Калі я перакладаю старонку Я бачу гэта аб'ява. Вы можаце яе ўключыць?
Калі я перакладаю старонку Я бачу гэта аб'ява. Вы можаце яе ўключыць?
на дадзены момант я ўручную ўстаўляецца аб'яву ў шаблон, выканайце аўтаматычнай ўстаўкі працэс, які я адзначыў у ЯЬ
ОК, цяпер я магу прайграць яго на вас форум. Гэта будзе выпраўлена.
прывітанне,
я сапраўды патрэбна гэтая доступу
прывітанне,
Калі ласка, звернеце ўвагу: Калі вы адключыце vBSEO гэта дадатак працуе ідэальна і пераклад працуе ідэальна. Так vBET працуе нармальна, але vBSEO парушыў гэта аб'ява.
Я знайшоў яго: калі адключыць плягін global_complete з vbseo у гэтым аб'яўленні будзе добра, так што гэты крук канфлікт.
Калі я выкарыстоўваю print_log, каб зрабіць часопіс я бачу, што калі vBSEO гэта дазволіць, каб мой пераклад функцыі я атрымліваю $ выхад з гэтай зламанай аб'ява. Без гэтага плагіна (global_complete) з'яўляецца добра працуе.
Так што мы павінны інтэграцыі пытання.
Я заўважыў таксама, што вы выкарыстоўваеце vBSEO 351 pl1 але я выкарыстоўваю vBSEO 351 без pl1 версіі, так што я павінен абнавіць гэты vBSEO да версіі pl1.
пасля гэтага я буду яго пацверджання.
эхх, да гэтага часу я не магу прайграць гэта на маім тэставым форуме, так што я па-ранейшаму маюць патрэбу ў доступе да вашай канферэнцыі. Дзякуй.
Я адключыў усе аб'явы ад AdminCP-> рэкламнай-> менеджэр па яшчэ я магу бачыць гэта аб'яву на вашым форуме? як я магу адключыць яго? У вас ёсць гэта аб'яву ў шаблонах?
Апошні раз рэдагавалася kamilkurczak; 26-08-10 у 16:16.
вырашана.
Гэта пытанне vbseo ў, не vbet. Гэтае пытанне ў global_complete кручок нізкім цэнах і са зніжкамі.
рашэнне (ужо зроблена на вашым форуме)
1. перайсці да AdminCP-> Plugins & Прадукты-> Мэнэджэр убудоў
2. знаходзіць global_complete крук у vbseo
3. набор выкананне ордэраў на 1001
4. эканоміць
Я праверыў яго і vBSEO спасылкі добра працуе і пераклад гэтай сувязі працуе добра.
Памятаеце:
пасля vbseo абнаўлення варта заўседы ўсталеўваць гэты парадак выканання 1001
Калі ласка, пацвердзіце гэта.