Важливий: Ця сторінка використовує кукі (cookies). Використовуючи справжній сайт, не вимикаючи кукі в браузері, означає, що ви згодні для його використання.
Купити зараз! Особливості Завантаження

Заробляйте з нами!

Якщо ви хотіли б почати заробляти гроші з vBET приєднатися до Партнерська програма.
Стр. 2 з 3 FirstПерший 123 ОстаннійLast
Результати 11 до 20 з 22

Тема: Проблема з деякими словами з accens

Привіт,
    Ви сказали:
    vBET підтримує всі кодування, але це краще, якщо ваш форум використовує UTF-8 кодуванні, в іншому випадку за кожний переказ vBET повинні перекодувати всю сторінку і роблять інші додаткові трюки (у тому числі спеціальні символи, займає набагато більше місця в БД викликати тих, замінюються на & # код, позначення). Якщо у вас вже працює форум, не існує простий спосіб перемикання кодування (до сих пір вона існує), але якщо ви створюєте новий, будь ласка, розглянути, щоб запустити його на UTF-8 кодування, яка призначена для багатомовної підтримки.

Я думаю, що перетворення мій форум в UTF-8 вирішить проблему. Чи знаєте ви який-небудь спосіб зробити це? Я читав, що хтось, хто зробив це вирішило проблему.

VBulletin підприємства Перекладач (vBET) персонал

Я знайшов цю статтю: Перетворення VBulletin до UTF-8

привіт pepito69, що про цю теми?

Я думаю, що з останніх речей, щоб спробувати це перетворення форуму в UTF-8 причиною багатьох слів не можуть бути переведені з-за помилки в accens і спеціальні символи, такі як: ñ
    Міхал сказав одного разу це:
    Зміна кодування цілому VB форуму - як? - VBulletin.org форум

Я не можу зробити цей тест тепер у мене є причини для резервного копіювання і випробувати його в особливі умови і в мене немає достатньо часу, може бути, в серпні.

ОК, я розумію. Ви відповідаєте, якщо ви робите це

переконайтеся, що ви резервне копіювання вашого форуму, бо якщо його великі, які можуть виникнути нестандартні помилки BBCode, що "Велику частину часу" може бути встановлена з tools.php

EDIT
    Ви, можливо, проблеми з повідомлення електронною поштою та інші дрібниці, які повинні бути виправлені.
    Востаннє редагувалось mario06; 19-07-10 в 11:36.

Міхал Podbielski (vBET штабу)

Quote Повідомлення від pepito69 View Post
    Я думаю, що перетворення мій форум в UTF-8 вирішить проблему. Чи знаєте ви який-небудь спосіб зробити це? Я читав, що хтось, хто зробив це вирішило проблему.

Завдяки Міхал, я радий бачити вас тут.

Перед перетворенням нічого я постараюся різні речі, але знаю, що я нова проблема з шаблоном, у головних сторінок форумів погано закладений і я не нічого нового.
    Велике спасибі Mario06 для вашого ради.

vBET повністю підтримує всі кодування, але з кодуванням UTF8 є менше запитів

Міхал Podbielski (vBET штабу)

Навіть не менше запитів. Запити же номер, але відьма UTF-8, завантаження процесора менше, тому що нам не потрібно перекодувати результати, так і результати швидше.

Стр. 2 з 3 FirstПерший 123 ОстаннійLast

Мітки цієї теми

Ваші права

• Ви не може створювати нові теми
  • Ви не може відповідати на повідомлення
  • Ви не може прикріплювати вкладення
  • Ви не може редагувати свої повідомлення
  •