I rëndësishëm: Kjo faqe është duke përdorur cookies (cookies). Duke përdorur këtë faqe interneti pa turning off cookies në shfletuesin, do të thotë se jeni dakord për të përdorur atë.
Buy Now! Features Downloads

Fito me ne!

Nëse ju do të donte për të filluar fituar para me vBET bashkohen për të Programi Filialin.
Faqe 2 e 3 FirstI parë 123 I funditLast
Results 11 te 20 e 22

Thread: Ndaluar për shkelje licencë - Lidhje Credit!

Michał Podbielski (vBET Stafi) vBET's Avatar
    Antarësuar
    Tetor 2009
    Postime
    3,037

Quote Postimi origjinal është bërë nga Snake2 View Post
    Unë e vlerësoj përgjigjen tuaj, por unë ende dont kuptoj, i kanë caktuar çështjen link, nuk ka asgjë për të hetuar, Unë nuk jam thyer marrëveshjen e licencës si ka një lidhje.

Nuk ka shkelje. Kjo është bizare, ju shprehi edhe më lejoni të blerë quajtur të lirë, është e çmendur. Pse do të çdo biznesmen të ndaluar nga konsumatorët shpenzojnë më shumë para. Pazakontë.
    Ju lutemi të na besoni që ne të ndjehen shumë të pakëndshme në situatën aktuale. Dhe siç e dini shumë mirë Llogaria është e bllokuar të mos bllokojë mundësinë tuaj e blerjeve të tjera, por të jenë në gjendje të komunikojnë me ju përsëri, sepse mesazhet tona është injoruar.

Përgjigja jonë e mëparshme nuk ishte për të bindur për ndonjë gjë, por për të ju tregojnë imazhin e gjendjes duke shpresuar se ju do të kuptoni veprimet tona - nuk e miratojnë atë.

Ne e kuptojmë dhe të kontrollohen që të vendosni lidhjen e kreditit (çfarë është e qartë që nuk është bërë nga motori vBET). Ajo ende nuk e zgjidh çështjen e licencës nuk ishte i shkelur (dhe ne kemi arsye të forta të mendojnë kështu), rast në të cilin ne kemi disa të drejta e dhënë nga marrëveshja tonë ligjor. Të drejtave të cilat ne nuk duhet të pyesni për të. Shkelje të cilat ne nuk kemi për të hetuar. Por si ne tashmë e mos e dini, ne kurrë nuk do të vendosë për të le të shkojnë nën kërcënim. Pra ju lutem na jepni deklaratën tuaj zyrtare për ju pagesën për licencë vBET dhe pastaj ne do të vazhdojmë diskutimin tonë.

Antarësuar
    Tetor 2009
    Postime
    3,037

Quote Postimi origjinal është bërë nga Snake2 View Post
    Çfarë do të thotë Michael?

Nuk ka asnjë çështje pagese, ne jemi të lumtur në qoftë se ju thjesht zhbllokuar llogarinë kështu që ne mund të përmirësuar versionin e ri për lirimin sot, pastaj nëse të mirë të licencave të reja për forumeve të tjera.

Ne jemi të lumtur, asnjë çështje pagese thjesht duan llogari punuar përsëri.

Faleminderit!
    Ndoshta unë thjeshtë keqkuptuar - në situata të tilla vjen keq për gabimin. Mendova se qëllimi juaj është të kundërt pagesës. Kam 2 gjatë natës në kohën time dhe çështjen e saj nuk dritë

Në mënyrë të drejtë të jetë i qartë - pagesa është përmbysur është nën konsideratë apo jo?

Junior Member
    Antarësuar
    Prill 2010
    Postime
    12

Deklaratë zyrtare në lidhje me pagese? I dont kuptoj se çfarë ju thotë. Kam paguar tashmë. Unë jam gjetur këtë të vërtetë tronditëse. Unë nuk kam shumë para dhe tani ju ndalojë mua të përdorni këtë softuer dhe i kanë bërë asgjë të keqe. Ju mund të shihni lidhjen kam shtuar për të rregulluar çështje. Dhe unë kam paguar që muaj më parë.

Junior Member
    Antarësuar
    Prill 2010
    Postime
    12

Pse do i kundërt pagimit nëse i kanë licencë të punës ... asnjë arsye, i duan më të reja kështu që nuk do të kundërt pagimit nëse unë jam i lumtur dhe të licencës nuk është e ndaluar.

Gjithashtu Unë nuk kam marrë mesazhet tuaja si unë nuk ka të identifikoheni për disa javë, dhe ky forum doesnt dërguar mesazhe në email tim inbox për disa arsye.
    Fundit edituar nga Snake2; 08-04-1001:35.

Junior Member
    Antarësuar
    Prill 2010
    Postime
    12

Unë mendoj se arsyeja lidhje normale nuk është duke punuar është ne kemi një template ndryshuar për herë te drejtat e autorit që e bën të gjitha në një linjë dhe në kutinë e mirë në mënyrë që ndoshta shkakton problem.

shembull;

template e mia;

Copyright 1 - Copyright 2 - Copyright 3

normall VB template;

Copyright 1
    Copyright 2
    Copyright 3

ose mënyrë ju keni lidhje të mirë me tekst spirancë e madhe. kështu që të gjitha është e mirë për vbet.

Antarësuar
    Tetor 2009
    Postime
    3,037

Ju lutem vini re se askush nuk ju ndalon përdorimin e vBET në këtë moment. Ju jeni duke e përdorur atë tani dhe e përdorën atë të gjithë kohën kur çështja ka ekzistuar dhe ju nuk po i përgjigjej.

Siç kemi thënë gjatë gjithë kohës gjithë qëllimin për të bllokuar llogarinë tuaj në këtë forum (mos bllokuar vBET përdorimit - ju jeni ende duke e përdorur atë tani), ishte për të shpjeguar situatën. Dhe kjo ndodh vetëm për shkak se ju u ndal, duke u përgjigjur, me të fundit tuaj, kundërveprimi në nivel "shporru"(Ju nuk e keni shkruar atë fjalë për fjalë - që ishte vetëm përshtypja jonë).

Po ne e dimë që keni paguar për produktin. Kemi pyetur në lidhje me kërcënimin tuaj që ju do të heqë pagesës. Për atë që sipas marrëveshjes sonë licencës ju nuk keni të drejtë kur i është revokuar licenca për shkelje. Pra, nëse ndryshimi i tillë do të ndodhë kjo do të ishte një mashtrim bërë në sistemin e pagesave dhe ajo do të marrë shumë pasoja të pakëndshme për ju.
    Kjo është arsyeja pse ne kemi pyetur në lidhje me të - vetëm të jetë i sigurt jeni të gatshëm për të mashtrimit e bëri apo jo.

Unë e kuptoj se ju nuk kanë ndërmend të tillë Dhe edhe në qoftë se ajo ishte shkruar para se të ishte deklarata e bërë pa kujtuar marrëveshjen e licencës.

OK kështu - në rast të tillë, ju lutem vetëm i mbajnë vëmendjen në marrëveshjen e licencës dhe ju lutem na njoftoni nëse mendoni se diçka është e gabuar në anën vBET. Nëse jeni të gjatë në këtë biznes (Unë besoj se ju bëni) pastaj ju e dini se licencës tonë është me të vërtetë e lehtë sipas mundësive licencë për disa produkte, kështu që ne të bëjmë asgjë të pazakontë. Ajo është si tregu software duket Ant ajo është bërë në këtë mënyrë me ligj dhe piraterinë e programeve kompjuterike të luftuar. Regjistrimi juaj do të unbanned nesër (sorry por kanë për të përfunduar disa gjëra dhe tani ajo është pothuajse 3 natën në kohë tim). Ju lutemi të kujtoj më ndodh nëse harroj fjalë (mos dërgoni kujtesë tani - Unë supozoj se në llogarinë tonë mail-i është shumë mail nga ju për këtë çështje kështu që unë thjesht do të largojë atë).

Edhe një herë shumë keq për të gjitha problemet tuaja dhe shpresoj se edhe nëse ju nuk e miratojnë rrugën tonë, ju do të kuptoni pse kemi bërë këto hapa dhe ndoshta edhe poshtë të thellë të vlerësojmë se ne vetëm bërë ndalim të përkohshëm llogari nuk revokimit të licencës me të gjitha hapat e tjera të mundshme. ..
    Kjo ishte vetëm për të bërë veten time ndjenjë më të mirë

Edited:
    Unë vetëm të gjeni shkrimin tuaj të mëparshëm - thanks for shënim. Ju lutemi të vënë të tjerët në nivel PM apo ne seksionin e problemeve, nëse të reja version vBET do të ketë të njëjtën çështje.
    Fundit edituar nga vBET; 08-04-1001:59.

Junior Member
    Antarësuar
    Prill 2010
    Postime
    12

Faleminderit.

Antarësuar
    Tetor 2009
    Postime
    3,037

Done - have fun Shpresoj se versioni i ri do të përmbushë pritjet tuaja të performancës.

Senior Member
    Antarësuar
    Shkurt 2010
    Postime
    210

Si mund të ndalet duke u përkthyer URL në këtë version, si i kërkuar më parë këtu> http://www.vbenterprisetranslator.co...ated-urls.html

Kjo duhet të vërtetë të jetë opsion në admincp.

Antarësuar
    Tetor 2009
    Postime
    3,037

Ju lutemi të hapur temë të re për këtë në kërkesa për veti - përgjigje tona mund të jetë e dobishme edhe për përdoruesit e tjerë.

Faqe 2 e 3 FirstI parë 123 I funditLast

Tags për këtë Temë

Regullat e Postimit

• Ju mund të mos postoni tema të reja
  • Ju mund të mos Përgjigje pas
  • Ju mund të mos Postimi attachments
  • Ju mund të mos të ndryshoni postimet tuaja
  •