Важливий: Ця сторінка використовує кукі (cookies). Використовуючи справжній сайт, не вимикаючи кукі в браузері, означає, що ви згодні для його використання.
Купити зараз! Особливості Завантаження

Заробляйте з нами!

Якщо ви хотіли б почати заробляти гроші з vBET приєднатися до Партнерська програма.
Стр. 1 з 2 12 ОстаннійLast
Результати 1 до 10 з 16

Тема: Активувати / Деактивувати vbet без проблем

Default Активувати / Деактивувати vbet без проблем

Привіт, у вас наступний реліз ви можете зробити так, щоб принаймні для vbet цілей тестування можна відключити, якщо я відключити його прямо зараз я не можу потрапити на мій сайт на всіх, і возитися с. Htaccess ... і т.д. в Щоб зробити форум придатною до використання.

Там повинно бути спосіб включення і виключення vBET легко, як і багато інших моди, такого роду інтеграції буде дуже цінним для користувачів та усунення неполадок.

VBulletin підприємства Перекладач (vBET) персонал

привіт,

Перш за все - якщо ви вимкніть vBET - наші правила в Htaccess не працює - чому? тому що у вас немає прапора код в URL-адресі.

по-друге, якщо у вас є vBET інтегрований з vBSEO - у нас немає ніяких опцій - можна тільки замінити старі файли vBSEO знову (vBSEO системи не мають гачки системи).

в кінці - ваш форум після відключення від vBET повинна працювати нормальна (всі порожні екрани і т.д.)
    якщо у вас є порожній екран після відключення vBET - перевірити у файлах журналу сервера для деяких помилок - Ми перевіримо це.

Міхал Podbielski (vBET штабу) vBET's Avatar

Так само, як Каміль писав -. VBET коли відключена правила в Htaccess не повинні шкодити що-небудь.

Також вірно щодо інтеграції vBSEO - відсутня система гачків так зміни файлів не потрібно.

Я переїжджаю цієї теми в розділ помилок. Будь ласка, дайте більше інформації (якщо ви бачите білий екран, то повинна бути помилка в логах), так що ми будемо мати можливість працювати на ньому.

Міхал, що це не помилка, це моя точка не існує способу, щоб просто відключити vBET, інших модів буде мати:
    Активувати продукт?
    Так Ні

Ви можете включити або відключити vBET в AdminCP-> плагіни-> Управління продуктами - у вас є такі ж результати

що ви думаєте, що ці опції потрібно?

Я не знаю, що інші думають, Каміль, але для мене я вважаю, що це спеціально для нових власників форуму, який не знав би піти в Модулі та продукти> Управління Продукція> відключити ваш продукт, більшість з них просто подивіться на "Turn It вкл / викл "варіант у AdminCP> Налаштування форуму.

як же питання після відключення vBET? Ви можете підтвердити, що ця проблема все ще існує?

Стр. 1 з 2 12 ОстаннійLast

Мітки цієї теми

Ваші права

• Ви не може створювати нові теми
  • Ви не може відповідати на повідомлення
  • Ви не може прикріплювати вкладення
  • Ви не може редагувати свої повідомлення
  •