Важливий: Ця сторінка використовує кукі (cookies). Використовуючи справжній сайт, не вимикаючи кукі в браузері, означає, що ви згодні для його використання.
Купити зараз! Особливості Завантаження

Заробляйте з нами!

Якщо ви хотіли б почати заробляти гроші з vBET приєднатися до Партнерська програма.
Стр. 2 з 2 FirstПерший 12
Результати 11 до 19 з 19

Тема: Нічого не працює.

Пенсіонер;)

Привіт
    Як це працює. vBET є chcecking, якщо постачальник доступна, і набір або вимкнути. Також він може діяти як наприклад:
    Встановлення квот 2m символів за день
    Ви використовували 1 999 995 символів. І 5 символів є enaught для цього тесту, vBET дозволить провайдера, але не enaught перевести речення, так що vBET відзначить постачальник dissable знову.

. Не може бути. Я бачу, що мій межа і скільки використовуються на моїй сторінці Google API. Була використана тільки на 26%, але на панелі керування vbet Google в наявності встановлено ніяких.

Я маю отримати дуже розчаровані з цим зараз. Мені потрібні деякі належної підтримки тут, будь ласка. Де ж Міхал?

Пенсіонер;)

Я можу перевірити журнали якщо Вечора доступ подробиці, щоб ваш форум ftp, і тоді я знайду, чому vBET відключення Google API v2

Quote Повідомлення від r.dziadusz View Post
    Я можу перевірити журнали якщо Вечора доступ подробиці, щоб ваш форум ftp, і тоді я знайду, чому vBET відключення Google API v2
    Спасибі, Вечора послав з Логін подробиці.

Пенсіонер;)

Вечора отримав, але будь ласка, прочитайте Вечора - деякі проблеми авторизації, я descibed її в Вечора

Я відповів на ваше Вечора.

Але я повинен сказати, це повністю смішно! У мене vbet працює протягом 7 днів з платних API від google, і рахунок вже більш ніж на $400! Ви, хлопці дійсно потрібно деякі інші способи тут, тому що ніхто буде використовувати vbet з цінами, як це. (І я знаю, що це не вина в vbet за цими цінами, але це буде зробити цей продукт застарілими!) Або ви повинні сказати мені, як я можу отримати цю ціну повністю, не втрачаючи функції vbet є припустити, щоб виконати. У мене 2 vbet ліцензій. Але я зупинка за допомогою його завтра, якщо я не отримати належної підтримки тут зараз. Дякую.

Пенсіонер;)

Зараз ми реалізуємо задумане рішення. Перекладеного тексту будуть відредаговані поновити, бу користувачів - також, ми шукаємо для нових вільний Переклад API.

Про geting Ціна вниз будь ласка, прочитайте це пост

EDIT
    Все ще не вдається увійти
    Востаннє редагувалось r.dziadusz; 06-02-12 в 21:53.

Пенсіонер;)

Немає відповіді, я буду позначити його вирішена, якщо у вас ще є питання, будь ласка, напишіть, я буду позначити його відкрити знову

Стр. 2 з 2 FirstПерший 12

Мітки цієї теми

Ваші права

• Ви не може створювати нові теми
  • Ви не може відповідати на повідомлення
  • Ви не може прикріплювати вкладення
  • Ви не може редагувати свої повідомлення
  •