Важливий: Ця сторінка використовує кукі (cookies). Використовуючи справжній сайт, не вимикаючи кукі в браузері, означає, що ви згодні для його використання.
Купити зараз! Особливості Завантаження

Заробляйте з нами!

Якщо ви хотіли б почати заробляти гроші з vBET приєднатися до Партнерська програма.
Результати 1 до 2 з 2

Тема: Дивно /a/ каталогів створюються перед переписати URL

Question Дивно /a/ каталогів створюються перед переписати URL

Гей, хлопці,

Швидкий питання. Після увімкнення VBET4 разом з VBSEO URL-адреси, здається, бути переписаний з example.com/forums/a/thread-title.html (я не хочу це), але також VBSEO створює example.com/forums/subforum-name/thread-title.html, яка є те, що я хочу. Це по суті створює 2 різних сторінках що Google бачить, і в моєму веб-статистика я бачу ключове слово трафіку на будь-який або. Я впевнений, це призводить до дублювання контенту і може бути покарані за це в SE'S.

Так, я відключив VBET і перекласти URL зупинив доставляються, але дивним /a/ переписати все ще доставку повних сторінок з вмістом.

Я подивився в в htaccess і видалити нічого, пов'язаних з VBET теж. Проблема.

Чи є що-небудь ще я можу спробувати зробити ради зупинки доставки вмісту до цього /a/, переписана сторінок?

Спасибі

Пенсіонер;)

Привіт!
    Чи можете ви показати мені URL-адреса з до '/a/' <- або це просто lang тег, тобто /de/?

Мітки цієї теми

Ваші права

• Ви не може створювати нові теми
  • Ви не може відповідати на повідомлення
  • Ви не може прикріплювати вкладення
  • Ви не може редагувати свої повідомлення
  •