Важливий: Ця сторінка використовує кукі (cookies). Використовуючи справжній сайт, не вимикаючи кукі в браузері, означає, що ви згодні для його використання.
Купити зараз! Особливості Завантаження

Заробляйте з нами!

Якщо ви хотіли б почати заробляти гроші з vBET приєднатися до Партнерська програма.
Стр. 1 з 2 12 ОстаннійLast
Результати 1 до 10 з 12

Тема: Будь-який спосіб, щоб побачити, як багато ще треба перекладати?

Гібридний Вид

Попередній Пост Previous Post   Next Post Наступний Пост

Default Будь-який спосіб, щоб побачити, як багато ще треба перекладати?

2 питання як я плачу дуже великі суми грошей кожен місяць на Google перекладач прямо зараз.

Чи має компанія перекладати всю сторінку? як я вже і меню такі, що явно не потребує перекладу 35000 разів.

Я можу перевірити, щоб застрахувати кеш працює правильно і esimate скільки сторінок кешуються вже проти скільки діє?

Спасибі
    Кріс

Також навіть мою сторінку не повністю перекладені в кожній мові? Перш ніж я spenf 50к в цьому році на переклад я хочу бути по-справжньому впевненим його працює як треба.

Заборонений

Щоб скоротити витрати на переклад, будь ласка, дивіться тут: http://www.vbenterprisetranslator.co...e-cheaper.html і тут: http://www.vbenterprisetranslator.co...ranslated.html. Переконайтеся, що кеш записується в базу даних і гості кеш-файлу створюються. Головне-використовувати бази даних, кеш, кеш гості, безкоштовні перекладачі і не очистити кеш бази даних.
    Сторінка не може бути повністю перекладена вичерпання лімітів перекладів.

Але немає ніякого способу, щоб перевірити на ці речі або побачити те, що залишилося переводити?

Заборонений

Немає. Якщо немає вільних перекладачів. компанія потім автоматично відображає оригінальний текст. Ви можете вручну переводити текст, який не був переведений на перекладену сторінку з допомогою http://www.vbenterprisetranslator.co...nslations.html.

ОМГ .. скільки днів кешування переклади будуть існувати в кеші, перш ніж буде автоматично видалений (рейсовим завданням). Встановіть 0, щоб вимкнути.

Це має значення 5, тому всі мої переклади beiong видалені через 5 днів******

Якщо всі параметри кешу нижче відключає, а якщо значення дорівнює 0 ?

Будь ласка, дайте мені знати як можна швидше, так як у мене маленький fortuine вклали в переклад вже, на мою думку, просто викидаються

Заборонений

Щоб відключити очищення кешу бази даних встановити:
    • AdminCP-&ГТ;компанія Кеш&ГТ;Кеш бази даних-&ГТ;Кеш час життя (TTL) до 0
    • AdminCP-&ГТ;компанія Кеш&ГТ;Кеш бази даних-&ГТ;очищення кешу стратегії до Інвалідів

Інформація про використання кеша бази даних описані тут: Використання бази даних кеша і тут: Не очистити кеш бази даних.
    Востаннє редагувалось Marcin Kalak; 10-10-15 в 10:27.

Буквально тисячі доларів видалений.. у мене ніколи не було удачі, отримуючи будь-вільний переклад

Заборонений

компанія vbet завжди спочатку використовує вільні перекладачі, якщо він встановлений, доступний і підтримки цій парі. Додаткова інформація: Використання багатьох постачальників машинного перекладу (API).

Ive намагався кілька разів напишіть про це, але завжди отримую повідомлення про помилку, повторіть спробу пізніше або спробуйте інше ім'я?

Заборонений

Напишіть про це, на жаль, іноді сервери недоступні.

Стр. 1 з 2 12 ОстаннійLast

Мітки цієї теми

Ваші права

• Ви не може створювати нові теми
  • Ви не може відповідати на повідомлення
  • Ви не може прикріплювати вкладення
  • Ви не може редагувати свої повідомлення
  •