View Full Version: Lahendatud Probleem
Sorry for Double post.
Ma hädasti abi vaja. Pärast versiooniuuendust mul on see viga peal minu forum:
Hoiatus: array_merge () [function.array-merge]: Argument # 1 ei ole massiiv [path] / global.php (400): eval () 'd code on line 1153
Kogu mu foorum on täiesti segamini pööratud. Mingil põhjusel see juhtub ainult siis, kui pole veel sisenenud Nii külalist. Kui sisse loginud, kõik on hästi.
EDIT: OK sain aru, et kui ma puudega Kasuta 'mõõtu vahemälu külalist (BETA!) "kõik on hästi. Nii peab olema midagi valesti. (Ja ma tegin chmod 777-R vbet_guestcache)
kamilkurczak
23-06-10, 12:56
tere,
saate kleebi siia url oma foorum? Tahaksin seda kontrollida.
Olen pöördunud mõõtu Cache Külalistele välja. Muidu minu foorum on täiesti katki. Olen liiga palju liikmeid ja külalist isegi ole seda 5 minutit mate. Vabandust.
CreativX - Powered by vBulletin (http://creativx.net/forums/)
EDIT: lol .... sorry, ma lihtsalt nägin, et te töötajad. Anna teada, kui saate seda kontrollida, ja ma võimaldab külaline cache uuesti.
kamilkurczak
23-06-10, 13:25
Ärge lülitage seda veel, me püüame seda lahendada ilma oma foorum.
OK, hea kuulda. Ootan lahendus!
kamilkurczak
23-06-10, 14:39
ok, sorry see probleem, see on veel BETA funktsionaalsust.
Samuti palun proovige kõigepealt lihtsalt eemaldada asjakohane cache pilti (leiad in / vbet_guestcache / et / kataloog - sa peaksid seda tunnustama nime järgi - see ei ole lihtsalt eemaldada kõik failid ka olemas. Võibolla vB lihtsalt loodud selline lehele mingil põhjusel ja vBET puhverdatud ja nüüd selgub Puhverdatud tulemus.
Pärast seda lihtsalt sisse lülitada seda funktsiooni.
Kui see juhtub uuesti cache puhastamine - saatke meile juurdepääsu andmed (juurdepääsu teie Admin CP ja FTP) ja me seda lahendada.
asjakohane vahemälu fail
Vabandust, aga milline on nimi selle faili ma peaks eemaldada?
kamilkurczak
24-06-10, 09:38
kustutada kõik fail selles kaustas. Kui see ei tööta saatke mulle PM juurdepääsu üksikasjad oma foorum (s) FTP
kamilkurczak
24-06-10, 13:48
ok, thanks.
Nüüd püüame leida see bug
ja mul on ikka vaja juurdepääsu oma admincp (PM palun)
See on seotud failide vahemälu.
kamilkurczak
24-06-10, 13:57
jah, me nüüd:)
kamilkurczak
24-06-10, 16:11
Ma sisseloginud admincp ja Keerasin see valik.
Pärast seda olin teie peamine foorum sait ja tõlgitud saidi mina ja ei näe probleemi.
Nüüd see võimalus on välja lülitatud uuesti.
1.please sisse lülitada selle võimaluse,
2.Leidke saidi selles küsimuses,
3.copy see url,
4.turn ära seda võimalust ja kleebi siia URL küsimus
:)
ehhhhhh ********** see küsimus tekib ainult siis, kui sa oled külaline foorumis. See ei juhtu kui sa oled sisse loginud Nii et see sisse lülitada. Logi välja kui admin. Ja minna URL külalisena.
EDIT: Ja nagu külaline, minema mistahes teema või posti teel, näed, foorum on täiesti katki. Mitte kodulehel. Kodulehel on ainult viga õiguse peal.
kamilkurczak
24-06-10, 16:29
Ma olin nagu külaline ofcourse, kuid kõik oli normaalne (nagu saidile seda võimalust välja lülitatud)
Plese kleebi siia url saidi seda küsimust
Ma lihtsalt lülitatakse see sisse. Ja läksin oma kodulehel CreativX - Powered by vBulletin (http://creativx.net/forums/)
Alguses on hea. Minge mistahes teema korraga, see on hea. Mine tagasi koduleht .... bang ... viga peal. Minge thread nüüd **********.. katki. See on ikka sisse lülitatud nüüd.
Vabandust, aga ma ei suuda hoida seda sisse lülitatud. Olen ligi 400 külalist, nüüd vaadates katki foorum. Ma väljalülitamine. Palun katsetada seda, kui saate.
kamilkurczak
24-06-10, 17:03
ok ok, lihtsalt lülitage see võimalus:)
kamilkurczak
24-06-10, 18:28
ok. Lahendatud:)
Leidsime vastuolus CT Sünnipäev Image Post global_start konks.
See on vastuolus kood:
global $globaltemplates;
$globaltemplates = array_merge($globaltemplates, array('postbit_ct_birthday_box'));
Ei ole vBET küsimus, vaid me lahendanud.
Me ei tea, mida täpselt põhjustab selle vea, sest vBet ei kasuta seda muutuja (global $ globaltemplates;). võib see viga php või vBulletin
Nüüd on kõik töötab hästi. Kasuta mõõtu Cache Külalistele põleb!
Kui sa kunagi ei ajakohastavad seda CT Sünnipäev Pilt Pilt plugin teil teha need toimingud:
1. minna admincp -> Plugins & Tooted -> Plugin Manager
2. leida CT Sünnipäev Pilt Pilt
3. klõpsa CT sünnipäev - Lisa globaltemplates
Nüüd saate muuta valikuid see kood. Nii et:
4. leida täidesaatmise korda valdkonnas,
5. lihtsalt muuta 5-6
6. Klõpsake nuppu Salvesta
Tänan teid väga teie teene! Kutid kalju suur aeg! Gonna check it out now!!
Õnneks ma kontrollisin, kas kõik on ikka töötavad hästi sisse logides külalisena. Ja see ei ole! Kogu mu foorum on täiesti segi jälle! Isegi mu kodulehel. Ma puudega külaliste cache uuesti. Ja see on hästi!
Palun poisid, ma tõesti loodan, saate sortida seda.
Aitäh!
Palun konkreetselt. Anna täpne URL lehele, mis ei tööta õigesti külaline vahemälu ja öelda mis on valesti.
Kui külaline cache on sisse lülitatud, igal leheküljel on katki. Nii et andke mulle teada, kui soovite vaadata, ja ma võin võimaldavad külaline vahemällu, ja te näete.
kamilkurczak
28-06-10, 10:59
Im sorry Taurus kuid ma ei leia seda teemat oma foorum.
Olin saidile ja ma sisse lülitada See külastaja cache võimalust.
Ma reloaded mõned saidid nagu külaline, kuid ma ei leia selles küsimuses.
kõik on normaalne (nagu siis, kui see võimalus on välja lülitatud)
Noh ma lihtsalt võimaldanud tal ja läksin forumhomepage on IE, ja see on täiesti segane!
Ma vahetasin ära uuesti.
Midagi muud. Kuna olete vahetanud täitmine, et kõnealuse teise mod, 2 minu teisi Modifikatsioonid lakanud töötamast. Üks on automaatne teretulnud thread registreerimise, ja teine on automaatne teretulnud külaline sõnum registreerimist. Kas te saaksite uurida seda ka.
Aitäh.
kamilkurczak
28-06-10, 11:27
ok ma püüan seda IE. Ma ei lülita seda võimalust, et ma püüan leida sellele küsimusele
OK. Olen ka edited minu eelmisest töökohast. Palun vaadake, et ka.
Tänan
kamilkurczak
28-06-10, 15:55
umbes teema kodulehele: otsin ja ikka ei leia seda Ehh.
umbes seda kaks plugins. Kuidas ma saan reprodutseerida selles küsimuses oma foorum? Kui ma ei leia seda?
Ma ei tea, mida sa tegid, kuid see näib toimivat nüüd. Küsimus umbes foorum rikutud see on. Tundub OK nüüd.
Ma ei tea, kuidas me saame uuesti esile koos 2 plugins. Üks loob uus teema tervitusrakenduses foorumit kui uue liikme registrisse. Tervitades teda. Teise loob Visitor sõnum tervitades teda. Oma profiili lehelt.
kamilkurczak
28-06-10, 16:41
piisavalt, et eemaldada vana cache:)
umbes selle 2 plugins. Palun blokeerige vBET ja püüda leida selles küsimuses uuesti.
Automatic Translations (Powered by Google, Microsoft®,
Yandex, SDL Language Cloud, IBM Watson and Apertium):