Після використання vBET4 на пару місяців, все, здається, добре, але я вирішив, що я хочу, щоб видалити його з моєї форуму.
Причин:
1. Мій виділений сервер бази даних стала дуже величезний, і кожен функцію форуму стає дуже повільним. Я мав до оновлення мого сервера жорсткого диска до SSD, так що все стане нормальним знову. Я вважаю, що це лише тимчасове рішення, і все стане повільним знову коли розмір бази даних росте ще.
2. Доведеться платити, коли Google почав зарядки гроші за допомогою своїх API v2.
3. Це ніколи не дуже гарна ідея, щоб запустити автоматизованого перекладу З кешування, щоб вона виглядала як ваш форум більш теми. Я використав, щоб запустити аналогічний плагін у Wordpress і один день, Google щойно видалили всі показники на автоматичного перекладу сторінок.
Вище причин не може бути права, але вони мої причини, і я не хочу, щоб приймати будь-які ризики.
Тому що vBET дуже заздалегідь і складні плагін, я впевнений, що видалення не збирається бути легко, тому що було самої установки не дуже легко або.
У мене 2 питання зараз:
1. Видалення (може вам запропонувати платну "видалити службу")
2. 404 помилки. Після видалення там буде багато помилок 404 з видалення перекладених сторінок. Там все одно зробити сценарій для автоматичного перенаправлення пошукових ботів і гостей повернутися до вихідного потоку команд з 301 остаточно переміщений код?
В vBSEO, є опція загальні параметри > vBSEO параметри. Може бути, що може допомогти?
"Файл не знайдено" просить обробки?
Вибрати, як буде оброблятися "Файл не знайдено" запитів:
-Перенаправлення на головну сторінку
-Відправити 404 код HTTP і показати "Сторінку не знайдено" повідомлення
-Включити помилки сторінки. Примітка: Ім'я файлу повинна включати абсолютний шлях. (приклад: /home/user/public_html/error.php)

Відповісти з цитуванням