Важливий: Ця сторінка використовує кукі (cookies). Використовуючи справжній сайт, не вимикаючи кукі в браузері, означає, що ви згодні для його використання.
Купити зараз! Особливості Завантаження

Заробляйте з нами!

Якщо ви хотіли б почати заробляти гроші з vBET приєднатися до Партнерська програма.
Результати 1 до 7 з 7

Тема: Керівництво перекладу не працює

Default Керівництво перекладу не працює

Text automatically translated from: Russian to: Ukrainian
    Translated text
    1. Чому це ніде не дивиться на те, як керівництво перекладу?!?
    Я провів час 2 години, щоб зрозуміти, як це має працювати.
    2. Редагування кнопка з'являється тільки в браузер FireFox.
    3. Коли ви намагаєтеся змінити автоматичний переклад я отримую повідомлення про помилку.

Щось піде не так

Сподіваюся швидку відповідь, оскільки я купив продукт тільки з функцією керівництво перекладу.
    Original text

Міхал Podbielski (vBET штабу)

Відповідаючи на запитання:
    А. перекладом все ще в бета-версії. Зараз, ми приймаємо зворотний зв'язок від наших користувачів, що поліпшити/змінити/додати. Ми будемо додавати ціла стаття про те, як це робить роботу, коли вона буде в кінцевому етапі.
    Два. Будь ласка, зазначте, у яких браузерів не бачите редагування кнопки.
    Три. Будь ласка, тримайте один потік для одного питання. Тут перший випуск був про кнопку "Змінити", так що в цій темі, ми будемо оцінювати редагування кнопка питання. Для помилка питання, будь ласка, відкрийте новий потік і описати там саме те, що помилки ви дивіться та як її повторити.

Чекаємо щоб вирішити всі проблеми в наше нової функціональності Будь ласка зауважте знову, що все ще в бета-версії.

В цих браузерах РЕДАГУВАТИ "не відображається
    MAC OS 10.7.3:
    Safari 5
    Хром
    OS x 10,8:
    Safari 6
    Windows 7:
    ТОБТО 9

Я бачу кнопку у:
    MAC OS 10.7.3:
    FireFox

Я перевірив, Тобто 9 під Windows 7, і я бачу кнопку Редагувати. У мене немає доступу до MAC OS - будь ласка, переконайтеся, що маєте Java Script включений.
    PM мене доступ подробиці Admin CP і FTP, я буду перевірити його під Тобто 9 на вашому форумі, будь ласка.

Немає жодної відповіді - розглянуто проблему. Якщо ні, будь ласка, пишіть тут. Також, по-перше, див це швидке виправлення для подібної проблеми: http://www.vbenterprisetranslator.co...HTML#post12668

Quote Повідомлення від vBET View Post
    Також спочатку див цього швидко виправити для подібної проблеми: http://www.vbenterprisetranslator.co...HTML#post12668
    Виправлення вирішити проблему з кнопкою.

Заборонений

Спасибі за підтвердження. Я щасливий, що проблема була вирішена.

Мітки цієї теми

Ваші права

• Ви не може створювати нові теми
  • Ви не може відповідати на повідомлення
  • Ви не може прикріплювати вкладення
  • Ви не може редагувати свої повідомлення
  •