Важливий: Ця сторінка використовує кукі (cookies). Використовуючи справжній сайт, не вимикаючи кукі в браузері, означає, що ви згодні для його використання.
Купити зараз! Особливості Завантаження

Заробляйте з нами!

Якщо ви хотіли б почати заробляти гроші з vBET приєднатися до Партнерська програма.
Стр. 1 з 3 123 ОстаннійLast
Результати 1 до 10 з 22

Тема: Проблема з деякими словами з accens

Default Проблема з деякими словами з accens

Добрий день,
    Ще одна проблема, я виявив, дуже extrange те, що деякі слова з акценти cuted у вокальному з акцентом (акцент, кажучи, я маю на увазі це).
    Але деякі з них також переведені. Foe Наприклад, ця пропозиція є оригінальним іспанською, і ми отримали це у каталонській:

PHP Code:
    Només es traducirn els fòrums pròpiament per arael meu següent repte serà la galeray.

En Teoriaaixò pot fer que d'aqu poc multipliquem les visites x2 al fòrum.

Should be:
    Només es traduiran els fòrums pròpiament per ara, el meu següent repte serà la galeria.

En Teoria, això pot fer que d'
    aquí poc multipliquem les visites x2 al fòrum 
    Востаннє редагувалось pepito69; 04-07-10 в 18:16.

Я виявив, що це відбувається з будь-якою мовою, якщо перевести на англійську також "перекладач" з'їдає деякі вокальні партії. Чому?

VBulletin підприємства Перекладач (vBET) персонал

Ви можете вставляти тут це повідомлення:
    Code:
    Només es traduiran els fòrums pròpiament per ara, el meu següent repte serà la galeria.

En Teoria, això pot fer que d'aquí poc multipliquem les visites x2 al fòrum
    в оригінальній версії? (На рідній мові)

Text automatically translated from: Spanish to: Ukrainian
    Translated text
    Так, звичайно:

PHP Code:
    Solo se traducirán los foros propiamente por ahorami siguiente reto va a ser la galería.
    En teoríaesto puede hacer que de aquí poco multipliquemos las visitas x2 al foro 
    Original text

VBulletin підприємства Перекладач (vBET) персонал

Я перевірив його на Google і перекладається також.
    Я перевірив це на мій тестовий форум, і він переводиться теж добре.

Ви впевнені, що ви зробили всі налаштування та інтеграції кроки vBET описано в readme.html? Ви можете це перевірити?

Якщо інтеграція в порядку, спробуйте знайти конфліктів з іншими модами. Щоб зробити це, ви повинні відключити інших модів без vBET.
    Після цього просто намагаються знайти цього питання.

Якби не конфлікт, просто надішліть мені доступ до ваших форумом AdminCP і FTP-прем'єр. Я постараюсь, щоб знайти помилку в коді і виправити її.
    Востаннє редагувалось kamilkurczak; 05-07-10 в 13:46.

Міхал Podbielski (vBET штабу)

Text automatically translated from: Spanish to: Ukrainian
    Translated text
    Тільки правильно перевести форум на даний момент, моя наступна завдання буде полягати в галереї.
    У теорії, це можна зробити тут незабаром x2 відвідувань помножити на форум
    Original text

Вона працює corectly - як ви можете бачити в моєму попередньому пості після відвідування переклад Каталонії. Я думаю, що Google перекладав в ту сторону недавно, вона вже виправлена Google, але ви все одно кешуватися, і саме тому ваш форум і раніше, показує, що ви описали.

Ви можете легко перевірити це - просто написати на вашому форумі нову посаду з подібним текстом, але з деякими змінами (тому він не буде взятий з кешу). Б'юся об заклад, він буде переводити ОК

Зверніть увагу, що якість перекладу Google питання. Я знаю, що він виглядає як ми втрачаємо щось, але ви можете перевірити його тут і на нашому форумі з новими messae що все в порядку.

Кеш закінчується в кілька днів, і переклад буде взято з Google - цього разу з більш високою якістю. Це добре мати автоматичний очищувач кеш

Будь ласка, підтвердіть, що це, як я описав, з новими, змінилися повідомлення, так що я буду мати можливість закрити це питання.

Text automatically translated from: English to: Ukrainian
    Translated text
    Вибачте це не проблема Google

Це не проблема ... кеш я зробив тест з новими словами:

PHP Code:
    andarán
    comerán
    vería
    sería
    camión
    pelotón 
    І коли я їх переклад на каталонську я отримую це:

PHP Code:
    andarn
    comern
    vera
    serà
    camin
    pelotn 

Але з Google Translate сторінці я отримати їх у правильному напрямку:

PHP Code:
    caminaran
    menjaran
    veuria
    seria
    camió
    gran grup 

Я VBulletin і vbet як ридми йдеться в тексті.

Але й англійською:
    Якщо я пишу в цій іспанська пропозиції (але тепер я хотів зробити експеримент):

PHP Code:
    seguramente estás muy contento (tricky)

seguramente estás muy contento 
    Щоб англійськи:
    PHP Code:
    you're probably very happy

certainly very happy EST 
    Перше речення перекладається правильно, а не другий.
    Я бачу зараз більше проблем, слова з С є проблеми теж.
    PHP Code:
    añadir 
    перекладається англійською як "aadir" і має бути "додати"
    Як ви можете бачити, переклад знищує вихідне слово і не можуть зрозуміти сенс, і все має відношення до спеціальних символів. Мій форум не встановлено, як UTF-8, якщо ви зацікавлені.

Що може бути проблема, будь ласка?
    Original text
    Востаннє редагувалось pepito69; 06-07-10 в 06:38.

Я знову hecked даний текст на форумі в іншому кодуванні і вона як і раніше виглядає добре (також я перевірив всі слова, які ви дали зараз, і це теж нормально). vBET повністю supprtos форумах не в UTF-8 - більшість наших клієнтів мають форумів в інших кодуваннях ...

Будь ласка, переконайтеся, що повідомлення мову apropriatelly зізнається. Лі повідомлення всередині мову bbcode - якщо так, то, будь ласка, перевірте, що є approprite код мови. Якщо ні - робить повідомлення дійсно ваш форум мову за замовчуванням. В будці випадках - покладіть, будь ласка, attenstion до vBET конфігурації для визначення мови. Ми рекомендуємо використовувати Google стратегію виявлення.

Якщо повідомлення мову appropraiatelly визнана, то ми Чаве, щоб перевірити його на вашому сервері, так як ми не в змозі відтворити проблема - це навіть може бути кілька Apache, PHP помилка (ми колись щось подібне, що в один з клієнтів, і це був його PHP помилка). У такому випадку, будь ласка, PM Каміль деталі доступу до панелі адміністратора і FTP. Він буде вивчати питання. Також Ви можете спробувати в першу чергу оновити PHP версії.

Також, будь ласка, переконайтеся, що ваш форум мови за замовчуванням встановлений appropriatelly.
    Востаннє редагувалось vBET; 07-07-10 в 13:11.

Спасибі,
    Може бути PHP проблеми, або щось за межами vbet. Я буду вчитися так:
    він навіть може бути кілька Apache, PHP помилка (ми колись щось подібне в один клієнт, і це була його помилка PHP)

Але в даному випадку, це має бути дуже і дуже extrange.

Якби не успіх я буду PM Каміль

Стр. 1 з 3 123 ОстаннійLast

Мітки цієї теми

Ваші права

• Ви не може створювати нові теми
  • Ви не може відповідати на повідомлення
  • Ви не може прикріплювати вкладення
  • Ви не може редагувати свої повідомлення
  •