Коли я перекладаю сторінку Я бачу це оголошення. Ви можете її включити?
Коли я перекладаю сторінку Я бачу це оголошення. Ви можете її включити?
на даний момент я вручну вставляється оголошення в шаблон, виконайте автоматичної вставки процес, який я зазначив у пм
ОК, тепер я можу відтворити його на вас форум. Це буде виправлено.
привіт,
я дійсно потрібна ця доступу
привіт,
Будь ласка, зверніть увагу: Якщо ви відключите vBSEO цей додаток працює ідеально і переклад працює ідеально. Так vBET працює нормально, але vBSEO порушив це оголошення.
Я знайшов його: якщо відключити плагін global_complete з vBSEO ця реклама буде хороша, так вона цей гачок конфлікту.
Коли я використовую print_log, щоб зробити журнал я бачу, що коли vBSEO це дозволити, щоб мій переклад функції я отримую $ вихід з цієї зламаною оголошення. Без цього плагіна (global_complete) є добре працює.
Так що ми повинні інтеграції питання.
Я помітив також, що ви використовуєте vBSEO 351 pl1 але я використовую vBSEO 351 без pl1 версії, так що я повинен оновити цей vBSEO до версії pl1.
після цього я буду його підтвердження.
ехх, до цих пір я не можу відтворити це на моєму тестовому форумі, так що я як і раніше потребують доступу до вашого форуму. Дякуємо.
Я відключив всі оголошення від AdminCP-> рекламної-> менеджер по ще я можу бачити це оголошення на вашому форумі? як я можу вимкнути його? У вас є це оголошення в шаблонах?
Востаннє редагувалось kamilkurczak; 26-08-10 в 16:16.
вирішена.
Це vBSEO питання, не вбет Це проблема global_complete гак vBSEO.
рішення (вже зроблено на вашому форумі)
1. перейти до AdminCP-> Plugins & Продукти-> Менеджер плагінів
2. знаходити global_complete гак в vBSEO
3. набір виконання ордерів на 1001
4. економити
Я перевірив його і vBSEO посилання добре працює і переклад цієї зв'язку працює добре.
Пам'ятайте:
після оновлення vBSEO ви завжди повинні встановлювати цей порядок 1001
Будь ласка, підтвердіть це.