Важливий: Ця сторінка використовує кукі (cookies). Використовуючи справжній сайт, не вимикаючи кукі в браузері, означає, що ви згодні для його використання.
Купити зараз! Особливості Завантаження

Заробляйте з нами!

Якщо ви хотіли б почати заробляти гроші з vBET приєднатися до Партнерська програма.
Стр. 2 з 3 FirstПерший 123 ОстаннійLast
Результати 11 до 20 з 24

Тема: Біла сторінка при перекладі RSS-канали

Міхал Podbielski (vBET штабу)

Це ваше рішення, і ми будемо дотримуватися цього навіть це вона робить речі більш складними Будь ласка, пам'ятайте, що ви завжди можете просто зробити копію форум і дати нам доступ до тестовому екземплярі, а не реальні форумі.

Будь ласка, пара інструкцій, які ми вже дали вам. Вам не потрібно встановлювати луна після кожного рядка - знайти, як бінарний пошук працює. Помістіть трохи на початку, деякі зрештою, дехто в середині. Перевірте, які показані яких немає, поставити кілька між останньою і той, який не показав, і так далі. Таким чином, ви будете визначати, де перерви коду. Інший натяки - використання URL для RSS2 і встановіть лунас в функції для RSS2 (багато коду не використовується взагалі). Як я вже писав вам, - ми знаємо наш код і знають, як і де шукати ефективно. Для вас може бути легше, якщо ви просто знайти входження RSS2 в коді. Будь ласка, почнемо з самого початку (див. у підказках раніше) - це може бути щось перш, ніж оцінка йде в RSS2 певний код.

Крім того, перш ніж все це будь ласка, перевірте чи є у вас інші плагіни, що працюють на гачок external_complete і відключити його тимчасово, щоб перевірити чи дійсно дещо причини конфлікту.

Будь ласка, повідомте нам про ваших результатах.

У мене тепер є він працює, здається, я був плагін відключений помилково.

Але переклад канали не перевіряють, багато помилок.

Потік перевірки результатів: http://www.computer-juice.com/forums/zh-CN/external.php?type=RSS2

А тебе тут погано;

Потік перевірки результатів: http://www.vbenterprisetranslator.com/forum/zh-CN/external.php?type=RSS2

Як я бачу ці діють і деякі підказки, щоб поліпшити.

Будь ласка, зверніть увагу, що наші RSS в порядку. Перше питання про зміст якого про те, що в пост не на нашому боці. Другий про те, як VBulletin генерує RSS-канали - просто відзначимо, що відбувається на стенді не переведена RSS канал, коли vBET нічого не робить.

У вашому випадку, дійсно, здається, питання. Схоже, що неправильний заголовок відправити. Я збираюся код прямо зараз, щоб шукати питання - повинні дати вам швидко виправити в той час

Мій корму проблема з кодуванням, спеціальних символів і 500 сервера код помилки.

Ваше харчування як і раніше дає 500 помилку сервера, що є поганим.

Цей канал не перевіряє.

Сервер повернув Помилка HTTP 500: внутрішня помилка сервера

Дякуємо за перебування цієї помилку Для вирішення - див швидко виправити нижче - він буде включений в наступний випуск.

Швидке рішення проблеми:
    1. Знайти плагін під назвою "Перевести RSS" і перейдіть до редагування.
    2. Знайти там:
    PHP Code:
    vbet_external_complete(&$output); 
    3. Замінити на:
    PHP Code:
    vbet_external_complete(&$output, &$headers); 
    4. Зберегти зміни
    5. Відредагуйте файл / входить / vbenterprisetranslator_functions_hooks.php
    6. Знайти там:
    PHP Code:
    function vbet_external_complete(&$output) { 
    7. Замінити на:
    PHP Code:
    function vbet_external_complete(&$output, &$headers) { 
    8. Завантажити змінилося тьху на сервер.

Будь ласка, повідомте нам зробили це вирішить вашу RSS питань. Це рішення було перевірено на наших форумах, тестування та кодування вирішує проблеми.

Востаннє редагувалось Snake; 16-04-10 в 17:13.

Ви дивитеся прямо зараз на збережені дані (RSS кешу обробляється VBulletin).

Я перевірив ваш RSS для / аг /, і це добре. ж-CN буде добре після кешу закінчується Будь ласка, просто перевірити його на те, що було не кешуються і раніше (наприклад, арабський переклад) і повідомте нам результати.

Крім того, інша помилка, на ваш RSS теж, якщо ви подивитеся на перевірку прокрутіть униз, всі посилання, що вказують на англійській сторінки, а не нові сторінки мову, тому RSS сторінка навіть не посилання на правом теми!

Quote Повідомлення від Snake View Post
    Крім того, інша помилка, на ваш RSS теж, якщо ви подивитеся на перевірку прокрутіть униз, всі посилання, що вказують на англійській сторінки, а не нові сторінки мову, тому RSS сторінка навіть не посилання на правом теми!
    Як я бачу на ваших RSS канал для арабської мови, що все в порядку. Може бути, я щось упустити. Будь ласка, надішліть точний канал RSS URL, щоб ваш форум, де існує проблема і дати точну адресу, що неправильно в цьому каналі.

Добре, але, як і раніше 500 помилка, Google Bot не сподобається помилку 500 заголовок!

Крім того, посилання у такому форматі.

***. Computer-juice.com/forums/bg/showthread.php? Т = 28848 & перейти = newpost

Не повинні вони бути seo'd URL-и?

Стр. 2 з 3 FirstПерший 123 ОстаннійLast

Мітки цієї теми

Ваші права

• Ви не може створювати нові теми
  • Ви не може відповідати на повідомлення
  • Ви не може прикріплювати вкладення
  • Ви не може редагувати свої повідомлення
  •