Важливий: Ця сторінка використовує кукі (cookies). Використовуючи справжній сайт, не вимикаючи кукі в браузері, означає, що ви згодні для його використання.
Купити зараз! Особливості Завантаження

Заробляйте з нами!

Якщо ви хотіли б почати заробляти гроші з vBET приєднатися до Партнерська програма.
Стр. 3 з 3 FirstПерший 123
Результати 21 до 24 з 24

Тема: Біла сторінка при перекладі RSS-канали

Міхал Podbielski (vBET штабу) vBET's Avatar

Quote Повідомлення від Snake View Post
    Добре, але, як і раніше 500 помилка, Google Bot не сподобається помилку 500 заголовок!

Крім того, посилання у такому форматі.

***. Computer-juice.com/forums/bg/showthread.php? Т = 28848 & перейти = newpost

Не повинні вони бути seo'd URL-и?
    Близько 500 заголовків - в цей момент я поняття не маю, чому перевірки заяви про помилку 500 - той же URL в браузері дає відповідного змісту. Також він з'являється тільки на деяких перекладах на інші ні. Може бути, це щось з кешем - ми будемо повернутися до нього після кешу закінчується, і перевірити це деякі існуючі проблеми або тільки кешовані історії.

Про посиланнях - так ті повинні бути seo'd адрес. Будь ласка, розкажіть, що ваша цінність для «Форум каталогу" настройки.

Повинен бути кеш питання, всі нові переведені RSS-канали в даний час 100% ок, спасибі.

ОТЖЕ, проблема кормів переведені до виправлення ще є помилки і неправильно, не URL, пошукова оптимізація.

Як видалити старий кеш-канали, щоб новий канал з помилкою виправлення може працювати.

Дякуємо.

Міхал Podbielski (vBET штабу) vBET's Avatar

Це має бути зроблено автоматично - RSS кеш Час вимірюється в хвилинах, а не в дні ... Я не знаю, робить / де VBulletin дозволяє очищати RSS кеш вручну. Yoou можете спробувати встановити його на низьке значення (наприклад, 1 хвилину), коли ви робите тести, а після цього повернутися до попередньої.

Як я вже писав він не повинен кешуватися так довго. Будь ласка, переконайтеся, що ви шукаєте з актуальних вихідний канал не кешуються на вашій стороні (наприклад, в кеш браузера). Будь ласка, дайте мені URL для RSS які до цих пір не правильно - я буду перевіряти його на моєму боці. Якщо це буде необхідно, ми будемо шукати помилку, але спочатку перевірити чи дійсно він існує.

Також, будь ласка, надішліть нам ваші 2 перших правила для Vbet і переконайтеся, що ви встановили ваш форум каталог / Форумів у конфігурації від Vbet.

Стр. 3 з 3 FirstПерший 123

Мітки цієї теми

Ваші права

• Ви не може створювати нові теми
  • Ви не може відповідати на повідомлення
  • Ви не може прикріплювати вкладення
  • Ви не може редагувати свої повідомлення
  •