Важливий: Ця сторінка використовує кукі (cookies). Використовуючи справжній сайт, не вимикаючи кукі в браузері, означає, що ви згодні для його використання.
Купити зараз! Особливості Завантаження

Заробляйте з нами!

Якщо ви хотіли б почати заробляти гроші з vBET приєднатися до Партнерська програма.
Результати 1 до 7 з 7

Тема: Google простий доступ до API

Default Google простий доступ до API

Я повинен зізнатися, я насправді здається, не бути в змозі зрозуміти, як працює ключових історію Google API. Здається, що це платна послуга, і я активувати мій відомості про оплату. Однак тепер я бачу площі в моїй сторінці Google API, що говорить простий доступ до API, і, схоже, щось на зразок цього.

Ключ для браузера apps (з рефералів)
    Ключ API: XXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXX
    Умови пошуку: Будь-який referer дозволив
    Активований на: 25 березня 2012 6: 56 Ранку
    Активована: xxxxxx ******** com-ви
    Застарілі ключ: XXXXXXXXXXXXXXXXXXXX
    Статус: Активний до 26 березня 2012 року 6: 56 Ранку (це, що я дійсно не розумію, як ця дата змінюється весь час)

Так це ключ API, що я повинен використовувати з рахунків або знайти ще один якесь інше місце

Пенсіонер;)

Привіт
    З Вечора інформацію я припускаю, що ви повинні вирішити проблему Так, це цей ключ API

Добре, то вона також працювати для мене те ж саме з іншими. 90% часу він показує, що переклад не доступні. Після 3 днів без будь-якого типу підтримки я тепер видалив цей мод від мій форум

Пенсіонер;)

Що ви спробуйте використати менше мови перекладу? Або просто прочитайте цей пост про продуктивність

Я намагався лише мати його вибору мови, що мої члени використовувати первинні європейських мов тільки. Проте кожного разу, коли я хотів би подивитися це показував, що немає перекладу послуги були доступні. Потім я вручну запустити завдання ще раз провести сканування для них, і він буде забрати один або два, може бути на самому. Я потім хотів би бачити кілька хвилин по тому, що ще раз він не перекладацькі послуги доступні ще раз. Отже, як я заплатив за послуги з установки, як я не міг отримати цю роботу, незалежно від того, що я зробив. Однак ще сиджу з тих самих питань і витративши 3 до 4 днів, що борються на мій власний з не допоможе, або відповідь тут, я видалити його.

Так як я сказав, що він не працює для мене так можна будь ласка мене повернення

Подвійний пост

Пенсіонер;)

Повернення теми обговорювалися на Вечора

Мітки цієї теми

Ваші права

• Ви не може створювати нові теми
  • Ви не може відповідати на повідомлення
  • Ви не може прикріплювати вкладення
  • Ви не може редагувати свої повідомлення
  •