Відповідаючи на запитання:
А. перекладом все ще в бета-версії. Зараз, ми приймаємо зворотний зв'язок від наших користувачів, що поліпшити/змінити/додати. Ми будемо додавати ціла стаття про те, як це робить роботу, коли вона буде в кінцевому етапі.
Два. Будь ласка, зазначте, у яких браузерів не бачите редагування кнопки.
Три. Будь ласка, тримайте один потік для одного питання. Тут перший випуск був про кнопку "Змінити", так що в цій темі, ми будемо оцінювати редагування кнопка питання. Для помилка питання, будь ласка, відкрийте новий потік і описати там саме те, що помилки ви дивіться та як її повторити.
Чекаємо щоб вирішити всі проблеми в наше нової функціональностіБудь ласка зауважте знову, що все ще в бета-версії.
В цих браузерах РЕДАГУВАТИ "не відображається
MAC OS 10.7.3:
Safari 5
Хром
OS x 10,8:
Safari 6
Windows 7:
ТОБТО 9
Я бачу кнопку у:
MAC OS 10.7.3:
FireFox
Я перевірив, Тобто 9 під Windows 7, і я бачу кнопку Редагувати. У мене немає доступу до MAC OS - будь ласка, переконайтеся, що маєте Java Script включений.
PM мене доступ подробиці Admin CP і FTP, я буду перевірити його під Тобто 9 на вашому форумі, будь ласка.
Немає жодної відповіді - розглянуто проблему. Якщо ні, будь ласка, пишіть тут. Також, по-перше, див це швидке виправлення для подібної проблеми: http://www.vbenterprisetranslator.co...HTML#post12668
Спасибі за підтвердження. Я щасливий, що проблема була вирішена.