PDA

View Full Version: Feedjit

VGF
07-08-10, 01:47
Es cenšos iegūt Feedjit strādāt saskaņā ar labajā slejā mans forums ... vienkārši, vienkārši kopējot un ielīmējot javascript kodu, kas ir izvadīt veidojot Feedjit (feedjit.com)

Tas būs displejs statistika pareizi uz 1 sekundi ... bet tad tas redirects uz manu mājas lapu. (It kā radās kļūda) Varbūt vBet cenšas pārvērst kodu un tā skrūves up displejs, iespējams?

vBET
07-08-10, 10:45
vBET nepārvērstos Javascripts. Jūs varat vienkārši pārbaudīt, tas vBET ir kaut ko darīt ar šo uzvedību: vienkārši atspējot vBET uz brīdi un pārbaudiet vai tas joprojām notiek. Ja jā, tad tam nav nekā kopīga ar vBET.

VGF
07-08-10, 16:50
Paldies, dažreiz es nedomāju.

Es invalīdiem visas plugins un tas joprojām nedarbojas. Tātad ... ir problēma ar vBulletin.

Automatic Translations (Powered by Google, Microsoft®, Yandex, SDL Language Cloud, IBM Watson and Apertium):
AfrikaansAlbanianArabicBelarusianBulgarianCatalanChineseCroatianCzechDanishDutchEnglishEstonianFilipinoFinnishFrenchGalicianGermanGreekHaitian CreoleHebrewHindiHungarianIcelandicIndonesianIrishItalianJapaneseKoreanLatvianLithuanianMacedonianMalayMalteseNorwegianPersianPolishPortugueseRomanianRussianSerbianSlovakSlovenianSpanishSwahiliSwedishTaiwaneseThaiTurkishUkrainianVietnameseWelshYiddish
Translated to other languages thanks to vBET Translator 4.10.1