Ważne: Ta strona jest za pomocą plików cookie (cookies). Za pomocą tej strony internetowej bez wyłączania plików cookie w przeglądarce, oznacza to, że użytkownik zgadza się za to.
Kup Teraz! Funkcje Pliki do pobrania

Zarabiaj z nami!

Jeśli chcieliby Państwo rozpocząć zarabianie pieniędzy z vBET dołączyć do Program partnerski.
Wyniki 1 do 2 z 2

Wątek: /A/ dziwne katalogu tworzony przed przepisany adresy URL

Junior Member

Question /A/ dziwne katalogu tworzony przed przepisany adresy URL

Hej Faceci,

Szybkie pytanie. Po włączeniu VBET4 wraz z VBSEO adresów URL wydaje się zostać przepisana z example.com/forums/a/thread-title.html (I don't want to), ale także VBSEO tworzy example.com/forums/subforum-name/thread-title.html, który to, czego chcę. To zasadniczo tworzy 2 różnych stronach tego PS Google, a w moim statystykę sieci web widać słowa kluczowego ruchu albo lub. Jestem przekonana, to wynikiem jest duplikat treści i mogą podlegać sankcjom w tym celu w SE.

Tak mogę wyłączyć VBET i adresy URL Przetłumacz zatrzymana, są dostarczane, ale oddly tekst poprawiony /a/ nadal jest dostarczanie pełne strony z zawartością.

I looked w htaccess i usunąć niczego związanych z VBET zbyt. Problem nie ustąpi.

Czy jest coś jeszcze mogą próbować dokonać dostarczania zatrzymania Zarząd zawartości tej strony /a/ przepisany?

Dzięki

Emeryturze;)

Hi!
    Może pan mi pokazać adresu url '/a/"<- lub jest to po prostu lang tagu tj /de/?

Tagi dla tego tematu

Uprawnienia

• Państwo nie może wysyłać nowe wątki
  • Państwo nie może odpowiedzi po
  • Państwo nie może załączników postu
  • Państwo nie może edytować swoich postów
  •