Важливий: Ця сторінка використовує кукі (cookies). Використовуючи справжній сайт, не вимикаючи кукі в браузері, означає, що ви згодні для його використання.
Купити зараз! Особливості Завантаження

Заробляйте з нами!

Якщо ви хотіли б почати заробляти гроші з vBET приєднатися до Партнерська програма.
Стр. 2 з 3 FirstПерший 123 ОстаннійLast
Результати 11 до 20 з 22

Тема: Заборонені для порушення ліцензії - Кредитні посилання!

Міхал Podbielski (vBET штабу) vBET's Avatar

Quote Повідомлення від Snake2 View Post
    Я високо ціную вашу відповідь, але я до сих пір не розумію, у мене є фіксований зв'язок питання, немає нічого для розслідування, Я не порушуючи ліцензійну угоду, оскільки є посилання.

Існує ніякого порушення. Це bizare, ви не будете навіть дозволить мені купити брендингу безкоштовно, це зводить з розуму. Чому б будь-який бізнесмен зупинити клієнтів від витрачати більше грошей. Weird.
    Будь ласка, повірте нам, що ми також відчувають себе дуже незатишно в реальній ситуації. І, як ви добре знаєте, рахунок був заблокований, щоб не заблокувати можливість додаткової покупки, але і вміти спілкуватися з вами знову, тому що наші повідомлення були проігноровані.

Наш попередній відповідь була не переконати вас, про що, але, щоб показати вам образ ситуації сподіваючись, що ви зрозумієте наші дії - не схвалюють його.

Ми розуміємо і перевірити, що ви поклали кредитних посилання (те, що очевидно не зробив двигуном vBET). Він як і раніше не вирішує проблема ніяк ліцензії був порушений (і у нас є вагомі підстави так вважати) в цьому випадку у нас є деякі права, надані нашими юридичної угоди. Людини, в якої ми не повинні просити. Порушення яких у нас немає для проведення розслідування. Але, як ми вже нехай ви знаєте, ми ніколи не прийме рішення відпустити її під загрозу. Тому, будь ласка, дайте нам офіційну заяву про вас оплату ліцензії vBET, а потім ми продовжимо нашу дискусію.

Quote Повідомлення від Snake2 View Post
    Що ви маєте на увазі Майкла?

Існує ніякої оплати питання, ми будемо раді, якщо ви просто розблокувати рахунки, щоб ми могли поновлення нової версії з випуску сьогодні, то, якщо хороші отримати нові ліцензії на інших форумах.

Ми щасливі, ніякої оплати питання просто хочу рахунки знову працює.

Спасибі!
    Може бути, я неправильно зрозуміли прості - в такій ситуації шкода помилку. Я думав, що ваша мета полягає в зворотному оплати. У мене 2 ночі на мій час, і питання не легкий

Так що просто бути відкритим - зводить нанівець оплати знаходиться в стадії розгляду чи ні?

Офіційна заява про оплату? Я не розумію, про що ти. Я вже заплатив. Я знаходжу це дуже засмучує. У мене немає багато грошей, і тепер ви мене зупинити за допомогою цього програмного забезпечення і я не зробили нічого поганого. Ви бачите, я додав посилання щоб виправити проблеми. І я заплатив вам місяці тому.

Чому я зворотний платіж, якщо у мене є робоча ліцензія ... без причини, я хочу оновлення, щоб не зміниться платіж, якщо я радий і ліцензія не заборонені.

Також я не отримав ваші повідомлення як я не Логін для декількох тижнів, і цей форум оленяча шкіра відправляти повідомлення на мою електронну поштову скриньку з деяких причин.
    Востаннє редагувалось Snake2; 08-04-10 в 01:35.

Я думаю, причина нормальний зв'язок не працює, це у нас є зміна шаблону, який робить всі авторські права на лінії і в красиву коробку, так що, можливо, викликає проблеми.

приклад;

мій шаблон;

авторське право 1 - авторське право 2 - 3 авторських прав

normall VB шаблону;

авторське право 1
    2 авторських прав
    авторське право 3

в будь-якому випадку у вас є хороша зв'язок з великою якірний текст. так що все, що добре для vbet.

Будь ласка, зверніть увагу, що ніхто не заважає Вам використанням vBET в цей момент. Ви використовуєте його зараз і використовувати весь цей час, коли проблема існувала, і Ви не відповідає.

Як ми писали весь час весь намір заблокувати свій аккаунт на цьому форумі (не блокує від vbet використання - ви все ще використовуєте зараз) повинен був пояснити ситуацію. І це сталося тільки тому, що ви перестали відповідати, з Вашого останнього відповіді на рівні «згубитися»(Ви не написали це буквально - це було тільки наше враження).

Так, ми знаємо, що ви заплатили за продукт. Ми запитали про ваші загрозу, яку з вас знімуть плату. Для того, що відповідно до нашого ліцензійною угодою ви не маєте права, коли ліцензія висловлюється в разі порушення. Так що, якщо така зміна, можливо, відбудеться це було б шахрайство зроблений на платіжну систему, і це займе багато неприємних наслідків для вас.
    Саме тому ми ми запитали про це - просто щоб бути впевненим ви готові зробив шахрайства чи ні.

Я розумію, що у вас немає такого наміру І навіть якщо вона була написана до того, як заява, зроблена не пам'ятаючи ліцензійної угоди.

ОТЖЕ, - у такому випадку, будь ласка, просто тримати увагу на ліцензійну угоду та будь ласка, повідомте нам, якщо ви виявите, що щось не так на боці vBET. Якщо ви довго в цьому бізнесі (я вважаю, що ви робите), то ви знаєте, що наша ліцензія дійсно легко відповідно до ліцензії можливості для деяких продуктів, тому ми не робимо нічого незвичайного. Це те, що ринок програмного забезпечення дивиться мураха це було зроблено таким чином законом і боротьба з комп'ютерним піратством. Ваш рахунок буде unbanned завтра (вибачте, але повинні закінчити деякі речі тепер, і це майже в 3 ночі на моєму часу). Будь ласка, нагадайте мені, якщо я забув (не відправляти нагадування зараз - я припускаю, що на наш електронний рахунок багато листів від вас про цю проблему, тому я просто видаліть його).

Ще раз дуже перепрошую за всі свої проблеми і сподіваємося, що навіть якщо ви не схвалюєте наш шлях, ви ж розумієте, чому ми зробили ці кроки і, можливо, навіть в глибині душі розуміємо, що ми тільки зробили тимчасову заборону увагу не відкликати ліцензії з усіма іншими можливими кроками. ..
    Це було просто зробив сам відчуває себе краще

EDITED:
    Я просто знайти свій попередній пост - спасибі за увагу. Будь ласка, поставте відпочинок на PM рівні або в розділі усунення неполадок, якщо нова версія vBET матиме те ж питання.
    Востаннє редагувалось vBET; 08-04-10 в 01:59.

Дякуємо.

Вчинено - отримуйте задоволення Сподіваюся, що нова версія буде відповідати вашим очікуванням продуктивність.

Як зупинити URL, перераховуються в цій версії, як я запитав, перш ніж тут> http://www.vbenterprisetranslator.co...ated-urls.html

Це повинно бути дійсно опція в AdminCP.

Будь ласка, відкрийте нову тему для цього в художніх запитів - наша відповідь може бути корисним і для інших користувачів.

Стр. 2 з 3 FirstПерший 123 ОстаннійLast

Мітки цієї теми

Ваші права

• Ви не може створювати нові теми
  • Ви не може відповідати на повідомлення
  • Ви не може прикріплювати вкладення
  • Ви не може редагувати свої повідомлення
  •