Важливий: Ця сторінка використовує кукі (cookies). Використовуючи справжній сайт, не вимикаючи кукі в браузері, означає, що ви згодні для його використання.
Купити зараз! Особливості Завантаження

Заробляйте з нами!

Якщо ви хотіли б почати заробляти гроші з vBET приєднатися до Партнерська програма.
Стр. 3 з 3 FirstПерший 123
Результати 21 до 24 з 24

Тема: За межами сторінки не працює на номери базової мови створює дивно URL

так воно здається, працює належним чином

Нам все ще потрібно ці правила в кінці, а потім?

RewriteRule ^ /?(af|sq|ar|hy|az|eu|be|bg|ca|zh-CN|hr|cs|da|nl|en|et|tl|fi|fr|gl|ka|de|el|ht|iw|hi|hu|is|id|ga|it|ja|ko|lv|lt|mk|ms|mt|no|fa|pl|pt|ro|ru|sr|sk|sl|es|sw|sv|zh-TW|th|tr|uk|ur|vi|cy|yi) /$ index.php?language=$1 & vbet_outside = true [LQSA]
    RewriteRule ^ /?(af|sq|ar|hy|az|eu|be|bg|ca|zh-CN|hr|cs|da|nl|en|et|tl|fi|fr|gl|ka|de|el|ht|iw|hi|hu|is|id|ga|it|ja|ko|lv|lt|mk|ms|mt|no|fa|pl|pt|ro|ru|sr|sk|sl|es|sw|sv|zh-TW|th|tr|uk|ur|vi|cy|yi)/(.*)?$ $2? мови =$ 1 & vbet_outside = true [LQSA]

# Це правило повинне бути в кожній директорії, які повинні бути підтримані (без форуму сам каталог)
    RewriteCond% {QUERY_STRING}! Vbet_outside = істинно
    RewriteRule ^(.*)$ $ 1? Vbet_outside = істинного [L, QSA]

ОК, отримав його Ноя я вважаю, я зміг видалити rewite стані і дозволити fastCGI... все виглядає, як це тепер правильно.

Ще раз спасибі за роботу!

Пенсіонер;)

Ви Ласкаво просимо
    Я буду позначити цей потік, вирішені. Однак якщо ви havy будь-які додаткові питання я знову відкрити його. За будь-які інші питання, відкрийте новий потік

Стр. 3 з 3 FirstПерший 123

Мітки цієї теми

Ваші права

• Ви не може створювати нові теми
  • Ви не може відповідати на повідомлення
  • Ви не може прикріплювати вкладення
  • Ви не може редагувати свої повідомлення
  •