 15:55
про видачу на головній сторінці: я шукаю, але не можете знайти його ехх.

про це два плагіна. Як я можу відтворити цю проблему на вашому форумі? Коли я можу його знайти?

Taurus
28-06-10, 16:01
Я не знаю, що ти зробив, але він, здається, працює зараз. Питання про форум був порушений, що є. Здається, тепер ОК.

Я не знаю, як ми можемо відтворити проблему з 2 плагінами. Один створює новий потік в Добро пожаловать форуму, коли новий член регістрів. Вітаючи його. Інший створює Відвідувач повідомлення вітаючи його. У своєму профілі.

kamilkurczak
28-06-10, 16:41
достатньо, щоб видалити старий кеш:)

про це 2 плагінів. Будь ласка, вимкніть vBET і спробувати знайти це питання ще раз.

Automatic Translations (Powered by Google, Microsoft®, Yandex, SDL Language Cloud, IBM Watson and Apertium):
AfrikaansAlbanianArabicBelarusianBulgarianCatalanChineseCroatianCzechDanishDutchEnglishEstonianFilipinoFinnishFrenchGalicianGermanGreekHaitian CreoleHebrewHindiHungarianIcelandicIndonesianIrishItalianJapaneseKoreanLatvianLithuanianMacedonianMalayMalteseNorwegianPersianPolishPortugueseRomanianRussianSerbianSlovakSlovenianSpanishSwahiliSwedishTaiwaneseThaiTurkishUkrainianVietnameseWelshYiddish
vBET 4.10.1 gives automatic translations